Colantare spații comerciale, sedii de firmă

 • Autocolant alb printat, folie sablare, autocolant perforat
 • Printare / decupare pe contur
 • Prețurile cele mai bune la gama de servicii oferite
 • Termenele se negociază per proiect
 • Oferim contracost servicii la urgență
 • Proiectul se execută doar după aprobarea simularii grafice
 • Finisări: neutralizare autocolant vechi, laminare, tăiere pe contur
lucrări colantare vitrine

Potențialii clienți interactionează cu elementele din spațiul tău de vânzare. Acesta este un prilej de buna comunicare, prin colantarea vitrinei magazinului, a ușilor sau geamurilor amplasate pe traseul de vizitare a rafturilor, al peretilor, al gresiei și transformarea acestora în supratețe de reclamă și informare. Cere detalii sau vizionați exemplele puse la dispoziție în galeria de lucrări.

Rezumat

 1. Marja de preț este de 13 - 19 euro + tva sau chiar mai mult, dacă este nevoie de tăiere pe contur sau manoperă non standard.
 2. Decolantarea suprafețelor costă de la 5 euro + tva. Anumite folii se aplică în timpi aproape dublii, reflectați în costuri.
 3. Reduceri la suprafețe mari / comenzi personalizate
 4. Consiliere gratuită
 5. Deplasarea în București 9 eur + tva, în țară 1 ron/km-dus + 1 ron/km-întors
 6. Avans lucrare 50%
 7. Taxa de urgență este de 100%, care se poate dubla dacă urgența este în weekend.

Avem expertiză solidă în lucrările de colantare, amenajare publicitară și manoperele asociate acestor tipuri de lucrări. Serviciile de personalizare se execută profesional în prețuri cu adevarat avantajoase.

Colantarea ușilor de sticlă, a pereților de sticlă se face de obicei cu autocolant translucid mat, în schimb pe ușile vopsite se montează autocolant alb opac sau semitransparent printat.

uși de sticlă sablate
Uși de sticla colantate cu autocolant de sablare

Cănd vorbim de decorarea unor uși de sticlă aceasta se referă de obicei la spații de birou (unde se personalizează și geamurile) sau comerciale.

sablare artistică
Personalizare geamuri de birou cu folie de sablare
autocolant exterior
Colantare pe suprafață neregulată

Colantarea cu autocolant se poate face și pe o suprafață neregulată dar necesită o altă abordare. Trebuie luată în calcul suprafața care se "consuma" pe neregularități, încrețituri și abilitățile fizice de montaj sunt mai apropiate de colantarea auto decât cea a vitrinelor.

Suntem cunoscuți drept doctori în autocolant pentru că, prin experiență directă, de-alungul anilor și clienților, am ajuns să știm foarte bine fiecare gen de autocolant de pe piața românească la ce tip de lucrare prestează cel mai bine și cât e de încredere în timp. Cu noi nu riști să primești o lucrare cu costuri neoptimizate.

Decorare spații comerciale

Pentru decorarea spațiilor comerciale, utilizarea publicitară a vitrinelor de magazine se recomandă folosirea autocolantului alb printat și laminat sau transparent ori cel de mare efect, autocolantul sablat, uneori decupat artistic pe contur.

sablare contur neregulat
Sablare mata cu contur neregulat

O soluție prin care vitrinele de sticlă se pot opaciza ca să nu se vadă din afară dar nici dinăuntru constă în aplicarea de folie neagră din seria 641 Oracal, colant opac. Trebuie menționat că există și autocolant prin care se poate să se vadă doar din interior spre exterior, cunoscut ca window graphics sau o alternativă cu autocolant geam sablat.

window graphic vitrina
Colantare cu vizibilitate favorizată din interior

Realizam autocolante ce se pot lipi pe interiorul geamurilor sau vitrinelor oferind vizibilitate din exterior si protecția la factorii de uzură dată de prezența geamului. Printăm la cele mai bune prețuri și asigurăm montajul la destinație garantând servicii profesionale.

Oferim servicii de neutralizarea a autocolantului instalat anterior.

Suntem prezenți cu oferta de autocolantare în București dar și în orice locație națională.

Pentru comenzi de decorare cu volum mare (rețele de farmacii, magazine, bănci, etc) oferim reduceri negociate dar și servicii adiționale de arhitectură pentru amenajare si decorare.

Utilizarea ca modalitate de promovarea prin decorare a spațiilor comerciale, a vitrinelor, are un efect direct asupra potențililor clienți și se recomandă solid să fie realizate astfel încât să atragă favorabil atenția prin design profesional.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Saloane de înfrumusețare, de remodelare corporală, agenții de pariuri sportive, florării, restaurante, posesorii de vitrine nu risipesc prilejul de a folosi suprafețele de sticlă în mod inteligent pentru marketing.

Există însă o problemă legală. Nu poți decorara o suprafață exterioară fără aprobare și taxare de la primărie. Multă lume nu știe ca pentru a pune un simplu autocolant pe vitrină pe exterior, considerată fațadă, e nevoie să faci o cerere și să aștepți confirmarea. Amenzile sunt considerabile.

Există însă o soluție extrem de vicleană la această problemă. Colantarea vitrinelor de sticlă se poate face pe interior. Nu e nevoie de cerere, de nimic. E legal și funcționează. Cere detalii despre colantarea pe interior ca să eviți orice amenzi și neplăceri.

autocolant transparent
Autocolant pus pe interior. Se printează pe autocolant transparent și se cașereaza pe material alb.
autocolant pe interior
Autocolantul se montează pe interior. Fiind opac, afectează lumina din spațiul respectiv.

Colantare cu folii speciale

Folosim folii autocolante de calitate pentru personalizarea spațiilor alese. În principal folie autoadezivă albă printată la rezoluție mare dar și folie de sablare ori transparentă. De cele mai multe ori acestea sunt decupate pe contur. Multe aplicații de promovare folosesc autocolant perforat ce permite vizibilitatea doar din interior spre exterior.

Avantajul major al colantării suprafețelor vitrate (geam, vitrină) sau pereților spațiilor comerciale este dat de pretul excelent la care se obține un suport profesional pentru reclamă sau informare. Dar nu este singurul avantaj. Contactați-ne pentru orice detalii sau plus de informații de care aveți nevoie.

Solutia standard pentru atenuarea transparentei intre doua spatii separate cu perete de sticla consta in aplicarea un autocolant transparent mat pe peretele de sticla prin care se imita efectul de sablaj - eroziunea fina a suprafetei vitroase cu diminuarea eleganta a transparentei.

dungi sablare
Urmele de colantare dispar în câteva zile. Observați diferența între colantul poaspăt aplicat și același colant la câteva zile.

După aplicare cu racleta adezivul de pe spatele foliei 2-3 zile păstrează urmele de mișcare ale racletei. Aspectul este unul neîngrijit sau eronat. Majoritatea clienților se îngrijorează, neștiind ca urmele de aplicare dispar după ce adezivul se uniformizează și resturile microscopice de aer se elimină prin porii foliei de sablare. Cu cât temperatura e mai mare cu atât acest proces de așezare a foliei pe suport este mai rapid.

Autocolantul poate fi aplicat simplu, fara model, rezultatul fiind matuirea peretelui separator, sau autocolantul mat transparent poate avea decupat modele simple, bazate pe linii subtiri pentru un efect estetic sporit.

 • Prețul este de 13 euro / mp + tva pentru colantarea cu autocolant mat transparent, fara model.
 • Autocolantul care suporta operatiunea aditionala de decupare costa 19 euro / mp
Uși sablate
Sablare uși cu autocolant mat semitransparent
 • Autocolantele se îndepartează ușor (neutralizează), fără a provoca deteriorări ale vitrinei sau a lăsa urme de adeziv
 • Rezistența mare la acțiunea soarelui sau la factori mecanici externi
 • Imprimarea facilă a elementelor de reclamă la rezoluții fotografice

Vă stăm la dispozitie cu soluții de grafică și design dar și consiliere tehnică privind proiectele de colantare. Realizăm simularea decorării și după rundele de modificări, obținând aprobarea dumneavoastra realizăm materialele de colantat și decorarea propriu-zisă a sediului de firmă, spațiului comercial în termenele stabilite și în prețurile acceptate.

Colantare vitrine, exemple de lucrări

Puteți vedea câteva din lucrările de colantare de vitrină executate în ultima vreme. Ele pot fi vazute chiar la locație.

Oferim garanție de execuție și materiale la orice lucrare comandată.Cere oferta.

Oferim soluții personalizate în acord cu specificul fiecarei lucrări și consiliere în alegerea celei mai eficiente maniere de a reduce prețurile cu păstrarea calității în limite stabilite. Serviciile de consiliere se ofera gratuit pe email sau telefon, dacă e necesară deplasarea la sediul de colantat, pentru București, va exista un cost asociat de 9 eur + TVA.

Preț colantare vitrine

Oferta noastră standard pentru colantarea de vitrină este pe metrul pătrat de geam.

 • Acoperă costurile cu materialul autocolant
 • și printarea foliei,
 • cuprinde deplasarea echipei
 • și manopera.

Separat, dacă e cazul, se plătesc serviciile de neutralizare a vitrinei ( de curățare a geamurilor și de eliminare a vechiului autocolant) sau serviciile de grafică.

Pentru costuri cât mai mici, clientul trebuie să aibă grafica făcută corect și suprafața vitroasă să fie curațată perfect.

În aceste condiții oferim o marjă de preț orientativă de 13 - 19 eur / mp + tva. Condițiile de accesibilitate, situarea la înalțime, orice contribuie la un grad mai mare de dificultate a lucrării pot adăuga la preț. Oferta finală se face după clarificarea aspectelor de lucru. Vă rugăm să ne contactați pentru o ofertare precisă.

Pentru personalizarea în masă a ușilor și vitrinelor din interiorul de clădiri oferta se referă la serviciile de print, neutralizare a suprafețelor existente, deplasare, montaj și fiind vorba de mulți metrii pătrați are un regim de reducere special. Suprafețele de calcul consideră dreptunghiurile de încadrare a graficii.

Colantare cu litere decupate

De multe ori, o soluție de decorare a vitrinelor este cu litere decupate pe autocolant (sau caterate). Montarea acestor litere sau forme decorative poate fi făcută pe exteriorul vitrinei sau pe interior. Decuparea se realizează pe cutter-ploter. Se utilizează folia de transfer pentru păstrarea raporturilor de distanță între elementele reclamei / anunțului.

Litere decorative decupate
Aplicare de litere / forme geometrice decupate

Colantare cu folia clientului

Sunt cazuri în care la decorarea sediului sau aplicarea de folie de sablare ori autocolantă mată pe vitrine sau pereți interiori de sticlă clientul are deja folia cumpărată, la recomandarea constructorului sau firmei de amenajări interioare. De exemplu se cumpără folie de protecție solară.

Aceste folii au cerințe de lipire speciale și cer o manoperă sporită la aplicare. De multe ori nu se aplică la rece ci e nevoie de aplicare cu apa și săpun. Aceste cerințe extind timpul în care se efectuază serviciul iar prețul este unul care depinde de folie.

Dacă aveți deja folia, vă rugăm să ne dați linkul producătorului sau caracteristicile tehnice să putem aprecia corect costul serviciilor pe care le cumpărați de la noi.

Condiții dificile de aplicare a foliei

Aplicarea autocolantului pe vitrină este o operațiune pur manuală. În cele mai multe cazuri se aplică stând în picioare în fața vitrinei, având suficient spațiu pentru a manevra folia și a mișca brațele pentru aplicare.

Aplicarea foliei autocolante pe vitrine în condițiile unui spațiu îngust afectează dramatic manipularea și prețul. Pentru o estimare corectă vă rugăm să trimite-ți o imagine cu locul în care urmează să se pună autocolantele.

Spațiu dificil de aplicat
Spațiu dificil de colantare, îngust. Se limitează posibilitățile de aplicare.

Există și cazuri când a pune folia pe geam, chiar dacă vitrina este la parter, este o operațiune foarte dificilă ce face timpul de aplicare să se dubleze sau chiar tripleze.

Vitrină cu spațiu îngust de manevrare
Aplicarea foliei s-a făcut pe interior. Spațiul de manevră de aproximativ 20 cm. Timp de aplicare triplu.

Aplicare de decorațiuni de Crăciun pe vitrină

Cu ocazia sarbatorilor de iarnă, marketingul vitrinelor se exprimă foarte specific prin personajele și simbolurile dedicate, Moș Crăciun, reni, iepurași de iarnă, pitici de poveste, feți frumoși, etc. Toată această brigadă de imagini trebuie pusă pe vitrină rapid, timpul util fiind măsurat și puțin.

Aplicăm autocolant de exterior, laminat pentru rezistență, ca să puteți face vitrinele să spună interesant poveștile de iarnă. Decupăm pe contur fulgi de gheață, țurțuri, globuri cu reduceri, toată simbolistica și recuzita comercială a sărbatorilor sfârșitului de an. Cere o colantare de iarnă

Colantare în toată țara

Serviciile de colantare sunt oferite nu doar pentru zona București și limitrof, Afumați, Tunari sau orașe mai apropiate cum ar fi Giurgiu dar veți găsi lucrări efectuate de noi în toată țară. Astfel avem colantări de pizzerii în Brăila, Galați, Tulcea, vitrine decorate în Pitești, Ploiești, Constanța, Iași, amenajări de sedii în Timișoara, Cluj, Craiova, Covasna.

Efectuarea lucrărilor la distanță presupune un cost adițional asociat cu deplasarea. Prețul este pe kilometrii dus-întors în care se măsoară distanța și este de 1 ron / km + TVA.

Motivul pentru care sablezi geamurile

Dacă este să alegi doar un singur motiv pentru care ar trebui sablate geamurile, pereții de sticlă, suprafețele vitroase clare aflate în drumul clienților, atunci ...

acesta este!

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite