Printare diplome

 • Carton gros de 300g sau de 350g ori cartoane speciale
 • Printare color pe o față
 • Preț de la 1
 • Se printează în aceeași zi pe printer digital
 • Două, trei zile, tipar offset
 • Minim 10 bucăți, recomandăm 50 diplome format A4
 • Finisări: tăiere la format, ștanțare, timbru sec, laminare, folio, împachetare

Calculator de preț

Prețurile calculate sunt fără reducere. Reducerea (eventuala) se aplică manual la prețurile calculate. Cere mai multe detalii

avansat+
Zona in care se afiseaza pretul
Preț

Ofertă de preț pentru diplome

Ai cele mai bune prețuri la tipărirea de diplome. Ai cea mai bună ofertă de diplome personalizate. Comandă diplome școlare, de grădiniță, pentru angajați, orice tip, mai puțin diplome de bac sau profesionale!

Oferta noastră include serviciul gratuit, free de personalizare cu date al diplomei.

Așa e, pentru condiții standard de individualizare, nu tarifăm personalizarea diplomelor cu nume sau alte date de identificare. Aceasta face oferta noastră foarte avantajoasă pentru diplomele ce se acordă elevilor, dar și profesorilor, pentru diplomele de concurs, cele oferite de cluburi sportive, la festivitățile de premiere ori în cadrul strategiilor de încurajare a începătorilor, etc.

Diplome personalizate A4 (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
50 1.30 1.63
100 1.27 1.60
150 1.25 1.57
200 1.23 1.54
250 1.20 1.51
300 1.18 1.49
350 1.16 1.46
400 1.14 1.43
450 1.12 1.40
500 1.09 1.38

Diplomele printate se pot asigura prin imprimare folio de elemente de securizare. Pentru protecția și estetica diplomei aceasta se poate lamina / plastifia mat sau lucios.

Diplome personalizate A4 cu folio de securizare (prețuri în RON, fară TVA)
tiraj\gramaj300350
50 2.11 2.44
100 2.07 2.39
150 2.03 2.35
200 2.00 2.31
250 1.96 2.27
300 1.92 2.23
350 1.89 2.19
400 1.85 2.15
450 1.82 2.10
500 1.78 2.06
diploma premiere folio
Diploma personalizată cu folio auriu pe carton alb standard.

Cum se generează fișierul pentru diplomele personalizate

Pentru înregistrări multe se genereaza un fișier pdf separat care conține datele variabile, cu fundal blank. Separat se genereaza fundalul, practic grafica diplomei.

Cele două fisiere, cel personalizat și cel estetic, ce conține aspectul grafic au aceleași dimensiuni ale box-urile pdf - media box, bleed box, trim box. Ulterior se combină folosindu-se fundalul ca XObject in pdf astfel încât fișierul final sa nu aiba dimensiuni gigantice ci să se poata printa calitativ în timpi mai mici, fezabil economic.

Date variabile din Excel

 • Documentele Excel folosite ca surse de date trebuie sa aibă un număr de coloane care să corespundă cu numarul de câmpuri ce trebuie completate pe diplomă.
 • Aveți grijă sa nu folosiți celule "merge"-uite.
 • Fișierele sunt, de obicei, rezultatul unor exporturi de date din sisteme mai mari - baze de date relaționale sau nosql, ele conțin informații introduse de utilizatori de-alungul unei perioade, de pe dispozitive diferite, folosind tastaturi diferite. Caractere uneori foarte bizare se pot strecura în informația furnizată. Sau urmare a neglijenței în operația de exportare a datelor câmpuri diferite să se unească, textele sa fie introduse UPPERCASE sau lowercase, etc. Vă rugăm filtrați și validați datele penru a evita situații neplăcute cauzate de informațiile trimise.

Oferim servicii de depistare și corectare a unor clase importante de erori de introducere a datelor de către utilizatori umani. Cere detalii

Servicii oferite

diplome montaj

Oferim diplome personalizate la cele mai mici prețuri din București. Folosim carton tare pentru calitate serioasă! La fel și pentru pliante, flyere, afișe, cărți de vizită, mape de prezentare.

Personalizarea diplomelor, esențial se referă la a stabili o legătură explicită între o sursă de date și un model grafic. Cel mai adesea sursa datelor este un fisier excel, specia "valori separate prin virgulă". Dacă se reușește legarea coloanelor de excel la câmpuri grafice din designul diplomei, partea cea mai dificilă a personalizării a fost realizată.

Rămâne de agreat maniera în care se va reacționa la lipsa datelor: nu se tipărește nimic în câmpul corespondent sau se sare cu totul peste înregistrarea respectivă și să să se stabilească felul în care în cazul că lățimea informăției depășește lățimea alocată în modelul grafic: se micșorează fontul, se scrie pe mai multe rânduri, etc.

Pentru surse de date mici se poate folosi Print Merge din Corel. Vedeți tutorialul print merge.

Printare pe carton

Printăm full color diplome folosind peste 100 de tipuri speciale de cartoane.

Tipărim pe carton mat sau lucios standard de 250/300/350g sau, la cerere, pe cartoane speciale, colorate în masă sau embosate, texturate, aurii, argintii, etc.

diplome print carton
Diplome printate pe carton de 250g sau 300g alb, lucios.

De obicei diploma e solemnă prin natura ei se printează pe carton care să secondeze si reflecte solemnitatea diplomei. Cu cât mai tare cartonul cu atât e mai adecvat.

Cartonul standard este de 300g alb și neted. Dar diplomele se pot printa și pe carton colorat și / sau texturat. Costurile unei astfel de printări cresc apreciabil, cartonul cu textură fiind carton special.

Diplome cu auriu, argintiu

Pentru a obține diplome deosebite, cu efect estetic garantat se poate folosi printa integral cu folio digital, auriu sau alte culori metalice cu efect de oglindă, pe un carton special

Cel ma utilizat carton la imprimarea cu folio, pentru că asigură contrast, este cartonul Plike negru sau cafeniu ori oricare alte nuanțe închise. Impresia vizuală și tactilă este una în acord cu momentul de premiere. Meritorie. Memorabilă.

diploma text auriu oglindă
Diplome cu text auriu cu efect de oglindire. Deosebite.
diploma personalizata folio
Diploma personalizată cu auriu prin tehnică de folio pe carton negru special.

Diploma se acordă în cazul unui succes și atestă o realizare, o participare, un rezultat pozitiv, o premiere. Diploma este un martor al împlinirii cu succes al unei sarcini. Că ai terminat un nou curs de școlarizare, ca ai cunostinte de infirmier sau tehnician, etc.

diplome pentru premiere cu text auriu
Diplome de premiere - print digital și personalizare text cu folio auriu.

Tipărirea diplomelor se poate face cu date variabile, specifice, fiecare diplomă fiind printată personalizat cu nume și prenume plus alte date individualizate indiferent de tirajul în care se printează.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Oferim pe lângă siguranța de a tipării impecabil diploma și serviciile de design al diplomei în cazul că nu aveți un fișier de print, cu elemente grafice estetice și de siguranță.

Modele personalizate

Doriți modele unice de diplome și nu sunteți designer ori nu aveți un model personalizat?

Oferim servicii de design pentru crearea unor diplome total adaptate evenimentului în care se aplică. Aveți siguranța că diplomele oferite, pe lângă calitatea execuției, sunt exprimate artistic într-o manieră unică. Cere oferta

diplome personalizate
Design personalizat pentru diplomă
design diploma
Creație diplome specifice evenimentului
diplome unice
Design unic al diplomei

Oferim creație de modele de diplome pentru evenimente sportive, tip concursuri, pentru toți participanții, incluzând elevii dar și profesorii. Modelele create vor exprima meritul, excelența și vor seconda, adăuga la valoarea premiilor puse în joc. Graficienii noștrii vor crea modele deosebite, editabile, adaptate evenimentului care să exprime profesional spiritul de competiție, de depășire a limitelor, de prietenie.

Cum să faci fișierul

Dacă ai modelul făcut pentru diplomele tale, mai trebuie să verifici următoarele:

 • Textul este convertit la curbe (Corel), paths (Illustrator)
 • Elementele de design să nu fie aproape de margini. Un minim de 3mm distanță față de margine e uzual.
 • Imaginile să fie clare, nepixelate, cu rezoluție minim 150dpi, maxim 300dpi, în profil CMYK.

Dacă toate acestea sună prea complicat, trimite fișierul spre verificare. E o operație gratuită și vei primi un răspuns avizat din care în mod sigur vei învăta cum să faci fișierele de diplome.

Alte detalii

Dintre participanții la concursuri se recrutează căstigătorii. Pe lângă premii se înmânează acestora și diplome personalizate.

Putem crea pentru tine diplomele perfecte în acord cu specificul evenimentului și cu vârsta concurenților.

Dacă organizezi evenimente, simpozioane, aniversări, teambuildinguri, întâlniri vei dori să oferi diplome ce atestă participarea. E un instrument important de promovare pentru tine.

Combinând printarea cu date variabile cu posibilitățile noastră de a crea modele unice, tipărim oricât de puține diplome, în serie sau nominale, având orice dimensiuni cerute, cu o calitate profesională a tiparului, fie că imprimăm pe cartoane normale sau pe cartoane cu textură.

Tipărire

Diploma clasică se printează color sau alb negru doar pe o față pe carton de 300 de grame. Designul diplomei are câteva particularități. Este rectangular prin prezența unor borduri de cele mai multe ori alcătuite din motive complicate pentru securitate la copiere și cu fundalul excelând în elemente care să facă mai dificilă utilizarea copiatorului pentru multiplicarea frauduloasă.

Acest gen de design alcătuit din dreptunghiuri impune o atenție deosebită la tăierea diplomelor, deviațiile de tăiere în cazul designului rectangular abaterile fiind mult mai sesizabile. Problema impreciziei nu se pune la tiparul offset.

Clasificare

Diplomele se clasifică după atitudinea cu care se dau. Sunt diplome la mișto dar și diplome clasice. După modul cum se obțin. Diplome plătite, diplome muncite. Avem diplome copiate la xerox dar și diplome făcute în Photoshop. De principiu diploma trăiește oficial altfel e haioasă în speranța că o să obțină un zâmbet sau un profit mai bun.

Diploma de angajare și diplome false

Cănd ne angajăm, cele câteva diplome atestă că am reușit să trecem cu bine examene. Examene autentice care să rezulte în diplome autentice. Stai! Diplome autentice...adică ânteleg că pot exista și diplome false sau falsificate. De copyprinter sau de universități particulare. Ca și banii diplomele au o energie ce vine din consensul social asupra a ceea ce reprezintă. Așa că tentația de a le falsifica se justică economic. Sunt o marfă cerută.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite