Legitimații și ecusoane personalizate

  • Carton 300g sau 350g lucios sau mat
  • Printare color
  • Prețuri foarte convenabile
  • Printate rapid când sunt pentru unu doi angajați
  • Doua, trei zile, când se printează pentru mai mult personal
  • Se recomandat 96 de bucati 90x50mm
  • Finisări: tăiere la format, laminare, găurire, timbru sec
Legitimație / Ecuson
Este suportul fizic al actului de legitimare și identificare prin apartenența la o societate, firma, instituție și se presupune la normele, valorile si conduita asociate cu respectivele organizări.
montaj legitimatii personalizate

Legitimații în orice tiraj

Producem în tiraje variate, de la câteva bucăți la mii de exemplare, legitimații de serviciu pentru firme, ce se printează digital pe carton de 350g. Ecusoanele și legitimațiile sunt personalizate bucată cu bucată cu nume, adresă și orice alte atribute de identificare cerute de către firme sau instituții.

legitimatie personalizata plastifiata

Ecusoanele in procesul de personalizare se pot lamina pentru o mai buna rezistență la factorii de uzură și pot fi înbunățite cu clips sau lanyarduri personalizate pentru o estetică superioară și un efect de reprezentare mult mai eficient.

Modele de ecusoane și legitimații

Nu suntem limitați la un anume modele de ecusoane sau legitimatii ci, tipărim foarte individualizat orice model de legitimație, în cazurile în care se cere putem furniza contracost designul aferent, unic, total particularizat.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Prețuri legimații

Oferim cele mai mici preturi la ecusoane din București și avem cele mai ieftine legitimații din România, putând printa digital la cerere în decurs de câteva ore ori pentru modele de legitimații sau ecusoane mai pretentioase prin serigrafiere atât pe carton cât și pe plastic tip card, metal ori lemn. Livrarea se face prin curier plătit sau se ridică direct din atelier.

Pentru legitimațiile șoferilor de presă oferim discount manopera gratuită la plastifiere.

Ecusoane pentru personal

E un semn de profesionalism ca angajații unei firme să poarte ecusoane de identificare, în special când compania respectivă lucrează cu public. Clienții pot identifica asfel ușor cui să ceară ajutor mai ales dacă pe ecuson sunt trecute și rolul pe care îl deservește respectivul angajat în cadrul companiei. Ecusoanele pe care este scrisă denumirea funcției elimină confuzia în mod categoric.

Un alt aspect în care ajută purtarea ecusoanelor de către personal este cel al securității în cadrul firmei.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite