Calendare pentru copii

  • Hartie de 120g 12 pagini si 300g spatele
  • Print color
  • Preturi de la 15
  • In maxim doua zile se printeaza digital
  • Cinci, sase zile, la volume mari, pentru tipar offset
  • Minim 2 exemplare, minimul sugerat 5 calendare de perete A3
  • Finisari: taiere la format, perforare, spiralare, impachetare
montaj calendare diverse
  1. Aplicatia de calendare, de fapt aplicatia de trimitere a pozelor calendarelor este online. Trimite pozele de acolo pentru ca vor fi denumite automat. Daca pozele sunt prea mari puteti folosi transferul fisierelor utilizand servicii publice.
  2. Pozele pentru calendar denumiti-le cu luna corespunzatoare (daca doriti sa se printeze intr-o anume ordine) si trimiteti-le folosind servicii publice de transfer online (majoritar fara repros fiecare). Noi recomandam transfer.ro
Modele calendare

Calendare pentru oameni

Faptul ca se vand calendare e intim legat de faptul ca se vand si ceasuri. Pentru ca noua oamenilor vrem nu vrem ne pasa de timp.

Atentie voi cumpara un calendar!

Sigur cumperi un calendar pentru ca poate fi un cadou inspirat atunci cand imaginile calendarului nu sunt imagini profesioniste ci poze din viata ta (sau a voastra). Il mai cumperi pentru ca la sfarsitul anului e de bun simt sa aduci aminte colaboratorilor ca existi si altfel decat ghem de servicii majoritar ieftine.

Putina melancolie

Calendarele facute la mine sunt din hartie si in confruntare cu versiunea lor pdf stocata pe cd (practic nemuritoare) sunt cel putin fragile. Insa niciodata n-am putut sa iau un cd in mana si sa am acel sentiment cand rasfoiesc un calendar de perete de acum doi-trei ani. Chestie de gust si nu prea. Calitatea informatiei pe hartie, calendar de perete, calendar de birou, etc sta in omenescul ei, in faptul ca inca e umana. Poate ca sunt batran dar ecranele vesnic tinere unde pozele de acum cinci ani zambesc la fel nu imi plac. Imi plac pozele supuse timpului. Cele ce arata lucrul asta. Am un rand de calendare cu fiul meu trei la numar plus un calendar curent pe perete unde baietica zambeste smecher intr-un peisaj de vara desi luna aia este ianuarie.

Eu, calendarul personal

Acum este clar ca vorbesc despre calendare personalizate. Personalizate prin efort personal minim de alegere a pozelor plus discutii de reamintire starnite de la alegerea pozelor. Toata energia asta frumoasa se gaseste in calendarul meu si poate ca suna demodat dar nu o sa o gasesti vreodata intr-un cd.

Afacerea calendarul

Oricum calendarele personalizate sunt o afacere sezoniera si intamplandu-se la sfarsit de an aduc cu un soi de bilant. Pe unde am mai fost, ce s-a mai intamplat, ce cadre extraordinare de viata nu au fost surprinse de aparatul foto si tot asa.

Pe de alta parte calendarele sunt o afacere profitabila pentru ca sunt produse procesate intr-un grad mai mare, nu e doar un print.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite