Colantare spații comerciale, sedii de firmă

 • Autocolant alb printat, folie sablare, autocolant perforat
 • Printare / decupare pe contur
 • Prețurile cele mai bune la gama de servicii oferite
 • Termenele se negociază per proiect
 • Oferim contracost servicii la urgență
 • Proiectul se execută doar după aprobarea simularii grafice
 • Finisări: neutralizare autocolant vechi, laminare, tăiere pe contur
lucrări colantare vitrine

Potențialii clienți interactionează cu elementele din spațiul tău de vânzare. Acesta este un prilej de buna comunicare, prin colantarea vitrinei magazinului, a ușilor sau geamurilor amplasate pe traseul de vizitare a rafturilor, al peretilor, al gresiei și transformarea acestora în supratețe de reclamă și informare. Cere detalii sau vizionați exemplele puse la dispoziție în galeria de lucrări.

Avem expertiză solidă în lucrările de colantare, amenajare publicitară și manoperele asociate acestor tipuri de lucrări. Serviciile de personalizare se execută profesional în prețuri cu adevarat avantajoase.

Suntem cunoscuți drept doctori în autocolant pentru că, prin experiență directă, de-alungul anilor și clienților, am ajuns să știm foarte bine fiecare gen de autocolant de pe piața românească la ce tip de lucrare prestează cel mai bine și cât e de încredere în timp. Cu noi nu riști să primești o lucrare cu costuri neoptimizate.

Decorare spații comerciale

Pentru decorarea spațiilor comerciale, utilizarea publicitară a vitrinelor de magazine se recomandă folosirea autocolantului alb printat și laminat sau transparent ori cel de mare efect, autocolantul sablat.

Realizam autocolante ce se pot lipi pe interiorul geamurilor sau vitrinelor oferind vizibilitate din exterior si protecția la factorii de uzură dată de prezența geamului. Printăm la cele mai bune prețuri și asigurăm montajul la destinație garantând servicii profesionale.

Oferim servicii de neutralizarea a autocolantului instalat anterior.

Suntem prezenți cu oferta de autocolantare în București dar și în orice locație națională.

Pentru comenzi de decorare cu volum mare (rețele de farmacii, magazine, bănci, etc) oferim reduceri negociate dar și servicii adiționale de arhitectură pentru amenajare si decorare.

Utilizarea ca modalitate de promovarea prin decorare a spațiilor comerciale, a vitrinelor, are un efect direct asupra potențililor clienți și se recomandă solid să fie realizate astfel încât să atragă favorabil atenția prin design profesional.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Colantare cu folii speciale

Folosim folii autocolante de calitate pentru personalizarea spațiilor alese. În principal folie autoadezivă albă printată la rezoluție mare dar și folie de sablare ori transparentă. De cele mai multe ori acestea sunt decupate pe contur. Multe aplicații de promovare folosesc autocolant perforat ce permite vizibilitatea doar din interior spre exterior.

Avantajul major al colantării suprafețelor vitrate (geam, vitrină) sau pereților spațiilor comerciale este dat de pretul excelent la care se obține un suport profesional pentru reclamă sau informare. Dar nu este singurul avantaj. Contactați-ne pentru orice detalii sau plus de informații de care aveți nevoie.

Solutia standard pentru atenuarea transparentei intre doua spatii separate cu perete de sticla consta in aplicarea un autocolant transparent mat pe peretele de sticla prin care se imita efectul de sablaj - eroziunea fina a suprafetei vitroase cu diminuarea eleganta a transparentei.

Autocolantul poate fi aplicat simplu, fara model, rezultatul fiind matuirea peretelui separator, sau autocolantul mat transparent poate avea decupat modele simple, bazate pe linii subtiri pentru un efect estetic sporit.

 • Pretul este de 13 euro / mp + tva pentru colantarea cu autocolant mat transparent, fara model.
 • Autocolantul care suporta operatiunea aditionala de decupare costa 19 euro / mp
Uși sablate
Sablare uși cu autocolant mat semitransparent
 • Autocolantele se îndepartează ușor (neutralizează), fără a provoca deteriorări ale vitrinei sau a lăsa urme de adeziv
 • Rezistența mare la acțiunea soarelui sau la factori mecanici externi
 • Imprimarea facilă a elementelor de reclamă la rezoluții fotografice

Vă stăm la dispozitie cu soluții de grafică și design dar și consiliere tehnică privind proiectele de colantare. Realizăm simularea decorării și după rundele de modificări, obținând aprobarea dumneavoastra realizăm materialele de colantat și decorarea propriu-zisă a sediului de firmă, spațiului comercial în termenele stabilite și în prețurile acceptate.

Colantare vitrine, exemple de lucrări

Puteți vedea câteva din lucrările de colantare de vitrină executate în ultima vreme. Ele pot fi vazute chiar la locație.

Oferim garanție de execuție și materiale la orice lucrare comandată.Cere oferta.

Oferim soluții personalizate în acord cu specificul fiecarei lucrări și consiliere în alegerea celei mai eficiente maniere de a reduce prețurile cu păstrarea calității în limite stabilite.

Preț colantare vitrine

Oferta noastră standard pentru colantarea de vitrină este pe metrul pătrat de geam.

 • Acoperă costurile cu materialul autocolant
 • și printarea foliei,
 • cuprinde deplasarea echipei
 • și manopera.

Separat, dacă e cazul, se plătesc serviciile de neutralizare a vitrinei ( de curățare a geamurilor și de eliminare a vechiului autocolant) sau serviciile de grafică.

Pentru costuri cât mai mici, clientul trebuie să aibă grafica făcută corect și suprafața vitroasă să fie curațată perfect.

În aceste condiții oferim un preț orientativ de 16 eur / mp + tva. Condițiile de accesibilitate, situarea la înalțime, orice contribuie la un grad mai mare de dificultate a lucrării pot adăuga la preț. Oferta finală se face după clarificarea aspectelor de lucru. Vă rugăm să ne contactați pentru o ofertare precisă.

Colantare în toată țara

Serviciile de colantare sunt oferite nu doar pentru zona București și limitrof, Afumați, Tunari sau orașe mai apropiate cum ar fi Giurgiu dar veți găsi lucrări efectuate de noi în toată țară. Astfel avem colantări de pizzerii în Brăila, Galați, Tulcea, vitrine decorate în Pitești, Ploiești, Constanța, Iași, amenajări de sedii în Timișoara, Cluj, Craiova, Covasna.

Efectuarea lucrărilor la distanță presupune un cost adițional asociat cu deplasarea. Prețul este pe kilometrii dus-întors în care se măsoară distanța și este de 1 ron / km + TVA.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite