mape cu buzunar

Buzunare mapa

Buzunarul nu este obligatoriu la o mapă dar majoritatea mapelor au acest element și dintr-un motiv foarte practic - documentele de prezentare conținute de mapă sunt împiedicate să alunece tocmai de acest buzunar. În plus, buzunarele de mapă, cu foarte puține excepții, au fante ce susțin cărți de vizită.

Mapele pot avea buzunare atașate ce se aplică prin lipire, o varianta mai ieftina și suficient de prezentabilă, sau mape cu buzunare din coala, în care mapa si buzunarele fac corp comun iar acestea din urmă vor rezulta din pliere, îndoire (nu lipire!). Acestea sunt numite și mape stantate. Se poate folosi o ștanța comună utilizată de firmă. Când se cer mape cu stante speciale atunci obținerea buzunarelor necesită prezența unei ștanțe personalizate, un cost suplimentar, dar care poate fi utilizată în multe rânduri. Evident, operațiunea de ștanțare în sine are preț separat de costul ștanței.

stanta buzunar de mapa
Buzunarele de mapă pentru mapele de prezentare se obțin prin ștanțare din cartoane (de același fel cu cele din care se produce mapa) cu ajutorul unei forme metalice tăioase cu rol de decupare.
buzunar de mapa
Buzunare de mapă tăiate la ghilotină și apoi lipite cu dublu adeziv pe mapele personalizate.
mape cu buzunar lipit
Mapele se produc standard prin printarea cartonului de 300 de grame la care se aplică separat buzunarul de prindere

Mapele au în mod uzual un buzunar, dar la cerere se pot produce mape cu buzunare (două) atât cu buzunare lipite cât și ștanțate. Mai mult aceste buzunare pot fi personalizate la randul lor, ele fiind, de obicei, netipărite.

Buzunarele mapelor au de obicei două sau mai multe tăieturi pentru a susține cărțile de vizită, între mape, cărți de vizită și pliante fiind o legătură foarte strânsă întemeiată pe rațiuni publicitare foarte puternice. Mapele de pe birou sunt containere pentru documente fie ele promoționale sau de corespondență și la maniera cea mai simplă acționează ca dosare personalizate. Este unul din motivele pentru care oferta de preț pentru o mapă personalizată poate fi deosebit de ieftină dacă se face o cotație ce include combinația de mapă de prezentare cu documentele aferente incluse, flyere, pliante și cărți de vizită plasate pe buzunarul interior.

Mapa de impresie castigatoare

Prezinta deosebit oferte de pret, contracte, proiecte, etc. Face o prima impresie deosebita

Dimensiuni:

  • deschisa - 305 x 440 mm
  • inchisa - 305 x 220 mm

Mapa inchisa are dimensiuni mai mari de A4 astfel incat sa incapa decent coli A4 fara ca acestea sa inceapa sa se vada  .

Cand grafica atinge marginea finita fisierele necesita margine de taiere de 2 mm pe fiecare latura. Informatiile text  trebuie sa se afle la 3-5 mm de orice margine de taiere.

Mapele se tiparesc digital pe carton de 300 g/mp mat, policromie si au aplicat pe interior un buzunar stantat cu fante pentru carte de vizita. Problema cu buzunarele mapelor este una destul de delicata. Neintelegerea buzunarelor de mapa poate pierde clienti pe drum.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite