Etichete de aplicat pe borcane cu zacuscă

 • Folosim autocolant de hârtie sau plastic PVC
 • Se printează color / alb negru
 • Prețuri corecte
 • Timp mic de printare, poate fi de 24 ore
 • Pentru tiraje mari perioada se discută
 • Recomandăm un număr de etichete de 200
 • Finisări: tăiere pe formă, laminare, împachetare.

Un produs popular în România e zacusca, în multe variante / sortimente și o califică pe aceasta ca produs comercial aducător de profit or manufactură proprie, artizanat pentru cămara personală.

În primul caz borcanele de zacuscă au nevoie de etichete calificate care să respecte legislația ce se aplicâ etichetelor de produse alimentare dar și să funcționeze ca mijloace eficiente de reclamă la raft, provocând vânzări.

etichetă zacusca decupate pe contur
Etichetă pentru zacuscă, decupată pe contur personalizat

Oferim servicii de printare de etichete pentru borcanele cu zacuscă atât pentru forma clasică cilindrică dreaptă dar și pentru borcane în formă de trunchi de con, cu suprafață înclinată pentru produse nișate.

Oferta e completată de serviciile de design dedicat a căror rezultat va fi o etichetă atrăgătoare, executată corect capabilă prin experiența și talentul educat încorporate în layout și machetare să presteze eficient în fată concurenței. Cereți oferta de preț pentru serviciile complete privind concepția etichetei de zacuscă și tipărirea lor.

etichetă pe capac borcan zacusca
Etichetă decupată, circulară pentru capacul borcan cu zacuscă

Ce să precizați în cererea de ofertă

Borcanele ce conțin produse alimentare, cum e și zacusca se păstrează în medii cu temperatură controlată în care de obicei vaporii de apa condensează. Pentru etichete capabile sa reziste în mediu umed se folosește material PVC.

 1. Dacă nu e necesar un astfel de material, va rugam să ne precizați obtinând un preț mai mic, întrucât printarea pe hârtie e mai ieftină decât cea pe autocolant de plastic.
 2. Dacă aveți grafica deja făcută ori sunt necesare servicii de creație și machetare layout adecvat etichetelor de zacuscă
 3. Tirajul sau numărul de bucați
 4. Forma etichetei. Forma clasică e cea dreptunghiulară ce se aplică doar pe suprafețe drepte. Forma etichetei poate fi non-standard, deosebită, la minim să aiba colțurile rotunjite sau să fie decupată pe un contur creativ și neobișnuit. La fel se aplică doar pe suprafețe drepte, borcan clasic cu pereții drepți. Dacă forma borcanului pentru zacuscă pe care lipiți etichetele nu e standard avem nevoie să știm acest lucru. Motivele sunt enumerate și descrise în sectiunea etichetelor aplicate pe trunchi de con, citește borcane cu pereți înclinați.

Design pentru etichetele de zacuscă

Ca să vândă zacuscă etichetele adecvate țin cont din punct de vedere al designului de câteva lucruri.

Semnalizează clar brandul și faptul că produsul e zacuscă. Procedeul folosit e cel al simplificării, al reducerii zgomotului vizual din etichetă. Creați spațiu alb cu valoare semantică de separare a zonelor cu rol diferit. Nu uitați că sunteți obligați prin lege să treceți și informații cu rol utilitar și informativ ce vor ocupa din "spațiul imobiliar" al etichetei.

Folosiți un logo de produs derivat din sigla de firmă.

Folositi culori cu temperatură mare. Considerați culoarea reprezentativă, cu puterea descriptivă cea mai mare, care pentru zacuscă e cea a produsului în sine. Folosirea culorilor reci în cazul produselor alimentare e riscantă dar nu interzisă. Sunt cazuri în care un design îndrăzneț de etichetă se poate aventura pe acest teritoriu cu succes.

Dacă toate astea sună complicat apelați la experiența noastră în creație și eliberați timp pentru dvs și firma / businessul pe care îl rulați.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite