Prin printare de cataloage promovează-ți produsele.

  • Hârtie la interior de 80g / 120g mată
  • Print monocrom sau full color
  • Prețurile se dau individual pe comandă
  • Termen scurt de execuție
  • La comenzi mari se anunță pe comandă
  • Minim 1 bucata, minim recomandat 50
  • Finisari: taiere la format, laminare
montaj de cataloage de produs

Oferim printare de cataloage la cele mai mici prețuri la care se poate menține calitate de top. Oferta noastră este una dintre cele mai bune și include termene de livrare dintre cele mai mici, omenește posibil

Firmele soliciă printare de cataloage pentru prezentarea produselor sau serviciilor oferite pentru că un catalog bine realizat este un material de promovare excepțional de eficient și un agent de vănzări foarte bine pus la punct. Oferim servicii de printare de catalog. Cere informații

Catalog de promovare a companiei

Catalogul trebuie să pastreze respecte manualul de identitate al firmei, dacă acesta există, bineînțeles. Toate elementele grafice trebuie să respecte direcția stilistică prin care firma se exprimă constant. Motivul îl reprezintă obligația de a ușura procesul de memorare al clientului. Elementele vizuale trebuie să devina recognoscibile pe termen lung, familiare.

Coperta catalogului

Coperţile, folosesc hârtie lucioasă sau mată, de la 170gr la 350 gr. Pot fi îmbunătățite prin laminare.

E necesar să fie convingătoare. Într-un procent masiv, de peste 80% din cazuri, estetica primei coperți face catalogul de interes și suscită acțiune din partea clienților. Coperta, mai ales a unui catalog de produse trebuie să invite în mod eficient la studierea interiorului. Se recomanda utlizizarea a cât mai puține elemente în designul coperți principale dar simplitatea obținută trebuie să fie una rafinată.

Coperta de închidere e necesar să aibă date de contact, sigla în versiunea minimală.

coperti catalog produse
Coperți de catalog cu produse

La interior

Hârtia pentru colile de interior poate orice gramaj între 70gr și 120gr. Evident, dacă clientul cere un alt tip de hârtie pentru interior cataloagele se vor realiza astfel.

Un catalog de produse trebuie să tină cont de o statistică interesantă. Paginile cu poze individuale produc mai multe vânzări. Fiți generoși cu spațiul din interior și păstrați același stil de ordine în layoutul interiorului de catalog, să fie parcurs fără probleme.

Interior catalog produse
Interiorul de catalog cu sute de produse

Prinderea interiorului de copertă

Un catalog e utlizat frecvent. Acțiunea mecanică de răsfoire poate desprinde foile astfel ca partea de prindere, de legare trebuie tratată cu multă seriozitate. cataloagele se pot spirala cu spiră de plastic sau metalică, broșa și capsa normal sau cu capse omega. Fiecare din aceste moduri de legare trebuie să țină cont de numărul de pagini. Puteți cere lămuriri despre numarul de pagini și care e prinderea recomandată.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Dimensiunile catalogului

Vă recomadăm să mergeți pe formatele standard, ISO pentru firmele ce folosesc un buget economic. Dimensiunle atipice fac dificilă încadrarea pe coala de tipar și rezultă prețuri mai mari.

Hârtia pentru printare de cataloage

Realizarea cataloagelor trebuie să fie impecabilă. Pentru promovarea eficientă a produselor, printăm cataloage la cea mai solidă calitate, pe hârtie Mondi Color Copy.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite