Serigrafie servicii de personalizare si imprimare

  • Orice obiect cu suprafață plană
  • 1-6 culori ori serigrafie policromică
  • Preturi 0.28 euro / A3
  • Comenzile mici se pot executa în aceiași zi
  • Volumele mari de comandă au termene specifice
  • Minim 1 exemplar, se platește separat pregătirea lucrării, minim recomandat 100 de trageri
  • Finisari: împachetare

De ceva vreme, mai precis din 2004, o aripa a afacerii este cea de serigrafie in principal pentru clientii din Bucuresti. O afacere mai putin spectaculoasa iar in vremea ecranelor nici nu pare sa fie un motiv de lauda ca te ocupi cu ceva atat de manual si "murdar" cum e personalizarea prin serigrafie folosind diversele ei procedee, clasic sau transfer serigrafic.

rastel fixare serigrafie
Transfer serigrafic pus la fixare pe rastelul de uscare

Productie serigrafica

Atelierul de inscriptionari nu e chiar mic, la vreo 170 mp patrati, fara mocheta ca de, e productie, suportul informatic consta in vreo 6 calculatoare. Avem cam toate dotarile necesare unui astfel de atelier: 2 carusele cu 6 brate (sunt perioade cand aceste carusele serigrafice sunt insuficiente), un uscator industrial in banda, rastele de uscare si o multime de alte aparate din ce in ce mai mici dar esentiale atunci cand, vrei nu vrei, joci in liga profesionista a serviciilor de imprimare prin serigrafie, in special de obiecte promotionale.

obiecte promotionale imprimate serigrafic
Personalizare obiecte promotionale imprimare profesionala
atelier serigrafie
Atelier de servicii serigrafice, personalizare pentru Bucuresti

Calitate

La nivelul de calitate oferit spun fara sa clipesc ca avem cele mai bune servicii de serigrafie din Bucuresti, probabil si din Romania. Adica oferim cea mai buna calitate in contextul timpului de livrare si al pretului. Facem parte dintre expertii adevarati pe care ii gasesti doar intr-un atelier autentic de personalizare. Experi care fac greseli de exprimare, gramatica, sintaxa, imbracati in afara modei curente, pentru ca stiinta si competenta lor e in alt domeniu, cel serigrafic!

In principal lucram serigrafie pentru agentii de publicitate, producatori de confectii, tricouri etc. dar nu refuzam nici o comanda pe criterii ca e prea mica. Refuzam doar comenzi ce sunt in mod verificat anti-economice.

Serigrafie pe tricouri

O doză bună de comenzi sunt cele de personalizare a materialelor textile, în mod special serigrafia pe tricouri. Se fac serigrafii de obicei la una, două sau chiar mai multe culori. Calitatea imprimării ține atât de experiența serigrafului cât și de chimia vopselei de serigrafie. Achiziționăm materialele de imprimare doar de la furnizori de top.

tricou serigrafiat policromic
Tricouri serigrafiate în policromie
tricou poliflex
Tricouri personalizate prin aplicare de material poliflex

Imprimarea policromică a tricourilor e o aplicație a acelorași principii tehnice ce stau la baza procesului de imprimare din tiparul offset. Se pot imprima imagini direct pe tricou într-un mod durabil și rezistent la spălări pentru efecte vizuale surprinzătoare.

tricou personalizat policromie
Personalizarea policromică prin serigrafie a tricourilor este un subiect avansat de tehnică serigrafică

Suntem pusi la treaba de cunoscatori pentru ca stim serigrafie. Isoria serigrafiei sau detalii academice despre serigrafie se pot afla de pe wikipedia.

Sacoșe serigrafiate

Personalizarea sacoșelor textile e o idee bună de promovare, cunoscută, însă nu se afla la îndemâna oricărui buget, sacoșa de pănza imprimată serigrafic fiind un produs de promovare a cărui eficiență își are prețul ei. Personalizăm prin serigrafie clasică orice sacoșe de pănză la oricâte culori, chiar și policromie. Mai mult pentru texturile dificile folosim serigrafie prin transfer pentru a obține efecte durabile astfel ca un produs promoțional atăt de util cum e sacoșa sa reușească în misiunea sa de promovare.

sacoșă pânză personalizată
O sacoșă de pânză personalizată prin transfer serigrafic

Materialele textile din care se fac sacoșele au caracteristici unice, prezentând dificultăți și provocări la imprimarea lor cu vopsea. Tipul de material, textura, procesele anterioare de tratare, etc fac fiecare lucrare de personalizare a sacoșelor promoționale un examen de expertiză și experiență reală. Din fericire le avem pe amândouă!

textură sacoșă pânză
Textura sacoșei de pânză face personalizarea ei un examen de expertiză

Cele mai avantajose preturi

Ca sa rezumam, daca vrei cele mai ieftine preturi din Romania, la cea mai buna calitate realist posibila in cel mai scurt timp, cere-ne o oferta de pret la lucrarea ta de serigrafie. O sa fie o oferta directa din partea unui producator autentic care lucreaza zi de zi in domeniu de 10 ani. Asta inseamna ca am reusit sa optimizam maniera de lucru in asa fel incat, intr-un mediu atat de competitiv ca serviciile de personalizare, practic productie, sa reusim sa ne dezvoltam, in acelasi mediu economic, repet, ce a eliminat de pe scena multe ateliere de serigrafie a caror flux de lucru si echipe de oameni nu au reusit sa depaseasca acel prag critic intre un pret scazut de productie, o calitate solida, industriala si profit necesar pentru dezvoltare. Cu siguranta nu a fost usor nici pentru noi dar am stiut sa facem sa fie usor, cat mai usor pentru clientii nostrii. Iar ei ne-au rasplatit acordandu-ne oportunitatile de a ii servii cat mai bine. Le multumim.

Cauta-ne ca sa afli de ce am trecut proba timpului si de ce suntem un partener serios si tacut pe care te poti baza!

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite