Servicii de grafică

Pentru clienții care au nevoie de tipar economic și de grafică publicitară oferim servicii de design modern și machetare începând de la prețuri zero.

Pentru a afla condițiile în care nu taxăm serviciile noastre de grafică și tipar vedeți aici.

Calitatea graficii publicitare face ca mapele de prezentare, afișele publicitare, bannerele cele mai ieftine, flyerele și pliantele, precum și celelalte modalități de promovare pe hârtie să aibă eficiență și să reprezinte și costuri care vor contribui de fapt la creșterea profitului firmelor ce lansează oferte promoționale, campanii de imagine, lansări de produse.

Dacă aveți deja modelul dorit de design graficienii noștrii vor verifica gratuit corectitudinea realizării machetei și a tehnoredactării.

Servicii de design

Pentru diferite aplicații publicitare sunt necesare abordări specifice în ceeace privește designul. Grafica de carte diferă de grafica de etichete sau de designul calendarelor.

Pliantele și flyerele rezultă în urma unui proces de producere al graficii asemanător dar agendele necesită o pregătire specială. Suntem deplin pregătiți să oferim servicii specifice, profesionale de creare a designului de pliant, flyer, mapă de prezentare, etichete și a celorlalte tipărituri.

Oferim deasemenea servicii speciale de creare de logo, brand, sigle, de identitate vizuală de firmă sau produs.

Astăzi o firmă pentru a avea profit trebuie să utilizeze eficient mediile de comunicare, fie ele tradiționale, adică bazate pe hârtie sau mediul nou, reprezentat de internet.

Nu se exagerează deloc când se afirmă ca prezența în cadrul acestor medii simbolice (ele sunt reprezentări conventionale și sunt populate cu reprezentări ale lucrurilor, serviciilor, entităților comerciale, juridice sau de altă natură) este obligatorie.

Oferim servicii de reprezentare simbolică eficientă, profesională și economică în cadrul mediilor de comunicare pentru facilitarea profitului firmelor și companiilor.

Serviciile nostre se referă la designul de logo și de identitate pentru firme. Toți agenții economici au sesizat această putere a imaginii (reprezentate corect) în procesul de comunicare a mesajelor cu caracter comercial și de promovare.

Alege servicii cu efect de durată, graficieni profesioniști.

Suntem specializați în relații de lungă durată cu imaginea clienților noștrii. Pentru că știm ce facem și folosim puterea artistică a graficii pentru exprimare convingătoare! Cere cele mai bune prețuri din domeniu aici.

Prețuri

Estimarea unui preț se poate face corect cănd avem toate datele privind lucrarea dar pentru comenzi standard exista preturi standard.

  • De exemplu, layoutul pentru un flyer fată-verso A6, A6, 1/3 A4 costă 50 ron + TVA.
  • Designul unei etichete costa 250 ron + TVA
  • iar un logo 500 ron + TVA.

Fără surprize

Pentru a tipării corect designul dorit e necesar ca grafica să fie "prinsă" tehnic într-un fișier ce trebuie să respecte reguli precise. Obligativitatea CMYK, a bleed-ului, respectarea distanțelor de siguranță, etc.

Majoritatea designerilor nu au idee despre aceste lucruri și prin urmare deși designul produs de ei arată modern și estetic fișierele date la tipărit vor exprima cu abateri vizuale intențiile artistice.

Astfel de surprize la tipărire sunt neplăcute pentru toată lumea și rezultă în costuri neașteptate.

Apelați la serviciile nostre de grafică și va garantăm lipsa surprizelor și a durerilor de cap asociate. De ce să nu ai parte de servicii predictibile și de tiparituri la timp pentru a nu fi încurcat în promovarea produselor tale?

Experiență în design

De multe ori clienții au o idee foarte precisă despre ce are nevoie afacerea lor ca și comunicare / promovare a produselor sau serviciilor. Un alt semn că își cunosc business-ul foarte bine. Dar în timp ce poți fi foarte bun într-un domeniu, lucru care de obicei ia timp, în alte privințe poți fi neinformat sau pur și simplu netalentat.

Astfel că deși știi bine ce vrei nu ai abilitățile tehnice și experiența necesară pentru a produce un layout corect de pliant sau flyer.

Aici intervenim noi, cu experiență masivă, solidă. Astfel furnizăm machetare de broșură, design de afiș, creație de etichete ori logotipuri de firmă.

Această expertiză de calitate industrială este pusă la dispoziția clienților noștrii într-un mod în care beneficiezi de cele mai profesionale servicii de design pe care le poți obține plătind cel mai mic preț.

Design gratuit?

Cei mai mulți dintre clienți doresc servicii de creație gratuite. Acest lucru e posibil în circumstanțe în care designul gratis pentru flyere, agende, cărți de vizită are sens comercial. O lucrare suficient de mare de printare poate avea serviciul de grafică oferit gratuit.

Dar chiar și atunci când economic nu e posibilă o astfel de ofertă free, grafica publicitară e tarifată la cele mai mici prețuri la care se pot oferi servi cii de valoare reală de creație.

Din observațiile și experiența noastră, felul în care se prezintă informația spre clienți este de importanță maximă.

Grafica trebuie să aibă elementul artistic subordonat unor reguli testate în toată lumea de-alungul schimburilor comerciale moderne. Nu e niciun secret că informațiile se prezintă diferit pe un afiș față de cele din pliante dar toate caută să trezească o anumită reacție din partea audienței.

Toți clienții noștrii vor să vândă produse sau servicii. Dar piața este atât de aglomerată că simplul anunț că vinzi și tu ceva nu mai funcționează de ani buni.

Lucrurile s-au complicat și mai mult cu ocazia exploziei informaționale. Este nevoie acum de oameni pregătiți special pentru a se confrunta cu problemele specifice promovării în condiții de concurență în medii de informare cu specificitate tehnică ridicată. Este direcția în care se îndreaptă fenomenul reclamei.

Păstrându-ne în zona tiparului, reclama prin intermediul hârtiei tipărite cere cunoștințe tehnice speciale, atestate de experiență.

Știm cât se poate de bine că un fișier prost făcut pentru tipografie produce pagube importante, lucru ce poate fi evitat prin respectarea unor reguli specifice de tipar și acestea nu sunt puține. Pentru aceasta, scutiți-vă capul de dureri și folosiți experiența prețioasă pe care o punem la dispoziție.

Pentru servicii de grafică și design cereți acum prețurile noastre. Vă garantăm avantaje la care nu v-ați gândit!

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite