Finisarile mapelor de prezentare pentru efecte publicitare

Mape prezentabile

Finisarea minima a unei mape este data de indoitura. Odata pliat cartonul pe care s-a printat, obtinem o mapa de prezentare. Simpla la maximum dar functionala. Cu designul potrivit aceasta mapa poate reusi sa transmita semnale favorabile in felul in care isi prezinta continutul. Dar acest lucru presupune costuri mai mari cu creatia sau cel putin un moment rar si intens de inspiratie.

Cu finisarile potrivite valoarea publicitara a unei mape personalizate creste semnificativ. Finisarile, de asteptat, adauga valoare in plus atat mapei cat si pretului mapei, dar cine doreste sa faca o impresie durabila intelege ca marketingul are cateva costuri, justificate in perspectiva castigului potential. Da, poti castiga un client datorita unei mape de prezentare profesionale, cu finisari de calitate, tiparita foarte bine si care sa aiba un pret decent.

Finisarile de care vorbim sunt enumerate in continuaresi sunt finisari in plus fata de finisarile obisnuite aplicate mapelor personalizate

  1. Buzunar extra (in partea stanga)
  2. Buzunar printat policromie si stantat
  3. Plastifiere mata sau lucioasa
  4. Rotunjire colturi
  5. Buton CD transparent aplicat
  6. Buton CD alb aplicat

Se pot produce modele diferite ce contin un buzunar interior, lipit sau stantat din format, sau/si clape laterale pentru retinerea documentelor. Oferta de mape tiparite contine modele adaptabile cerintelor dvs. Realizam machetarea.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite