Etichete personalizate

  • Autocolant, hârtie autoadezivă sau carton
  • Printare In policromie
  • Preturi sub 1 ron
  • Tipărire în aceeasi zi, pentru tiraje mici
  • Doua, trei zile, la tiraje peste 1000 de coli
  • Minim 1 coala, minim recomandat 100 formate A4
  • Finisari: taiere la format, găurire - prelucrările depind de tipul etichetei
etichete montaj

Oferim servicii de imprimare a etichetelor, în special etichete autocolante la cele mai mici prețuri din București. Trimite-ne detalii și primești o ofertă personalizată!

Ce trebuie să știi despre etichete

Prețul este evaluat, de obicei, per poziție sau bucată, dar la anumite praguri de cantități oferta de preț per poziție are scăderi importante. Vă putem indica, funcție de dimensiunea, cantitatea și eventualele procesări post-producție în ce condiții puteți avea un preț optim.

Etichetele cu forme decupate atipice au costuri mai mari. O matriță unică de tăiere e necesară pentru a decuparea după contur non standard.

La fel etichetele la care culorile nu se pot reproduce prin policromie și sunt necesare culori speciale PANTONE implică costuri diferite.

Sunt disponibile procesări post-tipărire de tipul aplicării foliei de laminare, laminarea UV parțială, perforare etc. Contactați-ne pentru a afla mai multe privind prelucrările asupra etichetelor.

Producem o gamă largă de etichete personalizate cu logo, text, etc cât și etichete în serie folosind în atelierul propriu diverse tehnologii de imprimare și personalizare de materiale promoționale și promovare. Imprimăm prin serigrafie, tipar digital, personalizăm cu folio și prin tampografie. Domeniul de personalizare a materialelor este foarte extins.

etichete folio scris auriu
Personalizare etichete cu scris folio auriu

Materialul de folio folosit la personalizarea etichetelor poate avea diferite culori: auriu, argintiu dar și culori mai distante de cererile standard, folio roșu, verde metalizat, folio albastru metalic, fiecare cu efectul său estetic. Mai jos aveți etichete cu folio roșu.

Etichete outdoor pentru condiții exterioare

Anumite etichete cer o rezistență deosebită la condiții meteo, de exterior. Realizăm etichete outdor pentru domenii de tipul construcțiilor, unde se etichetează părți de instalații, corpuri de clădire, diverse utilități.

Etichetele outdoor sunt compozite iar cerneala folosită este specializată,pe bază de solvent. Materialul autocolant este special, cu atribuții de rezistență la variații de temperatură. În plus acest material se laminează cu o folie protectoare ce sporește rezistența mecanică și mărește durata de viață a etichetei. Inginerii din construcții le apreciază în mod deosebit.

Datorită acestor caracteristici specifice etichetele outdoor se încadrează în altă categorie de prețuri. Trimite pe loc detaliile de ofertare și cere oferta de etichete de exterior.

etichete outdoor, rezistente pentru construcții
Etichete realizate pe autocolant outdoor, laminat pentru rezistență mare în condiții dificile

Imprimarea etichetelor

Majoritatea comenzilor efectuate ca producători de etichete sunt de printare dar putem realiza și etichete serigrafiate pe plastic, gravate pe piele, decupate, etc. La orice nelamuriri despre procedeele tehnice, despre limitele sau avantajele unei tehnologii de presonalizare față de alta răspundem rapid. Cere-ne să găsim soluția potrivită pentru ca etichetele tale să lucreze pentru tine.

Pentru tiraje mici folosim prese de tipar digital cu care printăm etichete în coala, pot fi coli A4 ca format dar de obicei sunt A3+, mai ales la etichete pe carton. Datorită preciziei de printare tipărim și etichete pretaiate pe format A4 de la producători de renume și chiar printa pe material special magnetic.

etichete mici autocolant
Etichete mici tipărite pe hârtie autocolantă în orice tiraj cerut
etichete folio print
Etichete personalizate mixt cu print si cu folio pe carton special
etichete print plus auriu
Etichete cu elemente ornamentale de folio auriu și scris printat cu toner

Etichetele se pot realiza atât cu print digital cu toner cât și cu imprimat de folie metalică în diverse culori. Hârtia folosită este specială, cu aspect și textură deosebite. Acest tip de etichetă presupune un proces de producție mai complex dar rezultatul este o etichetă captivantă, capabilă sa rețină atenția asupra sa

Etichetele se imprimă în policromie cu eventuala adăugare a unor culori suplimentare pentru efect promoțional, publicitar deosebit, acest lucru fiind indicat la tiraje mari, suficiente pentru tipărirea etichetelor în offset.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Personalizare de etichete autocolante

Etichetele autoadezive se printează pe hârtie, carton dar și pe plastic. Sunt implicate în procesul de vânzare al produselor, control și clasificare de bunuri dar mai ales în campanii de promoții pentru promovare de produs. Oferim unele dintre cele mai bune soluții de printare și inscripționare pentru magazine în sezoanele de reducere.

Etichetele autocolante se utilizează și la re-etichetare pentru a personaliza cu imaginea firmei produselor importate.

Etichete autocolante PVC

Așa numitele stickere sau abțibilduri sunt etichete autocolante din PVC și sunt nelipsite în campaniilor de marketing. Le găsești cu siguranță utilizate din plin la promoții și reduceri semnalizând avantaje la cumpărare și prețuri scăzute.

Sau la lansarea unui produs nou e deja o rețetă de promovare să plasezi stickere de reclamă într-un poziție cât mai vizibilă pe perioada campaniei și să poți fi recompensat.

Etichetele autocolante de obicei se decupează pe contur pentru a fi utilizate mai ușor. Uneori este necesara executarea unei linii punctate prin perforare ca să se facă desprinderea unor părți din etichetă. Acest tip de etichete folosesc autocolant pvc care fiind material plastic cu elasticitate mult superioară hârtiei face ca finisările de perforare executate clasic să nu producă o linie de perfor funcțională.

Dar experiența ne-a adus la o manieră de a produce etichete autocolante cu perfor de desprindere în care depășim inconvenientul elasticității autocolantului. Vedeți mai jos ce rezultate obținem cu finisări greu și foarte greu de făcut.

etichete autocolant perforat
Etichete autocolante cu linie de desprindere executată prin perforare
etichete pvc perforat
Etichete autocolant PVC cu perfor

Etichete transparente autocolante

Printăm digital pe autocolant transparent în orice tiraj. Au o gamă variată de utilizare, de la etichete corectoare la etichete premium. Culorile pe autocolantul transparent împrumută din nuanța suportului pe care se plasează, culorile printului fiind într-o măsură observabilă transparente! Aplicate pe suport alb etichetele transparente autoadezive se comportă vizual ca și cum ar fi fost tipărite pe hârtie, nici o diferență.

Printăm etichete transparente personalizate pentru aplicarea pe sticle de plastic cu apă minerală, sifon, cutii cu produse farmaceutice, bijuterii, etc. Ca și autocolantul obișnuit, opac, cel cu transparență se poate decupa în forme rotunde, ovale, obținându-se etichete transparente rotunde sau decupate în forme curbe.

Etichetă transparentă 52x74mm (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramajautocolant transparent
100 0.44
200 0.36
300 0.33
400 0.32
500 0.31
Etichete transparente A6 (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramajautocolant transparent
100 1.13
200 1.06
300 1.06
400 1.03
500 1.03

O aplicație des utilizată este de etichete cu aspect luxos. Se printează alb negru apoi se aplică un strat de folio pe partea tiparită. Etichetele care rezultă au un efect estetic spectaculos. Se recomandă pentru etichetarea produselor cosmetice, a cremelor sau uleiurilor de fructe exotice bio, cocos, etc.

etichete autocolant transparent folio
Etichete printate pe autocolant transparent cu aplicare de folio

Prețuri etichete

Unele dintre cele mai cerute oferte sunt pentru etichetele autocolante A4. Comenzile de papetărie, rechizite abundă de hârtie autocolantă coli A4. Ca producator de etichete căutăm să oferim cele mai bune prețuri la printare de etichete în regim rapid.

Etichete autocolante A4 (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramajautocolant interior
100 1.71
200 1.62
300 1.53
400 1.44
500 1.35
Etichete autocolante 105x148, color (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramajautocolant interior
100 0.52
200 0.48
300 0.48
400 0.46
500 0.46
Etichete Autoadezive 74x105mm, printate color (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramajautocolant interior
100 0.33
200 0.28
300 0.27
400 0.26
500 0.27
Etichete autocolante 52x74mm, policromie (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramajautocolant interior
100 0.25
200 0.19
300 0.17
400 0.17
500 0.16

Oferta de preț la etichete plastifiate lucios

Plastifierea adaugă rezistență și un plus de efect la etichetă. Fiind compuse din două straturi cu proprietăți mecanice diferite, fiecare strat lucrează diferit la temperatură și există posibilitatea ca aceste "straturi" ale etichetei plastifiate să se desprindă unul de celălalt.

Etichete 105x148mm, color, plastifiate lucios (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramajautocolant interior
100 0.59
200 0.55
300 0.55
400 0.54
500 0.53
Etichete autoadezive 74x105mm, color, plastifiate lucios (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramajautocolant interior
100 0.37
200 0.32
300 0.31
400 0.30
500 0.30
Etichete autocolante plastifiate lucios (52x74mm), print color (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramajautocolant interior
100 0.28
200 0.21
300 0.19
400 0.19
500 0.18

Puteți calcula prețurile etichetelor folosind calculatorul de prețuri de mai jos. Oferta de preț este pe autocolant dar se poate calcula ușor și dacă etichetele se fac pe carton sau hârtie subțire.

Prețurile calculate sunt fără reducere. Reducerea (eventuala) se aplică manual la prețurile calculate. Cere mai multe detalii

Browserul dvs. nu suporta elementul canvas
Acoperire: 75%
Zona in care se afiseaza pretul
Calculeaza
editeaza roteste

Etichete plastifiate

Odată imprimate pe carton acestea pot fi plastifiate sau laminate, etichetele rezultate având o rezistență sporită la apă, radiații UV, zgârieturi, etc. Nu doar cartonul este materialul pe care se poate tipării dar un procent însemnat din comenzi este de imprimare de etichete autocolante, printate pe materiale autoadezive special adaptate.

etichete printate digital pe autocolant de hârtie
Etichete autocolante, produse prin print digital
etichete print digital pe carton
Etichete pe carton pentru haine, tipărite digital la orice tiraj
etichete pentru haine
Etichete pentru haine, tipărite ieftin pe carton

Etichetele pentru haine au necesară prezența pe etichetă a unei găuri de 1-3 mm, obținută prin perforarea etichetei, rar prin ștanțare, din motive de optimizare a costurilor.

etichete cu gaură perforată
Etichete cu gaură perforată pentru haine, costuri reduse

Etichete decupate pe contur

Pentru a obține etichete autocolante în diverse forme, ovale, rotunde, pătrate sau în forme personalizate printăm etichetele pe folie adezivă și apoi le decupăm în orice contur pe cutter plotter. Rezultatul este o coală cu etichete autocolante tăiate pe contur ce pot fi desprinse usor de pe foaie și aplicate.

etichete dreptunghiulare decupate
Etichete decupate pe coală pentru desprindere ușoară

Comenzi specifice de etichete plastifiate și decupate sunt pentru etichetarea cablurilor electrice, atestănd verificarea anumitor parametrii. Aceste etichete , constau într-un cod numeric, prin urmare sunt minuscule, adică foarte greu de tăiat cu ghilotina.

Ele se decupează pe cutter, aceasta e practic operațiunea ce ocupă cea mai mare parte a timpului de execuție, deci a prețului, dar ca etichete de pus pe cabluri sunt o soluție foarte practică și ieftină.

etichete folio decupare contur
Decupare pe contur a etichetelor autocolante personalizate cu folio auriu

Un alt caz particular al decupării personalizate îl reprezintă literele autocolante. Avantajul tehnologiei de decupare folosite de noi este că se pot produce serii foarte mici de etichete personalizate autoadezive, câte încap pe o coală printată digital. Cere-ți mai multe detalii despre etichetele decupate.

etichete decupare rotund
Decupare pe rotund de etichete autoadezive

Majoritatea acestui tip de comandă îl constituie etichetele rotunde sau ovale, tăiate pe contur eliptic cu un diametru de 3-4 cm, ele încap aproape 30 de bucăți pe coala mare autocolantă.

etichete taiate in cerc
Etichete tăiate după formă circulară

Formă ovala, rotundă sau volumetrice

Pentru o personalizare mai mare etichetele autocolante pot fi rotunde prin decupare pe cutter. Forma decupată nu e fixată la rotund sau oval ci poate fi orice formă geometrică. Mai mult, producem în atelierul de serigrafie, la comandă, etichete volumetrice cu strat de rășină epoxidică, extrem de rezistente la uz extern, în condiții dure de utilizare.

sir de etichete volumetrice
etichete volumetrice, cu rasina epoxidica
Etichete volumetrice produse prin aplicarea de rășină epoxidică

Tipuri de etichete pentru produse. Cele autocolante și cu coduri de bare

Exista un autocolant a cărui suprafață este tactilă, rugoasă, pe care printăm etichete foarte spectaculoase ca prezență pe oricare produs la care se pretează. De obicei acestea se decupează pe rotund deși alte forme nu sunt excluse aceste etichete rotunde merită investiția

etichete autocolante rugoase
Etichete pe autocolant rugos, tactil. Efect spectaculos

Procesul de etichetare prin care firmele își marchează produsele este divers si în acord cu scopul etichetării producem etichetele necesare. În general, realizăm etichete pentru produs, practic o descriere a produsului, centrată pe preț dar și unde se indică compoziția și apare codul de bare, strict necesar unui management modern al produselor la raft. Alte etichete au functie de semnal, etichetele de avertizare.

etichete de produs facute prin lipire
Etichetele pentru produse se pot face prin lipirea a două formate ca să se obțină dimensiuni mai mari

În condițiile în care multe produse sunt la vânzare cu etichetele originale e necesară o traducere și printam pe carton versiuni text ale originalelor - etichetele de traducere.

Astfel, foarte utile sunt etichetele autocolante cu coduri de bare, usor de utilizat și de aplicat pe produse alimentare, de exemplu, fără să se renunțe la sistemul electronic de administrare prin cod de bara. Acestea, practic și justificat, sunt etichete de ambalaj. Foarte multe astfel de etichete autoadezive, unele rotunde sau ovale, se aplică pe sticle, borcane cu produse alimentare.

De ce să produci etichete autoadezive?

De multe ori ambalajele produselor sunt neutre deoarece producătorul lor merge pe linia prețului cel mai mic în producerea lor. Dar într-o lume concurențială un ambalaj mut poate să fie unul din factorii cu efect de fluture asupra vânzării produselor.

În acestă nișă intră pe scenă un produs destinat personalizării ambalajelor prin reetichetare și reintrării lor în lupta pentru ocuparea unui moment de atenție din partea clientilor.

Etichetele pentru ambalaje reprezintă o soluție foarte bună sub aspectul raportului calitate / preț prin care se rezolvă aspectul promoțional și informare prin transformarea ambalajului într-un mijloc de promovare. Întreabă-ne!

etichete autoadezive ambalaje
Etichetele autoadezive - soluția standard pentru personalizarea publicitară a ambalajelor

Prin aplicarea etichetelor autoadezive ambalajele, pe lângă funcția lor de container, îndeplinesc și o funcție publicitară iar tiparul digital are capacitatea de a produce etichete autoadezive personalizate bucată cu bucată, fiecare ambalaj să aibă propria etichetă.

Dimensiunile etichetelor autoadezive pot fi A4 sau 70x37 ori ce dimensiuni se cer de către client în acord cu specificațiile sale. Se pot printa digital în orice tiraj, orice pereche de dimensiuni ce încap în coala de tipărit 32 x 45 cm.

etichete autocolante tiraje mici
Etichetele autocolante se pot printa în orice tiraj mic

Spatele autocolantului pe care se printează etichetele are striații paralele ce ușurează desprinderea hârtiei de protejare a substanței de lipire și ajută la o aplicare mai sigură și mai productivă a etichetelor

spate striat etichete autocolante
Spatele autocolantului pe care se fac etichetele are striații pentru desprinderea mai ușoară a hârtiei de protecție. Aplicarea etichetelor este mai rapidă și mai precisă

Majoritatea etichetelor sunt colorate, au formă rectangulară sau pătrată ori rotunde însă se pot folosi ștanțe de diferite forme și produce etichete cu suprafețe atipice. Tot în aceaiași categorie de mai puțin obișnuit intră și etichetele transparente, pe folie, printate pe media Xerox. Prețul acestor etichete autocolante este ceva mai mare.

etichete pvc cu perfor

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite