Casete luminoase cu profil de aluminiu si fata de plexiglass

Cele mai raspandite forme de afisaj cu iluminare din interior. Profilele sunt de latimi de la 80, 100, 120,140mm etc. Sunt natur sau vopsite. Pot avea sisteme de imbinare la colturile casetei sau pot fi taiate la 45 de grade.

Exemple de casete luminoase

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

   In general ca si procedeu de executie a unei casete luminoase ar fi urmatoarele etape:

  1. executie cadru interior de rezistenta din teava rectangulara -fixare profile de aluminiu pe cadrul interior prin suruburi,popnituri, autoforante etc
  2. inchiderea profilelor, adica imbinarea lor la colturi, unul din laterale ramane nemontat inca -introducerea spatelui casetei(tabla sau pvc)
  3. introducerea instalatiei de iluminare(neon clasic sau led)
  4. introducerea fetei din plexiglas personalizata
  5. montarea ultimei laterale Si cam asta e tot!

   Usor de spus sau repede de spus, insa e un lucru care nu se face atat de simplu. Implica pe langa alte operatiuni pe care sa zicem ca le-ar face oricine, sudura in fier sau aluminiu, dupa caz, zeci de debitari la cote sau la unghi, de multe ori acestea fiind riscante(spre exemplu debitarea sau ajustarea unei placi de plexiglass fara atentie duce usor la spargerea ei).

Si dupa ce toate astea au fost facute, urmeaza partea cea mai interesanta, montajul, daca se cere si asta. De multe ori ai impresia ca poate dura maxim o ora, dar locatiile clientilor au secretele lor si iti strica planurile! Cam atat pentru moment! Sa trecem la o alta varianta de caseta luminoasa!

caseta luminoasa profil aluminiu

Caseta luminoasa cu fata din poliplan(sau backlitbanner

Diferenta este ca structura interioara are forma de paralelipiped, nu mai avem profilele speciale de aluminiu, iar fata nu mai este din plexiglass ci dintr-un material care seamana cu bannerul dar prin care trece lumina aproximativ la fel ca prin plexiglass. Fiind flexibil necesita indemanare si pricepere pentru a-l intinde! In final avantajul este catre client care plateste mai putin decat la prima varianta!

Casete luminoase atipice

  1. integral din plexiglass( dispar profilele care de multe ori par butucanoase)
  2. casete luminoase din alucobond(dibond etc) decupat cu literele sau logourile din plexiglass in spate, la fata sau in relief (volumetria e data de grosimea plexiglasului)
  3. casete luminoase cu rama click, folosite mai mult la interior, fiind la fel ca cele cu profil special de aluminiu, diferenta fiind faptul ca profilul este prevazut cu o rama click, putand astfel schimba usor mesajele publicitare sau de informare.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite