Invitatii de botez sau invitatii de nunta

  • Carton de 300g sau 350g sau cartoane speciale
  • Printare full color
  • Preturile difera substantial functie de carton
  • Se printeaza digital in maxim doua zile
  • Cinci sau sase zile, la tiraje mari de offset
  • Minim 50 exemplar, minim recomandat 200 de invitatii A4 deschis
  • Finisari: taiere la format, decupare, stantare, folio, timbru sec, laminare, impachetare
montaj invitatii

Printarea digitala combinata cu serigrafia produc rezultate foarte placute vizual, ce se potrivesc perfect in cazul invitatiilor de nunta elegante sau de botez, marturii de nunta ieftine si frumoase, aniversari, in principiu evenimente unice sau rare la care e nevoie de un produs ce se poate ridica la importanta evenimentului. Pe langa printarea clasică cu toner pe cartoane speciale aurii, argintii și tehnicile serigrafice, folosim folio clasic sau digital ori operatii de timbru sec. Daca aceasta enumerare de posibilitati nu va spune mare lucru, atunci e suficient sa stiti ca putem innobila si imbunatatii dramatic felul in care arata o invitatie, de exemplu să fie reliefată la atingere prin gonflarea literelor, astfel ca pana si cea mai pretentioasa cerere sa fie indeplinita peste asteptari si la timp.

Chiar acum poti sa ceri un pret bun astfel ca, in anumite conditii, iti putem oferi invitatii de nunta ieftine sub 1 ron.

invitatie nunta litere gonflate
Invitații de nuntă cu literele umflate prin gonflare. Cartonul special plus literele în relief dau o senzație specială la atingere.
invitatie carton textura
Utilizarea cartonului cu caracteristici deosebite de textură poate face ca printarea invitației de nuntă sa dea rezultate speciale.
detaliu textură printata
Printare full color detaliată pe carton special cu textură ușoară
invitatie carton texturat
Invitație de nuntă printată pe carton cu texturi fine
textură carton
O invitație de nuntă printată pe carton cu textură capătă un plus interesant și plăcut la atingere.
invitatie nunta carton argintiu
Invitație de nuntă printată clasic cu toner pe un carton special colorat argintiu în masă. Efectul este deosebit de plăcut iar prețul foarte decent.
invitatie nunta bilet calatorie
Invitație de nuntă cu design inteligent - un bilet de călătorie.
invitatie nuntă temă parisiană
Nunta la Paris. Ești invitat!
text interior invitatie nunta
Text și interior de invitație de nuntă cu tema Paris

Folosiți simboluri culturale general cunoscute în creația invitațiilor. Nuntă la Paris? Cine nu ar vrea, macar pentru rezonanța culturală. Nimic mai simplu, se rezolvă cu o invitație inteligent făcută.

invitatie nunta turn eiffel
Invitație de nuntă cu turn Eiffel.

Cunoastem cat de important este sa le ai gata la timp, la o calitate extraordinara si, de ce nu, la niste preturi bune. Profita de tehnologia ce sta in spatele producerii materialelor de marketing si publicitate pentru firmele mari si foarte mari si sa ai si tu invitatiile de nunta / botez tiparite la aceeasi calitate ce satisface pana si cele mai pretentioase cereri din mediul corporativ.

Este perfect realizabil sa ai propriile invitații de botez personalizate sau de nuntă, cu textele tale, aici si acum printr-un simplu telefon sau email

Modele de invitații-combinate

Foarte multe perechi combină cele două evenimente majore de la început de drum în doi și au nevoie de invitații de nuntă plus botez, un design atrăgător care să pună în invitație împreună nunta și botezul. Acest aspect al combinării cere respectarea unei teme specifice și mai restrânsă. Oferim modele gratuite de invitații de nuntă și botez în același timp, tipice pentru un eveniment combinat.

invitatii 2 in 1 nunta si botez
Invitație 2 în 1 pentru nuntă și botez - cu verighetă și bebeluș.
invitatii combinate
O singură invitație atât pentru nuntă cât și pentru botez - îmbrățișare și pași de copil.
interior invitatii combinate
Interiorul modelului de invitație cu îmbrățișare și pași de copil.
invitatii nunta botez momente față
Design de invitație nuntă plus botez - momente esențiale fața principală.
invitatii nunta botez interior
Invitație pentru nuntă și botez în același timp - momente esențiale verso.
invitatii nunta botez combinata
Invitație combinată - model Fluturi.
invitatii nunta botez impreuna
Invitație combinată nuntă și botez - model Constelație.

Invitații printate bine și ieftin

Am printat numeroase invitații de nuntă, haioase, elegante, invitații de botez pentru fetițe, baieți, invitații botez pentru gemeni, cu Mickey Mouse, etc. Am facuto apreciativ, astfel că o parte din clienții cărora le-am produs invitațiile au revenit pentru invitațiile de botez (au fost și destule cazuri de invitații nuntă și botez 2 în 1) iar prețurile au fost o epifanie pentru toti cei ce doreau să iși printeze invitațiile. De ce? Pentru că prin comparatie cu ce există pe piața invitațiilor de nuntă / botez / aniversare /etc prețurile noastre sunt ieftine. Menționăm că vorbim despre invitații care nu se produc în masa ci de invitații personalizate, peste nivelul de generalitate în care invitațiile obisnuite, standard se află. Depinde doar de dumneavoastră cât de haioase aceste invitații de nuntă pot fi, cât de deosebite, deoarece, cât de ieftine, puteti afla sunându-ne chiar acum.

Cum se îndoaie o invitație de nuntă

Pentru cei mai "tehnici" dintre clienți se poate urmări cum se produce îndoitura invitației de nuntă sau de botez manual invitație cu invitație. Tirajele sunt distribuite pe o plajă de la 100 la 200 de invitați.

Invitatii de botez ieftine?

Garantam preturi mici la invitatiile de botez  si calitate superba. Veniti cu texte haioase pentru invitatiile de botez si pentru ca suntem un atelier de printare cu reputatie si prezenta online apreciata, dorim sa ramanem asa si oferim preturi ieftine la toate invitatiile de nunta . Trimite online o cerere de printare de invitatii de botez si testeaza mostrele noastre de pret mic.

Invitatii de nunta ieftine

Suntem un atelier de print digital ce poate printa oricand invitatii de nunta ieftine, personalizate cu design creat special, în diverse stiluri: haioase, retro, tip broșură. Rezultatele sunt deosebite.

invitații de nunta figuri haioase
Invitatii de nuntă cu design personalizat cu texte haioase
invitatii de nunta ieftine si deosebite

Invitatii serigrafiate

Doriti un plus de stralucire pe invitatie ? Nimic mai usor adaugam invitatiilor stralucire serigrafica si garantam rezultate extraordinare. Invitatiile serigrafiate arata extraordinar si merita toti banii deoarece investiti in unicitatea evenimentului dvs. Merita sa fie memorabil chiar din prima clipa, de atunci cand invitatiile trimise se deschid de catre invitati.

invitații de nunta serigrafiate
Invitatii de nuntă produse prin serigrafie

Invitații lăcuite selectiv

Altă modalitate de îmbunătățire este prin lacuirea selectivă - prin care se aplică un film transparent de lac pe zone delimitate ale invitației - sau prin lăcuire totală. Se modifică gradul de strălucire de la o zonă la alta conferind un efect delicat și interesant invitației.

invitație lăcuită
Personalizare prin lăcuirea selectivă a invitației. Se poate lăcui și total.
detaliu de lăcuire selectivă
Lăcuirea doar a unor suprafețe produce accente de lumină interesante.
comparație lacuire nelăcuire
Lăcuirea doar a unor suprafețe produce accente de lumină interesante.

Va rugam sa ne contactati chiar acum folosind formularul ca sa puteti obtine orice informatii aveti nevoie pentru producerea invitatiilor dvs

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite