Printare carti. Rapid, ieftin. Orice tiraj, o singura calitate. Exceptionala

  • Hartie de 80g interior, coperta 300g
  • Printare alb negru interior si policromie la coperta
  • Preturile difera foarte mult cu tirajul si numarul de pagini
  • Tipar digital executat in maxim doua zile
  • Patru - cinci zile, la tipar offset
  • Minim 1 exemplar, minim recomandat 100 carti in format B5
  • Finisari: taiere la format, brosare, biguire, laminare, impachetare

Printarea cărților la orice tiraj

carti printate

Cărțile printate pe presele nostre digitale sunt realizate cu cele mai bune tipuri de toner, hârtie și broșare, fără costuri mari, întregul sistem de printare fiind prietenos cu mediul, indiferent de tiraj.

carte tiparita digital, ieftin si de calitate

Calitatea tipărită este evidentă la cercetarea mostrelor create folosind exact același proces de printare carti ca în cazul tipăririi tirajelor de carte. Repetam, suntem angajati in actiuni de tiparire de carti ieftin fără reducerea calității tipăriturii. Cere-ne o oferta cât mai bună!

Cărți de calitate cu preturi reduse

Autorii de carte vor calitate la un preț rezonabil. Este normal să ne așteptăm că, atunci când un autor angajează o firma de print digital pentru a materializa inspirația lor - să fie o lucrare de calitate pentru prețul cel mai scăzut.

Oferim cea mai bună calitate, cele mai mici costuri, precum și servicii excelente clientilor ce vor să printeze cărti în tiraje mici, pentru că vrem să fim cu serviciile de printare cărți la un alt nivel. Nivelul la care o carte să se poată vinde în cât mai multe exemplare!

Servicii de printare dedicate autorilor de carte

Scriitori, ilustratori, autori de cărți de copii, fotografi, artiști, poeți etc, sunt cu toții calificați în domeniul lor specific. Ei pot să nu știe, la nivel de detalii, ce se întâmplă în procesul de printare al unei cărți de calitate, pentru ca nu e profesia lor - dar, sigur știu să recunoască o carte de calitate atunci când o văd sau țin în mâini. Și vor fi încântați!

carte de poezie printata in tiraje mici

Va printăm rapid și eficient manuscrisele. Sub formă de carte, desigur. Dacă vă doriți să vă vedeți cartea în rafturi, bibliotecă trebuie doar să o printați.

Suntem imuni la tiraje mici si foarte mici de aceea printăm carte în orice tiraj. Orice fel de carte fară conținut ofensiv la orice tiraj mai mare decat zero.

carte tiraj 1 exemplar
Tirajul minim la care se printează cărțile este de 1 exemplar

Vă printăm ideile digital sau offset cu finisări diverse de calitate.

Anumite cărți

Ne rezervam dreptul de a respinge pe bază de conținut anumite cărți. Nu sună bine pentru o afacere cu printare de carte dar respectarea unor principii e mai valoroasa decat un castig temporar. Astfel cărți cu tematică grosieră sexuală, pornografică, molestare copii, cărți a căror ideologie instigă la violență, cărți de prozelitism de orice fel, etc, sunt pasibile de respingere.

În general printarea de carte e o variație a multiplicarii, a inmultirii informației. Iar informația credem că nu e neutră, ci are o directie ideologica. Astfel că, simplificând la maxim, multiplicarea poate fi o sporire a binelui sau o diminuare. Evident, renunțăm să câștigăm niște bani cu preț prea mare.

În concluzie printăm carte bună la preturi bune pentru oameni buni, calitatea printului la copertă, interior și a finisării fiind garantată indiferent de tirajul de printare al cărții.

coperta carte print calitativ
Calitate de printare a cărților de la copertă la ultima pagină din interior

Cu această ocazie reușim să mai și citim câte ceva.

Semne de carte

semn carte
Semne de carte printate

Multe din cărțile tipărite oferă cititorului profesionist un accesoriu aproape indispensabil - semnul de carte. Printăm semne de carte la orice tiraj cerut, de la minimul unei coli SRA3 tipărite cu semne de cărți până la tiraje de 50.000 bucăți - acesta este volumul maxim de semne de carte tipărit de noi. Vă așteptăm pentru a vă printa atât semnele de carte cât și cărțile. Veți fi mulțumiți peste așteptări!

Avem si print de carti postale

Daca credeați ca dăm în print doar carte, ei bine, printăm mult mai multe genuri dar, pentru a ne menține în zona cărților, vă amintim că printăm cărți poștale personalizate după modelul cerut, la dimensiuni standard sau adaptate.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite