Cărți de vizită ieftine

 • Tipărire pe carton solid de 300g / 350g mat ori lucios
 • Cu print color față sau față verso
 • Prețurile încep de la 0.1 lei
 • Pot fi printate pe loc, dacă e lucrare de tipar digital
 • Doua, trei zile, când se tipăresc offset
 • Minim 24 bucăți, minim recomandat 96 (4 coli întregi de tipar)
 • Finisări: tăiere la format 90x50mm, laminare, lăcuire, ștanțare, serigrafie sau timbru sec
montaj carti vizita

Oferim servicii de print digital pentru cărți de vizită la cel mai mic preț de calitate. Printăm cele mai ieftine cărți de vizită față verso din Romănia. Verifică prețurile și obține o reducere. Ai același print de calitate profesională ce se găsește în printshop-urile din Germania și Austria.

Prețurile cărților de vizită

Prețurile sunt în RON, fără TVA, pentru tirajele ce nu se regăsesc în listele de preturi vă rugăm să ne contactați telefonic folosind formularul existent sau să utilizați calculatorul de preț. Prețurile se referă la cărți de vizită printate pe carton standard de 300g, pentru a fi ieftine, existând și posibilitatea producerii cărților de vizită pe carton special. Cere preț

Oferta de cărți de vizită standard

Printăm carte de vizită pe carton standard de 300 sau 350 g. Obții un produs de promovare executat profesional la un preț foarte mic și care are o calitate excepțională a printării.

Carti de vizita 90x50mm, policromie o singura fata (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
100 0.24 0.28
200 0.21 0.24
300 0.20 0.22
400 0.19 0.22
500 0.19 0.22
cere detalii
Carti de vizita 90x50mm, color fata verso (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
100 0.36 0.39
200 0.27 0.30
300 0.25 0.28
400 0.24 0.27
500 0.24 0.26
Carti de vizita 90x50mm, color fata, laminat lucios o fata (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
100 0.27 0.30
200 0.23 0.26
300 0.22 0.24
400 0.21 0.24
500 0.21 0.23
mai multe detalii
Carti de vizita 85x55mm, color pe o fata (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
100 0.24 0.28
200 0.23 0.26
300 0.22 0.26
400 0.22 0.26
500 0.21 0.25
Carti de vizita 85x55mm, color fata verso (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
100 0.36 0.39
200 0.30 0.33
300 0.29 0.32
400 0.28 0.32
500 0.27 0.30
mai mult?

Calculator de prețuri

Pentru tiraje personalizate sau alte caracteristici atipice ale unei comenzi de cărți de vizită puteți afla toate combinațiile de costuri folosind calculatorul online de preț al cărților de vizită.

Prețurile calculate sunt fără reducere. Reducerea (eventuala) se aplică manual la prețurile calculate. Cere mai multe detalii

avansat+
Zona in care se afiseaza pretul
Preț

Cărți de vizită rapid!

Când cărțile de vizită sunt urgente și e nevoie de un termen rapid de executare, modul de a livra la timp este prin tehnologia de print digital. Este singura tehnologie ce poate printa cărți de vizită pe loc într-o manieră profesională. Printăm cărți de vizită pentru București și livrăm național.

Furnizăm calitate de top la prețuri mici, în termene urgente, calitatea printării și a finisărilor post-printare fiind aspecte în care experiența de peste 10 ani ne-au dezvoltat și exersat ireproșabil.

Cum alegi cartonul pe care îți tipărești cartea de vizita ?

Cărțile de vizită se pot printa pe o varietate foarte mare de suporturi. Fie ele bazate pe hârtie sau pe plastic, fiecare având caracteristici individuale, oferind avantaje particulare dar și limitări specifice.

În mare avem două cazuri

 • tipărire pe carton
 • imprimare pe plastic

În majoritatea cazurilor, 90%, alegerea standard este cartonul de 300 de grame, mat ori lucios. E ideală, fără surprize și verificată și aprobată de mii de clienți mulțumiți. Dar pentru restul cazurilor, clienți au nevoie de soluții personalizate care să răspundă perfect cerințelor.

Pentru o impresie mai solidă cartea de vizită se poate tipării pe substraturi mai groase. Următoarea alegere poate fi cartonul de 350 de grame, la fel de bun ca opțiunea standard doar că mai gros și mai ferm.

cărți de vizită printate pe carton
Cartonul pe care se printează cărțile de vizită are un preț variabil, de la furnizori

Carton special

O îmbunătățire spectaculoasă a aspectului e adusă de categoria cartoanelor speciale. Literalmente sunt sute de tipuri de cartoane speciale, striate, superfine, extra albe, colorate, gen Plike, Sirio Pearl, etc. Întreabă detalii despre cărți de vizită pe carton special.

De la media bazată pe hârtie putem face un salt la printarea cărților de vizită pe plastic, de obicei transparent. În tipografie prin procedee de imprimare cu UV plasticul poate fi personalizat cu datele clientului, inclusiv culoare albă.

Ofertă de preț a cărților de vizită pe carton special

Cartonul special are un aspect care justifică denumirea de special. Au texturi deosebite, sunt colorate în masă, arată spectaculos și sunt indicate doar când se dorește o impresie cu totul specială. Evident, prețurile acestor cărți de vizită poartă costul ridicat al hârtiei pe care s-au printat.

Carti de vizita 90x50mm, color pe o fata, pe carton sidefat Sirio Pearl White (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300 Sirio Pearl White
100 0.47
200 0.41
300 0.39
400 0.38
500 0.38
carti de vizita print digital carton special opal sidefat
Cărți de vizită pe carton special
carti de vizita printate pe carton special argintiu
Cărți de vizită pe carton argintiu special
carti de vizita date pe coala speciala

Un mod sigur de a îmbunatăți efectul / impresia unei cărți de vizită este dat de utilizarea unui carton din gama celor deosebite, numite speciale deoarece felul în care arată le diferențiază vizibil prin aspectul lor impresionant. Dar poți și utiliza creativ mijloacele obișnuite de print. De exemplu, să printezi cu negru pe carton negru.

print negru carton negru
Print negru pe carton negru. Efect interesant
litere negre pe negru
Printarea negru intens pe carton negru duce la un efect interesant

Carton special cu striuri

Sunt foarte multe tipuri de cartoane speciale dar o categorie importantă prin popularitate este cea a cartoanelor cu striații sau striuri. Prezența nervurilor dă atât un plus optic dar mai ales tactil ,"la mână", evident măna care primește și păstrează cărțile de vizită, prin senzația tactilă plăcută transmițându-se și un mesaj non-verbal favorabil, acesta fiind un aspect psihologic important.

carti vizita carton striat
Cărți de vizită printate pe carton striat

De obicei cărtile de vizită pe carton striat beneficiază și de culoarea de fond a cartonului, multe dintre ele fiind colorate, dar, pentru clienții ce doresc, se poate achiziționa și carton alb cu striații. Grosimea / greutatea acestor cartoane se "învârte" în jurul valorii standard de 300 gmp.

Prezența striurilor impune anumite limite în designul cărților de vizită. Din pricina caracteristicilor procesului tehnic de printare cu toner, prezența striurilor poate împiedica depunerea totală a tonerului. Cu cât striațiile sunt mai mari și cartonul mai gros cu atât mai greu va fi pentru aparatul reprografic să depună tonerul 100%. Un layout cu o carte de vizită având fontă plină (culoare solida pe toată suprafața) care se printează pe un carton striat gros, având striurile mari, poate suferi o depunere parțială și să apară cu ștersături, neuniformități.

carte vizita alb negru
Cărți de vizită cu striuri, tipărite alb negru

Un design elegant ce utilizează suprafețe mici de culoare plină are șanse infime să nu iasă bine.

O tehnică de printare prin care se depășește acest impediment constă în tipărirea cu supra-temperatură a cuptorului. Durata de viață a aparatului este scurtată și acest lucru se reflectă în prețurile mai mari comparativ cu o carte de vizită standard. Chiar și așa oferim prețuri foarte competitive de printare de cărți de vizită pe carton striat, aflați aici prețuri.

carton striat printat
Cărțile de vizită printate în coală pe carton striat urmează a fi tăiate
sir carti vizita carton striat
Cărți de vizită pe striat gata de livrare

Dincolo de carton

O carte de vizită nu se rezumă doar la toner pe carton. Un prim pas este plastifierea. Complementar printarea se poate face pe cartoane speciale caz în care plastifierea nu mai e recomandată.

Dar saltul către o carte de vizită cu potențial de impresionare poate fi complet dincolo de carton, către plastic transparent. culoarea interzisă - albul - poate fi realizată prin serigrafie iar tonerul poate fi înlocuit cu folio strălucitor.

carti de vizita cu folio aplicat
Cărți de vizită cu folio auriu aplicat pe toner
carti de vizita serigrafiate cu culoare alba
Cărțile de vizită serigrafiate au cel mai gros strat de culoare în aplicarea standard dintre toate formele de personalizare cu cerneală / vopsea

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Există o relație simbiotică între cărțile de vizită și mapele de prezentare. Comandă câteva mape în continuarea cărților de vizită si vei obține prețuri mai bune pentru ceastă combinație.

folio rosu carte vizita
Carte de vizită neagră personalizată cu text din folio roșu
carti de vizita gonflate cu relief
Cărți de vizită gonflate - litere în relief

Puteti afla din atelierul de serigrafie despre personalizarea serigrafică a cărților de vizită.

carti de vizita serigrafiate auriu pe carton gold metalic
Efecte deosebit de elegante prin serigrafierea cu o nuanță de auriu a cărților de vizită pe un carton auriu metalic de o nuanță diferită de auriul folosit la personalizarea cărților de vizită

Merită menționat că cea mai simplă și ieftină strategie pentru cărțile de vizită de lux este folosirea cartoanelor speciale. Aceste substraturi de printare deosebite îmbină avantajos prețul cu efectul publicitar, neexistând manoperă deosebită de cea regasită la cartea de vizită obișnuită dată pe coală, diferența de preț stând în prețul ridicat al colilor de cartoan special, unele realmente impresionante.

Plastifiere, laminare

Plastifierea cărților de vizită constă în aplicarea unui film de plastic lucios sau mat sau, mai nou, a unui film cu efect tactil superb pe suprafața de prezentare a cărții de vizită.

Se adaugă rezistență la deteriorarea produsă de apă, soare, o sporire de efect estetic și de preț, după cum se poate constata în ofertele de prețuri de mai jos.

Cărți de vizită plastifiate

Plastifierea se recomandă întrutotul deoarece sensul major al unei cărți de vizită este de a transmite date de contact și încredere o perioadă suficient de mare. O carte de vizită plastifiată reușește aceast lucru mult mai bine decât varianta standard, mai ieftină.

Carti de vizita 85x55mm, color pe o fata, plastifiat fata (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
100 0.27 0.30
200 0.25 0.28
300 0.25 0.28
400 0.25 0.28
500 0.23 0.27

Cărți de vizită plastifiate soft touch

Vă recomandăm 100% întrucât beneficiul estetic este amplificat semnificativ datorită senzației tactile fine, deosebite. O astfel de carte de vizită este mai "tare" decat una plastifiată / laminată standard în măsura în care acestea din urmă sunt față de cărțile de vizită ieftine.

Psihologic efectul produs la atingere este cu mulți pași înaintea a orice altfel de plastifiere ce există acum pe piață. Dacă doriți să vă diferențiați de pluton sau să faceți o impresie câștigătoare folosiți cărțile de vizită plastifiate cu film soft touch. Sunt garantate!

Carti de vizita 90x50mm, color fata, laminare "soft touch" pe fata (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
100 0.33 0.37
200 0.29 0.32
300 0.27 0.30
400 0.27 0.29
500 0.26 0.29

106 variante ale unui model

Puteți vedea mai jos 106 variante ale unei cărți de vizită prezentate rapid. Alegi un model și comanzi cărți de vizită la prețurile afișate

Finisări

Câteva finisări clasice fac cărțile de vizită să iasă în evidență cu un plus de estetică și de credibilitate.

Cărți de vizită cu colturi rotunjite

O finisare foarte accesibilă ca preț și cu efect estetic substanțial este rotunjirea colțurilor cârților de vizită. Se rotunjesc de obicei toate cele patru colțuri, mai rar se rotunjește doar un singur colț.

Carti de vizita 90x50mm cu colturi rotunjite, color fata (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
100 0.60 0.64
200 0.53 0.56
300 0.51 0.53
400 0.49 0.52
500 0.49 0.51
Carti de vizita 90x50mm cu un colt rotunjit, color fata (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
100 0.33 0.37
200 0.29 0.32
300 0.27 0.30
400 0.27 0.29
500 0.26 0.29

Cărți de vizită lăcuite selectiv

Prin acest proces de lăcuire selectivă a cărților de vizită se obțin efecte interesante de lumină prin modificarea puternică a accentelor luminoase. Aplicarea unui lac transparent și cu capacitatea de a reflecta lumina diferit de cartonul alb face posibilă o întreagă gamă de efecte specifice acestui procedeu. Tehnic se poate executa prin iradiere UV a unui lac polimeric special sau, metoda mai veche, prin serigrafie. Cele două procedee utilizează lac cu compoziție chimica și proprietăți diferite, lucru ce se vede și fizic în modul în care arată cărțile de vizită lăcuite separat prin cele două proceduri.

cărți de vizită lăcuite selectiv
Efecte artistic subtil prin lăcuirea selectivă a cărților de vizită

Scris cu alb

carti de vizita scris alb
Pe carton închis la culoare scrisul alb aduce un accent de interes pentru cartea de vizită a cărei informații sunt scrise cu vopsea albă serigrafică

Scrisul cu alb pe cărtile de vizită utilizează tehnici speciale de imprimare ce nu sunt bazate pe depunerea de toner (au apărut echipamente de print digital reprografice - ce folosesc toner - care tipăresc cu alb). Deocamdată sunt două moduri în care se poate scrie cu alb pe cartea de vizită

 • Imprimare cu UV a scrisului alb. Nu atât de dens este stratul de alb depus dar e suficient de bun, însă printarea are calitatea și precizia printării obișnuite.
 • Imprimare folosind sita serigrafică. Imprimarea prin serigrafie a cărții de vizită asigură cel mai solid și gros strat de alb. Problemele ce pot apare sunt cele legate de precizia depunerii de vopsea albă.
text alb serigrafiat pe cartea de vizită
Cărților de vizită pot fi imprimate cu alb serigrafic, textul deosebindu-se vizual foarte bine
text alb pe carton special
Text alb pe carton special

Livrarea cărților de vizită

În termen de 12 ore de la bunul de tipar comenzile standard de cărți de vizită sunt gata de livrare în toată țara prin serviciul de curierat aflat sub contract sau agreat de client.

O comanda standard este intre 100 și 1000 de cărți de vizita fără finisări de tipul colțurilor rotunjite sau înnobilare prin serigrafie.

Cod reducere

Obțineți o reducere de preț de 8%. Generarea codului poate să dureze între 3 și 5 minute. Nu închideti fereastra! Când comandați trimite-ți acest cod.

Cum să faci cărți de vizită azi?

Modul în care se rulează afacerile astăzi sunt influențate profund, în ceea ce privește marketingul și publicitatea de către mediul online. Publicitatea prin tipărire s-a diminuat, tirajele s-au micșorat, prețurile au scăzut, totul pare că se duce în jos de când hârtia a fost detronată de către online.

Adaptarea cărților de vizită

Surprinzător există un produs de tipar, foarte robust, căruia îi priește noul mediu al ecranelor mici. Sunt cărțile de vizită, care proliferează, deoarece prin online și-au găsit un public nou și vast, au devenit accesibile, ieftine, sunt cerute - deoarece sunt eficiente ca și instrumente de marketing - fără să ceară competențe speciale, sunt realmente ușor de utilizat și de creat.

Reguli de urmat

Există câteva reguli simple, de bun simț, atunci când îți concepi carțile de vizită.

Sensul unei cărți de vizită este să descrie rapid și convingător ceea ce faci, competențe folositoare pentru care merită să fii contactat. Cine ești, ce faci, cum poți fi contactat.

În acest cadru creativitatea ta se poate manifesta sălbatic, dar motivația de bază este că o carte de vizită e doar un mod prin care poți fi găsit. Ea trebuie să reflecte acest lucru ținând cont de specificul adus de mediul online modului în care afacerile pot fi descoperite, găsite și cautate.

Cum trebuie să fie gândită o carte de vizită azi, ca să fie adaptată condițiilor de comunicare modernă, bazată pe interacțiune rapida, online?

 • Cartea de vizită trebuie să includă informațiile necesare contactării. Se printează doar ce e nevoie ca posibilii clienți să să te caute pentru abilitățile ce le gasesc folositoare pentru ei sau afacerile lor. Sunt, literal, numele, funcția sau abilitatea principală, sigla companiei, adresa fizică, mobilul, adresa de email, siteul de web.
 • Pentru orice altă informație, cel mai potrivit loc unde se poate trece este cealaltă față a cărții de vizită. Pe verso se pot trece orice informații excedentare, a căror utilitate este de ordin secund, relativ la rostul major al cărților de vizită - contactul. Codul QR este o codificare a unei informatii de tip text într-o formă vizuală, usor scanabila și interpretabilă de către mașini. Se poate stoca orice într-un astfel de cod, cărțile de vizită cu cod QR îl utilizează să facă accesibil un link, sau mai multe linkuri, către pagina principală a unui website sau către pagina de produs. Codul QR se trece pe spatele cărților de vizită.
 • Când direcția contactării este vânzarea unui produs, atunci folosirea unei imagini, cea a produsului, este recomandată.
 • Datorită abundenței de cărti de vizită de pe piață, diferențierea cărților de vizită e o operație mereu actuală. Cel mai ușor mod de a crea o diferență este de a folosi ca suport pentru printarea cărților de vizită un material remarcabil. Începi cu cartoane și hârtii speciale până la piele întoarsă, metal decupat sau orice altceva ce se face remarcat și are legătura cu subiectul cărții de vizită.

De la un accesoriu la instrument de marketing, cărțile de vizită au străbătut un drum lung, s-au probat de către timp si au fost validate de acesta ca un mod rezistent, adaptabil de a face publicitate, care nu o să dispară decât odata cu dispariția contactului fată în față dintre oameni, pentru că, da, o carte de vizită începe să opereze doar când e dată mai departe, din mâna ta în mâna clientului. Aici este puterea adevărată și specificul extraordinar al cărții de vizită. Folosiți-le exagerat!

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite