Invitații de nuntă personalizate

Inspirație: Invitații de nuntă ieftine și deosebite

De la temă, design, text, până la formatul plicului, calitatea hartiei și a tipăriturii, toate aceste elemente sunt de luat în calcul pentru realizarea unei invitații de nuntă originale. Pentru a putea crea o invitație personalizată deosebită, pregătește cu atenție fiecare detaliu și contacteaza-ne.

invitatie nunta gold
Invitații de nuntă cu efect de oglindire gold.
invitatie nunta scris auriu
Invitații de nuntă personalizate cu folio auriu astfel ca scrisul sa capete strălucire aurie.

Totul pornește de la temă

În topul trendurilor pentru perioada 2014-2016 se regăsește uilizarea imprimeurilor. Dungi verticale, orizontale, modele rustice, buline și apreciatul model chevron (dungi în zig-zag), pot da un aer modern și sofisticat invitației tale de nuntă. În nuanțe de albastru marin, portocaliu vibrant sau gri metalizat, modelele de invitații cu imprimeuri sunt numeroase.

  • Eleganță și rafinament: motive florale. Trandafiri, bujori, crini sau flori de câmp, florile dau o notă aparte unei invitații de nuntă. Puteți utiliza accente delicate, prin modele în culori pastelate, pentru fundal. Nuanțele puternice de verde, roșu, galben, violet, sunt potrivite pentru un cuplu efervescent.

  • Romantic: dantelă și perle. Efectul de reliefare a imprimeului de dantelă oferă o experiență tactilă deosebită. Prin tehnici serigrafice, folio clasic sau digital, ori operații de timbru sec, se pot crea invitații de nuntă ieftine și superbe.

Ambalajul contează: cum trebuie să arate plicul invitației de nuntă

Dacă invitațiile sunt trimise prin poștă, este de recomandat să evitați folosirea culorilor metalice, a sclipiciului și a unui design elaborat. În acest caz, funcționalitatea este cea mai importantă. Adresa destinatarului și codul poștal trebuie să se vadă clar. Costul de transport ține de greutate, așa că, pentru o invitație de nuntă ieftină, hârtia prea groasă, invitațiile de nuntă cu poze, fundele și elementele de decor, pot crește cheltuielile semnificativ. În situația în care invitațiile sunt înmânate personal, aveți mai multă libertate în alegerea ambalajului.

Cutiile de hârtie și decorațiile 3D crează o invitație originală, ce poate fi păstrată ca amintire la loc de cinste de către invitat.

Calitatea hârtiei și a tipăriturii sunt esențiale

Creativitatea și efortul depus pentru un text și un design deosebit al invitației de nuntă vor fi umbrite de utilizarea unor materiale și a unor servicii de tipărire de slabă calitate. Chiar dacă nunta este cu buget restrâns, este util să știți că prețurile pornesc în jurul sumei de 1 leu bucata, putând fi obținute oferte chiar mai mici, în anumite condiții.

Posibilitățile privind tipurile de hârtie sunt variate. În ceea ce privește culoarea, nu te limita la clasicul alb sau crem. Pentru un design simplu, o hârtie cât mai colorată poate să creeze un contrast interesant. Un model alb-negru, printat pe hârtia potrivită, poate să scadă mult costurile de realizare a acesteia. Invitațiile de nuntă ieftine pot arăta de milioane utilizând creativ materialele.

Invitații pe carton craft

Un suport deosebit pe care se pot printa invitațiile de nuntă și care oferă un raport foarte avantajos de preț / efect este hartia craft. E o hârtie cu aspect deosebit, ce sugerează ca e făcuta manual. Fiind un carton reciclat are o textură neuniformă. Invitațiile tipărite au un aspect deosebit, ca și cum ar fi imprimate de mână iar neregularitățile texturii sunt aproape palpabile. Aceste cartoane au un pret foarte bun și se pot comanda în paleta de culori a producătorului.

invitatie hârtie craft, reciclată, manuală
Invitațiile de nuntă tipărite pe hârtie reciclată, craft au un aspect manufacturat, vintage, foarte stilat.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite