Plicuri personalizate pentru orice tiraje

 • Hartie de la 80g la carton de 250g mat sau lucios
 • Print color sau alte procedee de imprimare
 • Preturi de la 1 leu
 • Pentru tiraje mici în 24 de ore
 • Patru, cinci zile, la cantități mari
 • Minim 1 exemplar, minim recomandat 50 plic format A5
 • Finisari: ambalare
montaj carti vizita

Oferim servicii de personalizare de plicuri la preț foarte bun, cu livrare națională și în București. Plicurile personalizate sunt un mod foarte convingător de promovare a companiei dumneavoastră și de confirmare solidă a imaginii firmei. Pur și simplu doar firmele cu intenții serioase plătesc plicuri la comandă întrucât prețurile personalizării plicului reprezintă un filtru bun în sortarea companiilor.

Comercializăm plicuri speciale pe hârtie sidefată sau colorată în masă ori neagră. Puteți vedea mostre de plicuri consultând catalogul de producător la sediul nostru.

catalog mostre plicuri speciale
Catalog cu mostre de plicuri deosebite pentru ocazii speciale

Personalizăm plicurile prin tipărire offset dedicată la tiraje mari, de ordinul miilor, prin printare pentru cantități mici sau diverse alte metode de imprimare, cum ar fi serigrafia, pentru plicurile cu destinații speciale. Imprimarea plicului se poate face pe cele două fețe cu sigla, logoul, imagini în policromie sau simplu text.

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Prețurile depind de mărimile plicurilor, tiraj și modul de personalizare.

Tipuri de plicuri

Clasificarea tipurilor de plic se poate face după format, eveniment sau dupa felul de confecționare. Dimensiunile plicului sunt standardizate, pe formate ISO

Marimi plicuri

 • plicuri a4 210 x 297 mm
 • plicuri a5 148 x 210 mm
 • plicuri c5 159 x 229 mm
 • plicuri c6 114 x 159 mm
 • plicuri c4 229 x 319 mm
 • plicuri dl 110 x 220 mm
 • plicuri 17x17

Funcție de aceste mărimi deosebim plicuri mici, până la formatul A5 și plicuri mari, gen A4. Forma este dreptunghiulară, clasică dar exista și plicuri pătrate din gama plicurilor speciale sau handmade, făcute pe comandă. În acest caz se utilizează o ștanță făcută de cele mai multe ori pe comandă. Adăugăm ca nivelul de prețuri este în altă ligă, dar produsul final merită întotdeauna.

Unele plicuri au caracteristici specifice ce le diferențiază de cele standard. Un exemplu în acest sens sunt plicurile cu fereastră, prin care se poate examina conținutul, altele sunt așa numitele plicuri cu burduf ca să fie mai încăpătoare, sau cele cu bule - plicuri cu protecție pentru conținutul mai sensibil.

Plicuri cu formă personalizată

Pentru a avea o formă specială, unică a plicului trebuie facută o ștanță cu care să se decupeze plicul pe carton în forma cerută.

plicuri cu formă pe comandă personalizată
Plicuri cu formă personalizată, decupate cu ștanță unică

Pentru a aprecia costul ștanței (lungimea cuțitului) e necesar să măsurăm perimetrul conturului de decupare din fișierul ce descrie plicul. În mare costul ștanței ar fi între 40 - 100 eur + tva.

O astfel de lucrare necesită 3 zile lucrătoare, deoarece ștanțarea e o operațiune externalizată

Plicuri pentru evenimente: nuntă, botez

Multe dintre plicuri sunt destinate unor evenimente deosebite, avem plicurile pentru botez și conțin invitații. Sunt plicuri elegante, pe hârtie specială, sidefate sau striate, foarte estetice și care pot fi folosite fără grijă la cele mai pretențioase evenimente.

plic din hartie sidefata, patrat
Plic sidefat de formă pătrată destinat evenimentelor speciale, ideal pentru invitații

Dintre evenimente ies în evidență din punctul de vedere al comenzilor cele mai cerute cele de plicuri pentru nuntă. Acestea se grupează la extremele temporale ale nunții. Astfel, corespunzător începutului nunții avem plicuri pentru invitații de nuntă, acesta este momentul de începere, de pregătire pentru fericitul eveniment - prima extremă. Pentru momentul de sfârșit al nunții sunt comenzile de plicuri pentru bani la nuntă. Putem spune ca plicurile marchează sărbătoarea nunții de la început și până la sfârșit.

Vă servim cu cele mai convenabile ca raport de calitate/preț dintre serviciile de personalizare a plicurilor destinate momentelor nunții.

Din ce se face un plic?

Plicurile sunt confecționate din hârtie, sunt plicuri albe sau carton special de diferite culori, maro, roșii sau negre. Pentru plicurile confecționate din plastic personalizarea necesită procedee mai sofisticate, print direct sau tampografiere ori serigrafie.

Vrei plicuri ieftine?

Plicurile făcute pe comandă, ca și cele de serie, se fac într-un număr de bucăți excedentar care să acopere tirajul și eventualele rebuturi. Astfel rămân plicuri de ocazie, ieftine a caror preț este foarte bun.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite