Personalizarea etichetelor autocolante pentru sticlele cu vin de nuntă

O aplicație cerută a printării etichetelor este cel în care se personalizează sticlele de nuntă cu autocolante. Aceste sticle de vin personalizate fiind spectaculoase, adaugă la atmosfera specifică a nunții. Aici ne aducem contribuția prin printare de etichete de vin personalizate pentru nunta respectivă, unice și la aceiași calitate la care printăm materialele publicitare pentru firmele mari.

Oferim printare de etichete autocolante pentru sticlele de vin de la nuntă dar și printare de mărturii sau orice alte tipărituri ce implică print pe materiale autoadezive pentru evenimente memorabile.

Dacă doriți un efect deosebit dar la un preț accesibil, oferiți sticla de vin cu eticheta personalizată pentru invitații dumneavoastră. Un vin personalizat ce urmează a fi consumat la nuntă aveți folosind etichete autocolante unice, tipărite de noi pe mașini de print digital de mare calitate.

eticheta pentru sticla vin nunta
Etichete autocolante personalizate pentru sticle de vin la nunta

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Design de etichetă pentru sticla de vin

Pentru a avea succes aceste etichete personalizate trebuie să aibă un design deosebit fie el festiv sau haios.

Oferim servicii de design de etichete pentru nuntă astfel ca ele să susțină atmosfera unică, de petrecere și sărbătoare a unui eveniment deosebit din viața mirilor. Prețul designului etichetelor este foarte bun, decent, puteți cere un pret aici. Pentru serviciile propriu-zise de printare a etichetelor costurile se calculează separat, fiind sub 1 ron pe etichetă.

Eticheta aplicată pe sticla de vin trebuie să semene cu o eticheta de vin autentică. Aceiași recomandare se aplică si etichetelor de șampanie sau altor băuturi asociate festivităților sau altor tipuri de evenimente. Aveți grijă să aibe un fundal bogat, cu elemente artistice viticole, gen viță de vie, etc. Aceste elemente de design nu trebuie să fie prea puternice vizual, studiați o etichetă normală, de vin de pe rafturile din magazine și porniți de la aceasta.

Elementul central e indicat a fi numele însurățeilor, care să atragă atenția mesenilor. Folosiți un font artistic, bogat dar care să fie lizibil.

invitatie pe sticla vin nunta
Uneori invitatia poate fi pusă ca etichetă pe sticla de vin de la nuntă

Pentru un efect cu totul și cu totul special, găsit în etichetele vinurilor de lux, se pot folosi elemente aurii sau argintii de design. Prin tehnica de folio de fuziune (ce presupune printare monocromă și apoi trecere cu folia aurie / argintie peste print alb negru) se pot realiza aceste efecte deosebit de frumoase și atrăgătoare, diferența de preț de producție fiind compensată din plin de reușita estetică a etichetei finale pusă pe sticla cu vin a nuntașilor. Merită!

Timpii de producere a etichetelor sunt relativ mici, două, trei zile, finalizarea designului etichetei fiind cea care ia de obicei mai mult timp, pentru a onora comenzile vă rugăm să ne contactați din timp, vom avea mult mai mult timp pentru a vă oferi sugestii și chiar reduceri de preț.

Modele de etichete

Oferim servicii de design de etichete de vin atât pentru nunți sau botez cât și pentru etichetele vinurilor producătorilor ce au ales să scoată pe piată un număr mai mic de sticle, în vederea testării sau de ediție viticolă de nișă. Puteți comanda oricând propriile etichete pentru vinurile dvs.

etichete autocolante pentru vin
Oferim servicii convenabile de design de etichete pentru toate soiurile de vin

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite