Colantare spații comerciale, sedii de firmă

 • Autocolant alb printat, folie sablare, autocolant perforat
 • Printare / decupare pe contur
 • Prețurile cele mai bune la gama de servicii oferite
 • Termenele se negociază per proiect
 • Oferim contracost servicii la urgență
 • Proiectul se execută doar după aprobarea simularii grafice
 • Finisări: neutralizare autocolant vechi, laminare, tăiere pe contur
lucrări colantare vitrine

Potențialii clienți interactionează cu elementele din spațiul tău de vânzare. Acesta este un prilej de buna comunicare, prin colantarea vitrinei magazinului, a ușilor sau geamurilor amplasate pe traseul de vizitare a rafturilor, al peretilor, al gresiei și transformarea acestora în supratețe de reclamă și informare. Cere detalii sau vizionați exemplele puse la dispoziție în galeria de lucrări.

Rezumat

 1. Marja de preț poate fi între 10 - 30 euro + tva pe metru pătrat sau chiar mai mult, dacă este nevoie de tăiere pe contur sau manoperă non standard.
 2. Decolantarea suprafețelor costă de la 6 euro + tva pe metru pătrat. Anumite folii se aplică în timpi aproape dublii, reflectați în costuri.
 3. Reduceri la suprafețe mari / comenzi personalizate
 4. Consiliere gratuită
 5. Deplasarea în București 15 eur + tva, în țară 0.3 eur/km-dus + 0.3 eur/km-întors
 6. Avans lucrare 50%
 7. Taxa de urgență este de 100%, care se poate dubla dacă urgența este în weekend.
 8. Condițiile grele de colantare, accesul dificil la suprafață, înăltimea de lucru, etc afectează prețul în mod personalizat.
 9. Comanda se consideră dată în momentul achitării unui avans de 50%

Avem expertiză solidă în lucrările de colantare, amenajare publicitară și manoperele asociate acestor tipuri de lucrări. Serviciile de personalizare se execută profesional în prețuri cu adevarat avantajoase.

Calcul online de prețuri pentru servicii de colantare

Puteți calcula online costul serviciilor pentru suprafețele pe care le doriți a fi subiectul serviciilor de colantare. Suprafețele cerute de dvs. trebuie să se încadreze în gabaritul oferit de rolele cu materialul de colantat.

Calculatorul ține cont de dimensiunile standard oferite de producatori pentru diferite tipuri de folie autocolantă. Dimensiunile care nu se încadrează nu se iau în calcul. O astfel de suprafață trebuie împărțită manual în piese încadrabile. Dvs. trebuie să stiți dimensiunile vitrinelor, geamurilor sau orice alte suprafețe ce le doriți acoperite. Efectuați masuratorile din cheder în cheder sau cu o marja în plus de material.

Pentru servicii de releveu / măsurare la fată locului oferta noastră e de 20 eur + tva și include doar deplasare în București, fară zona metropolitană, preț ce se va deduce, în cazul lansării lucrării, din pretul acesteia.

Prețurile sunt cele pentru colantare în condiții standard de montaj, respectiv, din picioare sau pe scară mică. Dacă montajul presupune scară mare, schelă, nacelă, etc acesta se calculează pentru cazul specific.

Dacă aveti nelămuriri așteptăm întrebari.

Calculator colantare

După ce s-au măsurat suprafețele de colantat, introduceți dimensiunile și numărul de bucăți în câmpurile calculatorului. Suprafețele trebuie să se încadreze în dimensiunile rolelor pe care vin de la furnizor foliile sau, în cazul depășirii, fracționate manual astfel încât să încapă.

tip

mm

mm

mm

mm

+
R arată că blocul a fost rotit

Preț colantare vitrine

Oferta noastră standard pentru colantarea de vitrină este pe metrul pătrat de geam.

 • Acoperă costurile cu materialul autocolant
 • și printarea foliei,
 • cuprinde deplasarea echipei
 • și manopera.

Separat, dacă e cazul, se plătesc serviciile de neutralizare a vitrinei ( de curățare a geamurilor și de eliminare a vechiului autocolant) sau serviciile de grafică.

Dacă aveți suprafețele măsurate puteți calcula online oferta de preț

Pentru costuri cât mai mici, clientul trebuie să aibă grafica făcută corect și suprafața vitroasă să fie curațată perfect.

În aceste condiții oferim o marjă de preț orientativă de 10 - 30 eur / mp + tva. Condițiile de accesibilitate, situarea la înalțime, orice contribuie la un grad mai mare de dificultate a lucrării pot adăuga la preț. Oferta finală se face după clarificarea aspectelor de lucru. Vă rugăm să ne contactați pentru o ofertare precisă.

Pentru personalizarea în masă a ușilor și vitrinelor din interiorul de clădiri oferta se referă la serviciile de print, neutralizare a suprafețelor existente, deplasare, montaj și fiind vorba de mulți metrii pătrați are un regim de reducere special. Suprafețele de calcul consideră dreptunghiurile de încadrare a graficii.

Dicționar de folii

Autocolant
Material opac prin care lumina trece într-un procent mic. Aplicat pe geamuri întunecă incinta. Se poate aplica atât pe interior cât și pe exterior. Dacă e printat se laminează obligatoriu pentru a putea fi aplicat pe suprafețe făra să pastreze urme de racletă.
Window graphic
Material cu găurele / perforații prin care trece lumina. Permite vizibilitatea doar într-un singur sens. De la incinta luminată mai slab (pe timpul zilei este, de obicei, camera, interiorul) către cea cu cantitate de lumină mai mare. Seara direcția de vizibilitate se schimbă. Se aplică doar pe exterior.
Folie solară
Material dedicat filtrării razelor UV și reducerii calorice. Reduce vizibilitatea, poate fi și cu suprafață reflectorizantă tip oglindă. Se aplica pe interior sau exterior în funcție de tipul foliei. La aplicarea pe exterior se recomandă sigilarea colțurilor.
Folie antiefracție
Material autorizat, cu scop focalizat pe îngrunarea / reducerea accesului în incintă. Se taie greu. E obligatoriu prin lege pentru anumite tipuri de activități. Doar foliile care respectă un standard stabilit prin lege au efect legal. Aceste folii vin cu certificat de autorizare.
Folie sablare
Material semitransparent cu scop estetic, de reducere a transparenței geamului și de semnalizare a suprafeței vitroase cu potențial contondent. Se aplicâ pe interior sau exterior. Poate fi aplicat și decupat din motive de reclamă sau de înfrumusețare.

Colantare uși, pereți de sticlă

Colantarea ușilor de sticlă, a pereților de sticlă se face de obicei cu autocolant translucid mat, în schimb pe ușile vopsite se montează autocolant alb opac sau semitransparent printat.

uși de sticlă sablate
Uși de sticla colantate cu autocolant de sablare

Cănd vorbim de decorarea unor uși de sticlă aceasta se referă de obicei la spații de birou (unde se personalizează și geamurile) sau comerciale.

sablare artistică
Personalizare geamuri de birou cu folie de sablare

Colantarea pe sticlă se poate face și pe copertine pentru efect estetic. Se folosește autocolant de exterior, cu mare rezistență la variații de temperatură și atac ultaviolete.

copertină sticlă
Personalizare cu autocolant a unei copertine de sticlă pentru hotel

Aplicare pe suprafețe neregulate

Colantarea cu autocolant se poate face și pe o suprafață neregulată dar necesită o altă abordare. Trebuie luată în calcul suprafața care se "consuma" pe neregularități, încrețituri și abilitățile fizice de montaj sunt mai apropiate de colantarea auto decât cea a vitrinelor.

autocolant exterior
Colantare pe suprafață neregulată

Suntem cunoscuți drept doctori în autocolant pentru că, prin experiență directă, de-alungul anilor și clienților, am ajuns să știm foarte bine fiecare gen de autocolant de pe piața românească la ce tip de lucrare prestează cel mai bine și cât e de încredere în timp. Cu noi nu riști să primești o lucrare cu costuri neoptimizate.

Decolantare - de ce e necesară

În multe cazuri, înainte de a colanta trebuie sa decolantezi suprafața. De multe ori clienții sunt concentrați doar asupra operației principale, colantarea noii reclame, etc dar curățarea suprafeței poate avea uneori costuri surprinzătoare. de obicei operațiunea de decolantare durează sensibil mai mult și e migăloasă.

Autocolantul se pune pe diverse suprafețe, cel mai des cele de sticlă. Acestea pot fi curate sau pot conține, integral sau doar urme, de colant vechi ori să fie pur și simplu murdare. Adezivul de pe spatele foliei de colant e suficient de puternic să poată să o fixeze pe o suprafață nepregătită sau murdară.

Dar astfel se crează o aderentă neuniformă a lipirii. Din cauza variațiilor de temperatură, folia se comportă ca un animal viu, se întinde, se contractă. Dacă lipirea nu e uniformă, unele părți ale foliei vor lucra diferit si folia se poate dezlipi mult mai devreme sau doar unele zone mai lucrate se vor dezlipi de pe suprafața de aderare.

Decolantarea este operația de pregătire a suprafețelor pentru aderarea cât mai bună a colantului. Se utilizează alcool izopropilic pentru a face suprafața optimă. Uneori și o spălare bună e suficientă. Alteori vechiul colant trebuie "rașchetat" mecanic de pe vitrină.

Ca o concluzie, suprafața de colantat trebuie sa fie pregătită ca lipirea autocolantului să se facă corect și să dureze cât mai mult.

Decolantare la înălțime

De multe ori suprafețele de curățat nu sunt plasate convenabil. E necesară folosirea unei scări. Dar există situații când doar utilizarea unei nacele este singura soluție. Spațiile comerciale mari, cu panouri suspendate la înălțimi corespunzătoare, cu impact vizual optim, sunt contextul în care lucrul la înălțime e comun.

suprafață de decolantat aflată la înălțime
Suprafață la înălțime de decolantat din nacelă

Oferim servicii de decolantare în spații comerciale largi, gen mall-uri, folosind echipamente de tip nacelă. Calitatea serviciilor este ireproșabilă. Pentru ofertă personalizată așteptăm detalii.

decolantare înălțime
Cum arată o suprafață la înălțime decolantată profesional

Curățare de poliplan pentru unipoluri

De la inălțimea sa unipolul domină zona și iși afișează clar și neintrerupt mesajul. Dar există două situații in care domnia acestui mesaj se inchide și poliplanul pe care e printat se dă jos. Când vine momentul unei alte reclame sau, catastrofic, când cade pradă varfurilor fenomenelor naturale, temperaturilor iesite din comun (in ambele direcții), exceselor de viteză ale vantului.

aterizare poliplan unipoluri
După ce poliplanul de pe unipol a fost dat jos

Oferim servicii de schimbare a poliplanului de pe unipoluri, indiferent unde se află acestea amplasate pe cuprinsul țării. Colectăm acest material și il predăm la centre specializate de deșeuri. Pentru o ofertă personalizată cereți detalii

Decorare spații comerciale

Pentru decorarea spațiilor comerciale, utilizarea publicitară a vitrinelor de magazine se recomandă folosirea autocolantului alb printat și laminat sau transparent ori cel de mare efect, autocolantul sablat, uneori decupat artistic pe contur.

autocolant cu contur
Autocolant cu contur personalizat aplicat pe vitrină
sablare contur neregulat
Sablare mata cu contur neregulat

O soluție prin care vitrinele de sticlă se pot opaciza ca să nu se vadă din afară dar nici dinăuntru constă în aplicarea de folie neagră din seria 641 Oracal, colant opac. Trebuie menționat că există și autocolant prin care se poate să se vadă doar din interior spre exterior, cunoscut ca window graphics sau o alternativă cu autocolant geam sablat.

window graphic vitrina
Colantare cu vizibilitate favorizată din interior
colantare window graphic
Window grafic pe vitrină

Realizam autocolante ce se pot lipi pe interiorul geamurilor sau vitrinelor oferind vizibilitate din exterior si protecția la factorii de uzură dată de prezența geamului. Printăm la cele mai bune prețuri și asigurăm montajul la destinație garantând servicii profesionale.

Oferim servicii de neutralizarea a autocolantului instalat anterior.

Suntem prezenți cu oferta de autocolantare în București dar și în orice locație națională.

Pentru comenzi de decorare cu volum mare (rețele de farmacii, magazine, bănci, etc) oferim reduceri negociate dar și servicii adiționale de arhitectură pentru amenajare si decorare.

Utilizarea ca modalitate de promovarea prin decorare a spațiilor comerciale, a vitrinelor, are un efect direct asupra potențililor clienți și se recomandă solid să fie realizate astfel încât să atragă favorabil atenția prin design profesional.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Saloane de înfrumusețare, de remodelare corporală, agenții de pariuri sportive, florării, restaurante, posesorii de vitrine nu risipesc prilejul de a folosi suprafețele de sticlă în mod inteligent pentru marketing.

autocolant plin vitrină restaurant
Autocolant opac, plin aplicat pentru obturarea geamurilor la o bucatorie de restaurant.

Există însă o problemă legală. Nu poți decorara o suprafață exterioară fără aprobare și taxare de la primărie. Multă lume nu știe ca pentru a pune un simplu autocolant pe vitrină pe exterior, considerată fațadă, e nevoie să faci o cerere și să aștepți confirmarea. Amenzile sunt considerabile.

Există însă o soluție extrem de vicleană la această problemă. Colantarea vitrinelor de sticlă se poate face pe interior. Nu e nevoie de cerere, de nimic. E legal și funcționează. Cere detalii despre colantarea pe interior ca să eviți orice amenzi și neplăceri.

autocolant transparent
Autocolant pus pe interior. Se printează pe autocolant transparent și se cașereaza pe material alb.
autocolant pe interior
Autocolantul se montează pe interior. Fiind opac, afectează lumina din spațiul respectiv.

O soluție prin care vitrinele de sticlă se pot opaciza ca să nu se vadă din afară dar nici dinăuntru constă în aplicarea de folie neagră din seria 641 Oracal, colant opac. Trebuie menționat că există și autocolant prin care se poate să se vadă doar din interior spre exterior, cunoscut ca window graphics sau o alternativă cu autocolant geam sablat.

Colantarea tocăriei PVC

Când culoarea tocăriei PVC a vitrinei trebuie schimbată din motive publicitare sau a calității materialului puteți apela la serviciile noastre dedicate, de schimbare a tocăriei prin colantarea tocurilor de geam. Cere oferta de tocărie de aplicare a foliei pe profil PVC.

Schimbarea tocăriei PVC este o operațiune foarte migăloasă și care necesită tot atât de multă experiență ca și calitate a materialului autocolant folosit. Acesta trebuie să fie capabil de a se mulă pe conturul tocăriei și să reziste în timp lipit pe formele tocurilor de geam. Materialul trebuie să aibă anumite caracteristici mecanice iar adezivul sa fie din clasa celor folosite la colantările auto.

Materialul colant are culori prestabilite, cel mai recomandat, dar se poate printa materialul în culoarea cerută de client și laminat. Diferentă de preț acoperă operațiunile de printare și de laminare.

colantarea tocurilor pvc ale vitrinelor
Schimbarea culorii tocariei vitrinei prin colantare

Dacă doriți aplicarea unei folii decorative, deja cumparate, pe profilele PVC, de obicei pentru recondiționare, calitatea foliei trebuie să aibă rezistența necesară pentru funcționare în condiții de exterior. La folia deja achiziționată de către client nu se oferă garanție.

Colantare cu folii speciale

Anumite suprafețe, prin reglementare legală, cer folii speciale, autorizate. Un astfel de exemplu e cel al foliei de protecție, ale cărei caracteristici s-au stabilit prin lege.

Orice folie autointitulată de protecție care nu respectă standardele impuse prin lege atrag sancțiuni ale acesteia asupra firmei.

Activitatea caselor de amanet, de schimb valutar, vånzătorii de bijuterii, tot ce presupune vitrine de valori necesită folosirea unei folii speciale de protecție, de minim 300 microni.

Folosim folii autocolante de calitate pentru personalizarea spațiilor alese. În principal folie autoadezivă albă printată la rezoluție mare dar și folie de sablare ori transparentă. De cele mai multe ori acestea sunt decupate pe contur. Multe aplicații de promovare folosesc autocolant perforat ce permite vizibilitatea doar din interior spre exterior.

Avantajul major al colantării suprafețelor vitrate (geam, vitrină) sau pereților spațiilor comerciale este dat de pretul excelent la care se obține un suport profesional pentru reclamă sau informare. Dar nu este singurul avantaj. Contactați-ne pentru orice detalii sau plus de informații de care aveți nevoie.

Solutia standard pentru atenuarea transparentei intre doua spatii separate cu perete de sticla consta in aplicarea un autocolant transparent mat pe peretele de sticla prin care se imita efectul de sablaj - eroziunea fina a suprafetei vitroase cu diminuarea eleganta a transparentei.

dungi sablare
Urmele de colantare dispar în câteva zile. Observați diferența între colantul poaspăt aplicat și același colant la câteva zile.

După aplicare cu racleta adezivul de pe spatele foliei 2-3 zile păstrează urmele de mișcare ale racletei. Aspectul este unul neîngrijit sau eronat. Majoritatea clienților se îngrijorează, neștiind ca urmele de aplicare dispar după ce adezivul se uniformizează și resturile microscopice de aer se elimină prin porii foliei de sablare. Cu cât temperatura e mai mare cu atât acest proces de așezare a foliei pe suport este mai rapid.

Autocolantul poate fi aplicat simplu, fara model, rezultatul fiind matuirea peretelui separator, sau autocolantul mat transparent poate avea decupat modele simple, bazate pe linii subtiri pentru un efect estetic sporit.

Uși sablate
Sablare uși cu autocolant mat semitransparent
 • Autocolantele se îndepartează ușor (neutralizează), fără a provoca deteriorări ale vitrinei sau a lăsa urme de adeziv
 • Rezistența mare la acțiunea soarelui sau la factori mecanici externi
 • Imprimarea facilă a elementelor de reclamă la rezoluții fotografice

Vă stăm la dispozitie cu soluții de grafică și design dar și consiliere tehnică privind proiectele de colantare. Realizăm simularea decorării și după rundele de modificări, obținând aprobarea dumneavoastra realizăm materialele de colantat și decorarea propriu-zisă a sediului de firmă, spațiului comercial în termenele stabilite și în prețurile acceptate.

Colantare vitrine, exemple de lucrări

Puteți vedea câteva din lucrările de colantare de vitrină executate în ultima vreme. Ele pot fi vazute chiar la locație.

Oferim garanție de execuție și materiale la orice lucrare comandată.Cere oferta.

Oferim soluții personalizate în acord cu specificul fiecarei lucrări și consiliere în alegerea celei mai eficiente maniere de a reduce prețurile cu păstrarea calității în limite stabilite. Serviciile de consiliere se ofera gratuit pe email sau telefon, dacă e necesară deplasarea la sediul de colantat, pentru București, va exista un cost asociat de 20 eur + TVA.

Colantare cu litere decupate

De multe ori, o soluție de decorare a vitrinelor este cu litere, sigle sau forme geometrice decupate pe autocolant (sau caterate). Montarea acestor litere sau forme decorative poate fi făcută pe exteriorul vitrinei sau pe interior. Decuparea se realizează pe cutter-ploter. Se utilizează folia de transfer pentru păstrarea raporturilor de distanță între elementele reclamei / anunțului.

Logo pe vitrine
Colantare siglă, logo, decupate pe contur
Litere decorative decupate
Aplicare de litere / forme geometrice decupate

În industria construcțiilor, de multe ori se folosesc geamurile largi ale parterului pentru a plasa anunțuri cu litere mari, vizibile din stradă, de la volan, pentru a promova vânzarea sau închirierea de spații. Se decupează autocolantul pe conturul literelor.

Litere decupate pe contur
Anunțuri publicitare sub formă de litere mari, decupate pe contur

Mesaje scurte, maxim informative, anunțuri publicitare foarte condensate, ușor de citit și de înțeles se lipesc pe vitrine. Literele au înălțimi de la 20 cm către 50 sau chiar mai bine. Sunt litere din colant alb, de cele mai multe ori, sau colorat, cu aspect solid, foarte lizibile. Sunt preferatele dezvoltatorilor imobiliari.

litere autocolante
Colantare de litere mari pe geamuri

Pentru ca aceste anunțuri imobiliare mari să dureze cât mai mult, deoarece perioadele de vânzare sunt mari, se recomandă ca lipirea literelor autocolante pe geamuri să se facă pe interior

litere puse pe interior
Aplicare pe interiorul vitrinelor a literelor autocolante

Colantare cu folie solară

Oferim servicii de colantare cu folie solară sau anti-caniculă pe geamuri care nu au protecție termică din fabrică pentru obținerea unei protecții UV sporite și a unui confort termic mai bun.

Folia, atunci când are efect de oglindă, reduce vizibilitatea din exterior oferind intimitate dar afectează pozitiv și consumul de energie.

în cazul geamurilor fără strat protector termic devine aproape obligatorie adăugarea foliei solare fără a mai aștepta argumentul chinuitor al zilelor caniculare, când se realizează faptul ca geamurile protejate cu folie ar fi oferit condiții mult mai bune și mai civilizate.

În spațiile de birouri nu de puține ori lumina soarelui se dovedește a fi prea tare și pe lângă zăpusala / supraîncalzirea spațiului în zilele de vară, în timpul orelor de lucru nu se mai poate vedea pe monitor.

Aplicarea foliei solare rezolva probleme de tipul:

 • încingerii birourilor,
 • crează intimitate prin reducerea transparenței, astfel că poți lucra liniștit fără să te simți supravegheat având un randament mai bun,
 • filtrează radiația UV și respinge ca un scut caloric până la 90% din energia solară.
 • Astfel și instalația de climatizare are mai puțin de lucru, consumă mai puțină energie elecrică.

Folia solară diferă prin microstructură față de autocolantele standard de decorare a vitrinelor. Foliile colante de protecție solară care sunt cele mai eficiente în clasa lor conțin particule de metal, conductoare de căldură. Aceasta le face să se comporte specific la aplicarea lor pe geamuri. Există și alte tipuri de folie solară pentru bugete economice dar și acestea sunt chiar mai dificil de aplicat.

Aplicarea foliei solare cand se face pe interior, la geamuri duble - dintre care cel extern a suportat deja un tratament de protejare termică - si se aplica pe geamul cel mai dinauntru, datorita proprietatilor termice ale foliei geamul se comporta ca un deflector de caldura pe care o reflecta catre geamul extern. Acest efect se cheama de impuscare a geamurilor.

In aceste conditii spatiul dintre cele doua geamuri devine un teritoriu violent din punct de vedere termic, temperatura la suprafata geamurilor crescand rapid in zilele caniculare la valori ce le pot face sa cedeze mecanic. Cu cat suprafata geamurilor e mai mare cu atat acest risc de crapare a geamurilor creste. Lipsa de expertiza in acest domeniu poate provoca pagube considerabile.

Dacă doriți să aplicați folie solară pe geamuri cere-ne o oferta de preț

Aceste folii au cerințe de lipire speciale și cer o manoperă sporită la aplicare. De multe ori nu se aplică la rece ci e nevoie de aplicare cu apa și săpun. Aceste cerințe extind timpul în care se efectuază serviciul iar prețul este unul care depinde de folie.

Dacă aveți deja folia, vă rugăm să ne dați linkul producătorului sau caracteristicile tehnice să putem aprecia corect costul serviciilor pe care le cumpărați de la noi.

folie solară aplicată pe geamuri
Colantare cu folie solară pe interiorul geamurilor

Fiind o folie foarte scumpă, pentru a beneficia de protecție maximă, a nu fi vandalizată, folia solară se aplică pe interiorul geamurilor!

Colantare cu folia clientului

Sunt cazuri în care la decorarea sediului sau aplicarea de folie de sablare ori autocolantă mată pe vitrine sau pereți interiori de sticlă clientul are deja folia cumpărată, la recomandarea constructorului sau firmei de amenajări interioare. Foliile autocolante sunt fabricate de producător cu destinații de utilizare foarte precise. Un colant care nu e din gama celor ce se aplică pe suprafețe netede de sticlă poate performa sub așteptările clienților. Pentru a lucra cu folia clientului avem nevoie de specificațiile tehnice ale foliei. Putem emite o opinie avizată, bazată pe experiență și da o sugestie.

Aplicare autocolant pe tot peretele

Un birou cu un perete decorat în direcția dată de brand e perceput ca având un nivel superior de profesionalism.

O lucrare realizată bine contribuie la aprecierea estetică pozitivă a mediului de lucru de către cei ce lucrează acolo și se traduce în eficiență a muncii. Pe scurt, un perete decorat total, complet cu autocolant devine un avantaj. Acesta este și motivul pentru care firmele cu un mare grad de autoapreciere optează pentru a aplica pe tot peretele un layout deosebit, în culorile și formele de brand.

Oferim servicii de colantare integrală de pereți, folosind autocolant printat, cu adeziv special, de perete. Tipul de lucrare este personalizată. Cere oferta de colantare perete, lucrările de acest gen fiind de multe ori atipice, un perete având de multe ori accesorii tehnice și utilitare ce îngreuiază considerabil aplicarea.

Colantare totală de perete
Colantare totală de perete al biroului firmei.

Condiții dificile de aplicare a foliei

Aplicarea autocolantului pe vitrină este o operațiune pur manuală. În cele mai multe cazuri se aplică stând în picioare în fața vitrinei, având suficient spațiu pentru a manevra folia și a mișca brațele pentru aplicare.

Aplicarea foliei autocolante pe vitrine în condițiile unui spațiu îngust afectează dramatic manipularea și prețul. Pentru o estimare corectă vă rugăm să trimite-ți o imagine cu locul în care urmează să se pună autocolantele.

Spațiu dificil de aplicat
Spațiu dificil de colantare, îngust. Se limitează posibilitățile de aplicare.

Există și cazuri când a pune folia pe geam, chiar dacă vitrina este la parter, este o operațiune foarte dificilă ce face timpul de aplicare să se dubleze sau chiar tripleze.

Vitrină cu spațiu îngust de manevrare
Aplicarea foliei s-a făcut pe interior. Spațiul de manevră de aproximativ 20 cm. Timp de aplicare triplu.

Combinațiile autocolantului de sablare

Colantarea pereților separatori de sticlă în spațiile de birouri pentru a micșora expinerea vizuală cu diverse folii de sablare e o soluție clasică. Ține de amenajare interioară decât de decorare publicitară, cum e cazul colantării vitrinelor.

Dar un perete de sticlă chiar sablat poate mai mult. Se poate combina cu logo și semne grafice decupate pe contur, rezultând un spațiu mult mai elocvent vizual!

Pe interior se aplica folia autocolantă iar pe cealaltă parte a peretelui separator se lipește grafica decupată pe autocolant opac. Efectul este foarte puternic.

sablare cu elemente grafice separate
Vitrină sablată în combinație cu elemente grafice decupate, aplicate separate

În cazul vitrinelor spațiilor comerciale aplicarea elementelor grafice, siglă, logo, text publicitar se recomandă a se recomandă a se face pe interior, pentru protecție. În locul unde folia de sablare se suprapune peste autocolantul de contur se taie ușor la îmbinări ca folia de sablare să adere mai bine.

sablare cu siglă decupată pe contur
Sablare vitrină având logouri de colant alb opac lipite pe interior. Efect vizual puternic.

O altă recomandare constă în folosirea de autocolant transparent, printat, laminat mat și decupat. Peretele de sticlă este colantat cu sablare pe interior iar pe partea exterioară se aplică sigla printată și decupată. Combinarea celor două tipuri de transparență produce impresie.

sablare combinată cu autocolant transparent printat
Autocolant transparent, printat și laminat pe o parte. Pe cealaltă, autocolant de sablare. Efect de elită!

Colantare în toată țara

Serviciile de colantare sunt oferite nu doar pentru zona București și limitrof, Afumați, Tunari sau orașe mai apropiate cum ar fi Giurgiu dar veți găsi lucrări efectuate de noi în toată țară. Astfel avem colantări de pizzerii în Brăila, Galați, Tulcea, vitrine decorate în Pitești, Ploiești, Constanța, Iași, amenajări de sedii în Timișoara, Cluj, Craiova, Covasna.

Efectuarea lucrărilor la distanță presupune un cost adițional asociat cu deplasarea. Prețul este pe kilometrii dus-întors în care se măsoară distanța și este de 0.3 eur / km + TVA.

Motivul pentru care sablezi geamurile

Dacă este să alegi doar un singur motiv pentru care ar trebui sablate geamurile, pereții de sticlă, suprafețele vitroase clare aflate în drumul clienților, atunci ...

acesta este!

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite