Etichete textile pentru confecții, articole vestimentare

Etichetele textile sunt un element crucial în vânzare și crearea unei legaturi cu clienții pentru viitoare vânzări. Cum? Întreabă

Personalizarea etichetelor din material textil, pentru haine, devine foarte usoară cu serviciile noastre. Oferă unicitatea ce permite produselor tale să iasă în evidență. Sunt zeci, poate sute de posibilități în care poți obține acel accent de originalitate. Avantajele sunt multe, cel mai important brand-ul ușor de memorat și de recunoscut. Cere mai multe detalii

Furnizăm o gamă largă de etichete textile pentru haine și produse înrudite, personalizate prin tipărire de la hang taguri cu logo-ul firmei și informații detaliate despre produs și pănă la etichetele mici textile cu informații obligatorii legal.

etichete textile

Ce se imprimă

Etichetele textile utilizate în industria textilă, marochinerie și confecții, fie că se aplică prin lipire la cald, coasere sau prin capsare trebuie afișeze datele de identificare (denumire) a firmei producătoare, a mărcii, informațiile de mărime, compoziție, țara de origine.

Se pot imprima coduri de bare 1D sau 2D (QR). Dacă e cazul instrucțiuni de întreținere, folosire sau avertismente privind condițiile de utilizare: temperaturi de călcat, spalat, fierbere.

Se pot personaliza cu nume brand, date de contact, informații legale obligatorii, elemente grafice, logo.

Se tipăresc prin transfer termic dar, în cazul comenzilor mari, prin tipar flexografic cu obținerea unor culori durabile și rezistente.

Materiale folosite

Materialele și tipul imprimării le fac sa reziste la curățare chimică, acțiunea detergenților, spălat, călcat, condiții de umiditate, temperaturi mari.

Printăm etichete pe materiale care includ satinul, poliester, poliester tratat, poliamidă, resina / nylon. Sunt durabile și rezistente la apă. La cerere folosim materiale ignifugate, tratate anti-foc.

Suporturile textile cele mai folosite sunt satinul și resina / poliamidă. Etichetele realizate din aceste materiale nu au strat adeziv, trebuie cusute.

Banda de satin este foarte versatilă pentru producerea etichetelor de compoziție și întreținere pentru confecții textile, decorațiuni, haine, articole vestimentare, alte accesorii. Se poate imprima pe ambele fețe.

Poliesterul alb sau colorat e un alt material popular utilizat la etichetele textile. Sunt foarte eficiente ca și cost dar în serie mare.

Dimensiuni bandă de etichete

Standardele de mărime pentru panglicile din care se fac etichetele textile sunt în gama de lățimi de 20 - 30 - 40 - 50 - 60 mm și lungimea comandată.

Livrare etichete

Livrarea se face în rolă cu semne de tăiere sau pot taiate individual la rece ori ultrasonic.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite