Brosuri la pret mic

Printarea brosurilor digital poate fi foarte scumpa daca nu controlati anumite aspecte ce sa genereze un pret corect. Se poate tine cont de urmatoarele recomandari nu doar in caz de print digital brosuri ci mai general la printul digital.

Printeaza brosurile pe sistemul de print potrivit. Echipamentul de print potrivit lucrarii va produce brosura la cel mai scazut pret. Acesta e un factor cheie ce respecta atat calitatea de print pretul printului brosurii si termenul de printare.

Eficienta in printul de brosuri.

Unele sisteme de printare nu sunt pur si simplu proiectate sa fie eficiente ca pret la anumite caracteristici ale lucrarilor. Interesul oricarei firme de print este de a mentine echipamentele ocupate cu printul. Nimeni nu iti va spune ca pentru printarea brosurilor tale sistemul de printare nu e tocmai eficient si ca o tipografie offset poate termina producerea brosurilor la jumatate de cost.

Marimea colii de print este esentiala.

Ideea este de a printa un numar cat mai mare de pagini dintr-o singura trecere. Daca sunt necesare mai multe treceri pentru a produce aceeasi brosuri costurile vor fi legate de acest timp in plus necesar producerii brosurii. Numarul de pagini al brosurii se incadreaza in acelasi aspect discutat mai sus.

Regula e de a incadra cat mai multe pagini pe coala de printare fie micsorand dimensiunea brosurii fie alegand un printer mai mare. Trebuie amintit ca tipografia offset necesita un tiraj minim de unde pretul devine competitiv cu cel al proiectului printat digital. Combinatia tiraj, numar de pagini, dimensiune a paginii prosurii, echipament de printare se exprima final intr-un pret. Mai mare sau mai mic. Pentru nelamuriri, consiliere in proiectul dvs. de printare a brosurii contacta-ti o firma de print digital daca tirajul e mai mic.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite