Printare cu date variabile

Specificul tiparului digital face ca personalizarea tirajului bucata cu bucata sa poata fi realizata prin ceea ce se cheama print digital cu date variabile.

Cum se face

Se folosesc fisiere de printare conectate la o sursa de data (ce poate fi si online), procesul constand in combinarea unui sablon principal, unui template cu datele furnizate de sursa de data: fisiere excell, csv sau baze de date Access, ODBC

Spre printare se trimite astfel un fisier ale carui date variabile au fost inlocuite. Rezultatul este o personalizare in masa, foaie cu foaie asa cum tiparul offset al zilelor noastre nu va fi capabil niciodata.

Se poate folosi capabilitatea de print variabil din programele de design (cele ce pot combina datele cu fisierul, cum e Corel Draw) sau scripturi create anume ce pot manipula fisierele PDF astfel incat, la cereri dificile de printare cu date variabile sa putem oferi o solutie atractiva clientilor nostrii.

Va rugam sa remarcati ca printul cu date variabile utilizand scripturi create anume lucrarii respectiva este oferit doar de noi in Romania! Este un serviciu ce presupune programare la un nivel ridicat si prin urmare este greu accesibil majoritatii atelierelor de printare digitala

Dacă doriti cotatia de pret aferenta acestui serviciu de print contactati-ne deoarece ofertele de pret sunt specifice, depinzand de complexitatea implementarii datelor variabile. Va garantam cele mai ieftine preturi din Romania la printare variabila!

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite