Casete luminoase cu profil de aluminiu și față de plexiglass

Confecționam firme luminoase și casete oferind calitate de execuție la preturi echilibrate. Fie că ai un buget economic sau dorești un produs atipic, proiectele dvs. vor fi executate precis, indiferent de complexitate.

Unul dintre cele mai folosite moduri de a vă semnala prezența potențialilor clienți este cu ajutorul casetelor luminoase. Această formă de promovare și de marketing este durabilă și eficientă, atât pe timp de zi cât și de noapte, în interiorul spațiilor sau la exterior, atrăgând atenția.

Cere aici oferta

Cele mai răspândite forme de afișaj unt cele cu iluminare din interior. Profilele sunt de lățimi de la 80, 100, 120, 140mm etc. Sunt natur sau vopsite. Pot avea sisteme de îmbinare la colțurile casetei sau pot fi tăiate la 45 de grade.

Exemple de casete luminoase

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Execuție generală

În general ca și procedeu de execuție a unei casete luminoase ar fi următoarele etape:

  1. execuție cadru interior de rezistență din țeavă rectangulară -fixare profile de aluminiu pe cadrul interior prin șuruburi, popnituri, autoforante etc
  2. închiderea profilelor, adică îmbinarea lor la colțuri, unul din laterale rămâne nemontat încă -introducerea spatelui casetei (tablă sau pvc)
  3. introducerea instalației de iluminare (neon clasic sau led)
  4. introducerea feței din plexiglas personalizată
  5. montarea ultimei laterale

Implică pe lângă operațiuni standard, sudura în fier sau aluminiu, zeci de debitari la cote sau la unghi, de multe ori acestea fiind riscante (spre exemplu debitarea sau ajustarea unei plăci de plexiglass fără atenție duce ușor la spargerea ei) se cere expertiză / experiență în operații.

casetă luminoasă testată în atelier
Casetă luminoasă, testată înainte de montaj

Montaj casete luminoase

Partea de execuție, debitare, producție este o sumă de operații standard în care dupa un timp se atinge perfecțiunea. Dar nu producerea unei casete luminoase este partea care oferă provocări neașteptate, partea cea mai surprinzătoare este montajul.

De multe ori timpul de montaj se subevaluază,însă locațiile clienților au specificul lor și cer abordări creative și personalizate.

caseta luminoasa profil aluminiu
Casetă luminoasă cu front atipic

Caseta luminoasă cu față din poliplan sau backlitbanner

Acest tip de casetă luminoasă este pentru bugete mai mici, având prețurile cele mai ieftine. Altă diferență este că structura interioară are forma de paralelipiped, nu mai avem profilele speciale de aluminiu, iar fața nu mai este din plexiglass ci dintr-un material care seamană cu bannerul dar prin care trece lumina aproximativ la fel ca prin plexiglass. Fiind flexibil necesită îndemanare și pricepere pentru a-l întinde! În final avantajul este către client care platește mai puțin decât la prima variantă!

Casete luminoase atipice

  1. integral din plexiglass(dispar profilele care de multe ori par butucănoase)
  2. casete luminoase din alucobond(dibond etc) decupat cu literele sau logourile din plexiglass în spate, la fața sau în relief (volumetria e dată de grosimea plexiglasului)
  3. casete luminoase cu ramă click, folosite mai mult la interior, fiind la fel ca și cele cu profil special de aluminiu, diferența fiind faptul ca profilul este prevăzut cu o ramă click, putând astfel schimba ușor mesajele publicitare sau de informare.
casetă luminoasă In formă de L
Casetă luminoasă cu formă nestandard, de L, în atelier în faza finală

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite