Imprimare de CD-uri, DVD-uri

imprimare cd/dvd

Oferim servicii de personalizare prin imprimare serigrafică sau print digital pe CD, mini CD, bizcard și DVD. Costurile sunt mici și indiferent de mărimea lucrării satisfacem orice cerință privind personalizarea acestor medii de stocare. Cere detalii

Serviciile noastre sunt ideale pentru fotografi, artiști sau prezentările de firmă către clienții potențiali. Folosim atât grafica personalizată a clientului sau un design unic creat de serviciul nostru de concepție și machetare pentru a crea etichete de CD / DVD-uri în care să vă stocați fotografiile de nuntă, de familie, zile de naștere sau sărbători.

Dacă sunteți un fotograf profesionist atunci CD-urile pentru clienții dumneavoastră pot avea etichete potrivite temei sau culorilor evenimentului pentru care s-au făcut fotografiile. Fie o logodnă, o nuntă, o petrecere de onomastică or un eveniment caritabil / sportiv vă puteți impresiona clienții cu felul in care vor arăta CD-urile.

Dacă sunteți un artist sau faceți parte dintr-o formație muzicală CD-urile cu următorul vostru album vor arăta perfect personalizate de noi.

Printarea compact discurilor se face de la câteva CD-uri la câteva mii de bucăți pentru orice grafică, la calitate excepțională, fullcolor, fotografică.

Print full color pe DVD
Print full color

Pentru clienții care nu au încă realizată grafica de imprimat oferim servicii specializate de design de copertă de DVD / CD la nivel înalt de creativitate, gama clienților noștrii fiind variată, de la cei mici și medii la companii cu corporate ID.

În acelasi timp persoanele fizice pot beneficia de serviciile noastre de personalizare, oferind rudelor, prietenilor Cd-uri cu poze din vacanță, filmulețe haioase proprii.

Prețuri de printare

Pentru cel mai bun preț de printare de CD ambalarea se face bulk, dar vă putem oferi o gamă extinsă de ambalare de CD / DVD în plic sau carcasă de plastic.

ambalare bulk
Cea mai ieftină variantă de ambalare - bulk
Prețuri personalizare CD, DVD prin print digital
50-99 buc100-299300-499500-9991000+
CD1.51.41.31.21.1
DVD1.71.61.51.41.3

Prețurile includ: suport cd/dvd blank , imprimare policromie fata, sunt exprimate în RON și nu conțin TVA.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

suport blank
Suport calitativ și ieftin ca preț pentru printare

Fișiere pentru layoutul de personalizare

  • Corel Draw, Adobe Illustrator, Photoshop, tif, jpeg, pdf
  • Rezolutia imaginilor sa nu fie sub 200dpi sau să depășească 300 dpi
  • Spațiul de culoare să fie CMYK
  • Fisierele vectoriale să fie cu tot textul convertite la curbe, paths.

Servicii de grafică și copertă

Oferim servicii de realizare multimea a unui conținut atractiv și profesional destinat să fie ușor de parcurs si vizualizat ținând cont de specificul dat acest mediu de stocare

Pentru prezentări, oferte, cataloage realizăm interfețe ergonomice destinate unei experiențe favorabile utilizatorului, personalizate pentru fiecare lucrare.

Promovați-vă prin oferirea către parteneri, clienți a CD-urilor de prezentare imprimate cu logo-ul, sloganul firmei dvs. Puteți oferii pe CD o variantă offline a websitului prin care vă promovați afacerea.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite