Servicii de printare de autocolante

Tipărim folie autocolantă pentru o varietate de scopuri a unei mulțimi specifice de clienți - cei ce vor printare pe autocolant. Prima aplicație și cu cererile de ofertă cele mai numeroase este pentru printare de etichete autocolante personalizate. Nu doar din București primim acest gen de cereri dar și Brașovul, Clujul, Timișoara manifestă pentru consumul de autocolant un apetit puternic.

Împlinim aceste cereri în principal prin tiparire digitală ce s-a dovedit foarte practică și flexibilă atât în termeni de preț, livrare, calitate cât și de tiraje mici, oferind clienților aceea adaptare adecvată la orice fel de cerere de printare a autocolantului și livrăm oriunde în țară.

.

Calculator de prețuri

Prețurile calculate sunt fără reducere. Reducerea (eventuala) se aplică manual la prețurile calculate. Cere mai multe detalii

Browserul dvs. nu suporta elementul canvas
Acoperire: 75%
Zona in care se afiseaza pretul
Calculeaza
editeaza roteste

Decupare autocolant

Autocolantul se poate aplica direct ca folie pătrată, dreptunghiulară pe suprafețele de colantat, de decorat, cum ar fi vitrinele. De obicei, autocolantul este în prealabil decupat pe un cutter, în forme personalizate și apoi lipite pe suprafața aleasă. Pentru o mai bună poziționare autocolantul decupat este lipit temporar pe o folie de transfer, de pe care este "transferat" în zona de colantat. Oferim servicii de decupare autocolant firmelor a căror cerințe de promovare includ folosirea autocolantului decupat.

autocolant transferat folie
Autocolant decupat și lipit pe folia de transfer gata de a fi plasat pe suprafața de colantare
sigla autocolant cuterat
Siglă decupată pe autocolant

O aplicație des întâlnită în colantare este cea a decupării siglei clientului, lipirea ei pe folia de transfer intermediară și în final plasarea autocolantului decupat / sigla pe zona finală de personalizat.

colantare sigla
Sigla pregătită pentru colantare

Pentru tăierea autocolantului e necesar un cutter plotter care să poată decupa cu precizie folia autoadezivă. Aparatele marca Rolland sunt unele dintre cele mai bune de pe piața cutter-plotterelor profesionale iar experiența noastră cu acest gen de utilaje ne confirmă că Roland își respectă blazonul.

cutter tăiere autocolant
Decuparea autocolantului se face pe cutter Rolland

Folie autocolantă transparentă

Nu doar partea de etichete folosește foliile autocolante, hârtia adezivă dar și promovarea directă prin afișare pe vitrine, geamuri, autocolantele pe geam le folosesc, în plus, dată fiind caracteristica de tranparență a vitrinelor nu e indicat să se foloseasca mereu autocolant alb sau colorat. Comandați autocolante pe folie transparentă pentru geamuri astfel ca vitrinele voastre vor arăta mult mai bine și vor fi utilizate publicitar mult mai eficient sau apelați la serviciul de imprimare de etichete transparente pentru a le utiliza nu doar în contextul publicității prin vitrine ci într-o diversitate de alte situații: stickere personalizate pentru auto sau abțibild de laptop ori autocolante decorative de pus pe perete (și pereții pot fi decorați, nu?) la comandă, etc.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Printarea pe autocolant

Autocolantul printat la noi respectă standardul european de calitate dar în primul rând satisface cererea pieței pentru cea mai bună calitate livrată la cel mai mic preț posibil, cât mai repede, în condiții de urgență chiar. Substratul printat este hârtia însă se printează și pvc sau material de banner.

Printarea de etichete transparente recte autocolante transparente se face digital cu rezoluția de 1240 dpi pe material autoadeziv dedicat printării laser, cu toner, o folie transparentă tratată special, după un standard de laborator, care rezistă la temperaturile specifice de printare.

Dimensiunile de printare ale foliilor sunt A4 sau A3. Putem printa pe dimensiuni mai mari de A3, de exemplu A2, dar autocolantul nu mai este o folie transparentă ci colorat alb, opac. Printarea se face color pe plotere outdoor la rezoluție mare, cu rezultate remarcabile ca durată, rezistență iar calitatea de tipărire este fotografică.

printare pe autocolante pentru etichete
Printare pe autocolant - cea mai răspândită aplicatie: etichetele autoadezive

Autocolant printabil colorat

Printarea se poate face și pe autocolant a cărui culoare de masă e diferită de alb. Autocolantele colorate sunt autocolante speciale ce pot fi tipărite pentru a se obține efecte estetice greu sau imposibil de obținut altfel. Pot fi autocolante aurii, culoare turcoaz sau alb special sidefat.

Aceste autocolante se pot imprima digital într-un număr de bucăți foarte mic. Nu se recomandă printarea de imagini cu fețe umane doarece, cu excepția autocolantului alb sidefat, culoarea de fundal va afecta culorile printate pe suprafață.

autocolant auriu turcoaz sidefat colorat
Autocolant printabil digital, pentru tiraje mici, colorat. Varianta aurie, turcoaz sau alb sidefat.

Personalizarea ambalajelor, a produselor sau simpla clasificare a obiectelor de uz beneficiază din plin de serviciul de printare de autocolant, oferit de către noi la costuri foarte convenabile, contactați-ne acum pentru o ofertă de preț competitivă din partea unei companii de print digital economic pentru București, Brașov. Livrăm oriunde în țară.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite