Printare de foi cu antet

  • Hârtie de 80g / 90g mată
  • Print alb negru sau color fata sau fata verso
  • Preturi de la 0.1 lei
  • Termen execuție rapid
  • La comenzi mari se anunță la momentul comenzii
  • Minim 1 bucata, minim recomandat 100
  • Finisari: taiere la format

Antetul este combinația grafică între sigla unei companii și înscrisuri cu caracter util, gen adresa, date firmă sau alte informații de obicei cu caracter oficial.

Prin antet foile prin care se derulează comunicările oficiale ale unei firme cu altă companie pot dobăndi un efect publicitar.

Oferim foi cu antet ieftine, onorăm comenzi pentru orice tiraj, oricât de mici la cele mai bune prețuri la care se pot printa colile cu antet în București și România.

Serviicle noastre nu se rezumă doar la printare de coli cu antet ci tipărim flyere, etichete autocolante, pliante publicitare, mape de prezentare personalizate și oferim servicii de personalizare inscripționare.

Hârtia pe care printăm foile cu antet este de 80g sau de 90g, grosimea hârtiei din imprimantele de birou. Tipărim alb negru sau color pe o fată sau pe ambele fețe. Cereți detalii aici

montaj foi antet

Preț la foi cu antet

Foi cu antet A4, policromie o față (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj90
50 0.75
75 0.74
100 0.72
125 0.71
150 0.70
175 0.69
200 0.68
225 0.67
250 0.66
275 0.65
300 0.64
Cod reducere

Obțineți o reducere de preț de 8%. Generarea codului poate să dureze între 3 și 5 minute. Nu închideti fereastra! Când comandați trimite-ți acest cod.

Personalizare pentru fiecare foaie cu antet

Putem tipării cu date variabile foile cu antet. Astfel fiecare foaie cu antet poate avea un conținut personalizat, individual, bazat pe un șablon în care s-au înlocuit anumiți termeni. Acest serviciu poate avea utilitate evidentă în cazul colilor cu antet pentru firme cu puncte de lucru diferite, caz în care adresa repectivă se schimbă. Se pot printa astfel minimul necesar pentru fiecare adresă.

Foaia cu antet - detalii

Prin aspectul ei oficial foia cu antet transmite un sentiment de siguranță și de încredere. Acesta însă poate fi dublat de unul estetic, o foaie cu antet realizată frumos acționând asemenea unor flyere publicitare sau pliante.

Tipărim coli cu antet la tiraje de orice mărime, chiar și un singur exemplar.

Deasemeni oferim servicii de consultanță grafică și design pentru realizarea unor antete memorabile, plăcute, care să transmită în mod plăcut și lizibil informațiii cu caracter mai puțin fluid, cum ar fi adresa, codul de înregistrare, codul unic.

Avantajul de a tipării color la prețuri avantajoase comparativ cu costurile asociate producerii colilor cu antet pe imprimante de birou este propriu utilajelor profesionale, dedicate tipăririi. Acest lucru face foarte fezabilă economic printarea în avans a colilor albe cu antet color care ulterior se printeaza alb negru pe imprimanta de birou. Necesită o mică investiție dar care se recuperează rapid, deoarece oferim printre cele mai bune prețuri la printare de foi cu antet din București.

Suport special

Pentru înscrisuri sau comunicări ce au nevoie de un suport deosebit, colile cu antet pot fi date în print pe foi speciale, colorate în masă, antetul poafe fi cu timbru sec sau folio.

Puteți apela cu deplină încredere la serviciile de design de logo, foi cu antet pe care le oferim la prețuri foarte bune.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite