Colantare spații comerciale, sedii de firmă

 • Autocolant alb printat, folie sablare, autocolant perforat
 • Printare / decupare pe contur
 • Prețurile cele mai bune la gama de servicii oferite
 • Termenele se negociază per proiect
 • Oferim contracost servicii la urgență
 • Proiectul se execută doar după aprobarea simularii grafice
 • Finisări: neutralizare autocolant vechi, laminare, tăiere pe contur
lucrări colantare vitrine

Potențialii clienți interactionează cu elementele din spațiul tău de vânzare. Acesta este un prilej de buna comunicare, prin colantarea vitrinei magazinului, a ușilor sau geamurilor amplasate pe traseul de vizitare a rafturilor, al peretilor, al gresiei și transformarea acestora în supratețe de reclamă și informare. Cere detalii sau vizionați exemplele puse la dispoziție în galeria de lucrări.

Rezumat

 1. Marja de preț este de 13 - 19 euro + tva sau chiar mai mult, dacă este nevoie de tăiere pe contur sau manoperă non standard.
 2. Decolantarea suprafețelor costă de la 5 euro + tva. Anumite folii se aplică în timpi aproape dublii, reflectați în costuri.
 3. Reduceri la suprafețe mari / comenzi personalizate
 4. Consiliere gratuită
 5. Deplasarea în București 9 eur + tva, în țară 1 ron/km-dus + 1 ron/km-întors
 6. Avans lucrare 50%
 7. Taxa de urgență este de 100%, care se poate dubla dacă urgența este în weekend.

Avem expertiză solidă în lucrările de colantare, amenajare publicitară și manoperele asociate acestor tipuri de lucrări. Serviciile de personalizare se execută profesional în prețuri cu adevarat avantajoase.

Colantarea ușilor de sticlă, a pereților de sticlă se face de obicei cu autocolant translucid mat, în schimb pe ușile vopsite se montează autocolant alb opac sau semitransparent printat.

Cănd vorbim de decorarea unor uși de sticlă aceasta se referă de obicei la spații de birou (unde se personalizează și geamurile) sau comerciale.

Suntem cunoscuți drept doctori în autocolant pentru că, prin experiență directă, de-alungul anilor și clienților, am ajuns să știm foarte bine fiecare gen de autocolant de pe piața românească la ce tip de lucrare prestează cel mai bine și cât e de încredere în timp. Cu noi nu riști să primești o lucrare cu costuri neoptimizate.

Decorare spații comerciale

Pentru decorarea spațiilor comerciale, utilizarea publicitară a vitrinelor de magazine se recomandă folosirea autocolantului alb printat și laminat sau transparent ori cel de mare efect, autocolantul sablat.

O soluție prin care vitrinele de sticlă se pot opaciza ca să nu se vadă din afară dar nici dinăuntru constă în aplicarea de folie neagră din seria 641 Oracal, colant opac. Trebuie menționat că există și autocolant prin care se poate să se vadă doar din interior spre exterior, cunoscut ca window graphics sau o alternativă cu autocolant geam sablat.

Realizam autocolante ce se pot lipi pe interiorul geamurilor sau vitrinelor oferind vizibilitate din exterior si protecția la factorii de uzură dată de prezența geamului. Printăm la cele mai bune prețuri și asigurăm montajul la destinație garantând servicii profesionale.

Oferim servicii de neutralizarea a autocolantului instalat anterior.

Suntem prezenți cu oferta de autocolantare în București dar și în orice locație națională.

Pentru comenzi de decorare cu volum mare (rețele de farmacii, magazine, bănci, etc) oferim reduceri negociate dar și servicii adiționale de arhitectură pentru amenajare si decorare.

Utilizarea ca modalitate de promovarea prin decorare a spațiilor comerciale, a vitrinelor, are un efect direct asupra potențililor clienți și se recomandă solid să fie realizate astfel încât să atragă favorabil atenția prin design profesional.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Saloane de înfrumusețare, de remodelare corporală, agenții de pariuri sportive, florării, restaurante, posesorii de vitrine nu risipesc prilejul de a folosi suprafețele de sticlă în mod inteligent pentru marketing.

Există însă o problemă legală. Nu poți decorara o suprafață exterioară fără aprobare și taxare de la primărie. Multă lume nu știe ca pentru a pune un simplu autocolant pe vitrină pe exterior, considerată fațadă, e nevoie să faci o cerere și să aștepți confirmarea. Amenzile sunt considerabile.

Există însă o soluție extrem de vicleană la această problemă. Colantarea vitrinelor de sticlă se poate face pe interior. Nu e nevoie de cerere, de nimic. E legal și funcționează. Cere detalii despre colantarea pe interior ca să eviți orice amenzi și neplăceri.

Colantare cu folii speciale

Folosim folii autocolante de calitate pentru personalizarea spațiilor alese. În principal folie autoadezivă albă printată la rezoluție mare dar și folie de sablare ori transparentă. De cele mai multe ori acestea sunt decupate pe contur. Multe aplicații de promovare folosesc autocolant perforat ce permite vizibilitatea doar din interior spre exterior.

Avantajul major al colantării suprafețelor vitrate (geam, vitrină) sau pereților spațiilor comerciale este dat de pretul excelent la care se obține un suport profesional pentru reclamă sau informare. Dar nu este singurul avantaj. Contactați-ne pentru orice detalii sau plus de informații de care aveți nevoie.

Solutia standard pentru atenuarea transparentei intre doua spatii separate cu perete de sticla consta in aplicarea un autocolant transparent mat pe peretele de sticla prin care se imita efectul de sablaj - eroziunea fina a suprafetei vitroase cu diminuarea eleganta a transparentei.

După aplicare cu racleta adezivul de pe spatele foliei 2-3 zile păstrează urmele de mișcare ale racletei. Aspectul este unul neîngrijit sau eronat. Majoritatea clienților se îngrijorează, neștiind ca urmele de aplicare dispar după ce adezivul se uniformizează și resturile microscopice de aer se elimină prin porii foliei de sablare. Cu cât temperatura e mai mare cu atât acest proces de așezare a foliei pe suport este mai rapid.

Autocolantul poate fi aplicat simplu, fara model, rezultatul fiind matuirea peretelui separator, sau autocolantul mat transparent poate avea decupat modele simple, bazate pe linii subtiri pentru un efect estetic sporit.

 • Prețul este de 13 euro / mp + tva pentru colantarea cu autocolant mat transparent, fara model.
 • Autocolantul care suporta operatiunea aditionala de decupare costa 19 euro / mp
Uși sablate
Sablare uși cu autocolant mat semitransparent
 • Autocolantele se îndepartează ușor (neutralizează), fără a provoca deteriorări ale vitrinei sau a lăsa urme de adeziv
 • Rezistența mare la acțiunea soarelui sau la factori mecanici externi
 • Imprimarea facilă a elementelor de reclamă la rezoluții fotografice

Vă stăm la dispozitie cu soluții de grafică și design dar și consiliere tehnică privind proiectele de colantare. Realizăm simularea decorării și după rundele de modificări, obținând aprobarea dumneavoastra realizăm materialele de colantat și decorarea propriu-zisă a sediului de firmă, spațiului comercial în termenele stabilite și în prețurile acceptate.

Colantare vitrine, exemple de lucrări

Puteți vedea câteva din lucrările de colantare de vitrină executate în ultima vreme. Ele pot fi vazute chiar la locație.

Oferim garanție de execuție și materiale la orice lucrare comandată.Cere oferta.

Oferim soluții personalizate în acord cu specificul fiecarei lucrări și consiliere în alegerea celei mai eficiente maniere de a reduce prețurile cu păstrarea calității în limite stabilite. Serviciile de consiliere se ofera gratuit pe email sau telefon, dacă e necesară deplasarea la sediul de colantat, pentru București, va exista un cost asociat de 9 eur + TVA.

Preț colantare vitrine

Oferta noastră standard pentru colantarea de vitrină este pe metrul pătrat de geam.

 • Acoperă costurile cu materialul autocolant
 • și printarea foliei,
 • cuprinde deplasarea echipei
 • și manopera.

Separat, dacă e cazul, se plătesc serviciile de neutralizare a vitrinei ( de curățare a geamurilor și de eliminare a vechiului autocolant) sau serviciile de grafică.

Pentru costuri cât mai mici, clientul trebuie să aibă grafica făcută corect și suprafața vitroasă să fie curațată perfect.

În aceste condiții oferim o marjă de preț orientativă de 13 - 19 eur / mp + tva. Condițiile de accesibilitate, situarea la înalțime, orice contribuie la un grad mai mare de dificultate a lucrării pot adăuga la preț. Oferta finală se face după clarificarea aspectelor de lucru. Vă rugăm să ne contactați pentru o ofertare precisă.

Pentru personalizarea în masă a ușilor și vitrinelor din interiorul de clădiri oferta se referă la serviciile de print, neutralizare a suprafețelor existente, deplasare, montaj și fiind vorba de mulți metrii pătrați are un regim de reducere special. Suprafețele de calcul consideră dreptunghiurile de încadrare a graficii.

Colantare cu folia clientului

Sunt cazuri în care la decorarea sediului sau aplicarea de folie de sablare ori autocolantă mată pe vitrine sau pereți interiori de sticlă clientul are deja folia cumpărată, la recomandarea constructorului sau firmei de amenajări interioare. De exemplu se cumpără folie de protecție solară.

Aceste folii au cerințe de lipire speciale și cer o manoperă sporită la aplicare. De multe ori nu se aplică la rece ci e nevoie de aplicare cu apa și săpun. Aceste cerințe extind timpul în care se efectuază serviciul iar prețul este unul care depinde de folie.

Dacă aveți deja folia, vă rugăm să ne dați linkul producătorului sau caracteristicile tehnice să putem aprecia corect costul serviciilor pe care le cumpărați de la noi.

Colantare în toată țara

Serviciile de colantare sunt oferite nu doar pentru zona București și limitrof, Afumați, Tunari sau orașe mai apropiate cum ar fi Giurgiu dar veți găsi lucrări efectuate de noi în toată țară. Astfel avem colantări de pizzerii în Brăila, Galați, Tulcea, vitrine decorate în Pitești, Ploiești, Constanța, Iași, amenajări de sedii în Timișoara, Cluj, Craiova, Covasna.

Efectuarea lucrărilor la distanță presupune un cost adițional asociat cu deplasarea. Prețul este pe kilometrii dus-întors în care se măsoară distanța și este de 1 ron / km + TVA.

Motivul pentru care sablezi geamurile

Dacă este să alegi doar un singur motiv pentru care ar trebui sablate geamurile, pereții de sticlă, suprafețele vitroase clare aflate în drumul clienților, atunci ...

acesta este!

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite