Semne de carte personalizate

montaj semne carti

Tipărire full color, faţă-verso pe o aproape 1000 de tipuri de hârtii și de cartoane, colorate în masă sau cu grad superior de alb, texturate sau line în formate standard de carte dar și la dimensiuni atipice, personalizate la solicitarea expresă a clienților dar și cu forme deosebite, alta decât cea dreptunghiulară, obținute prin ștanțare.

Semnele de carte pe prin scopul lor utilitar de a marca pagina la care s-a oprit lectura reprezintă următorul nivel al colturilor îndoite ale paginii. Însă lucrurile pot fi duse și mai departe și semnul de carte poate deveni un instrument deștept de marketing, de promovare a unui serviciu sau produs.

Nivelul de calitate la care se execută un semn de carte are o legătură directă cu impactul promoțional, supraviețuirea cât mai îndelungată în utilizare prin aceea că incită la păstrare.

Folosiți un design orientat vertical cu centrul vizual în partea de sus, cea mai vizitată și vizibilă, a semnului de carte, care să fie atractiv și să facă să fie păstrat. Desigur semnul de carte are o viață mai lungă dacă este plastifiat prin această procedură rezistența la utilizare crește.

Alte procedee de elevare în calitate, cum ar fi folio, timbru sec, lăcuire parțială, laminare măresc atrativitatea acestuia.

Toate acestea executate corect fac din semnul de carte un agent de vânzare, un panou publicitar în mic dar eficient.

Prezentați-vă informatiile neostentativ printr-un layout spațios, cu culori intense. Adaugați adresele de internet ce pot adauga o dimensiune online semnului de carte sau chiar un cod QR pe lăngă informațiile obișnuite de contact.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite