Etichete farmaceutice și medicale

Etichetele farmaceutice sunt subiectul unor reglementări ce impun materiale cu caracteristici aprobate pentru îndeplinirea funcțiilor cerute.

Se cere un adeziv care face dezlipirea cât mai improbabilă și se cere ca informația printată să fie lizibilă, pe toată durata de viată a produsului. Dar, cel mai important, legal vorbind, este acuratețea informației de pe etichetă. Întrebați-ne aici

Oferim etichete de farmacie folosind materiale testate și probate în a respecta cerințele speciale ale domeniului farmaceutic și a obligațiilor stabilite prin lege.

Legislația cere ca produsele medicale sa înglobeze în etichete informația necesară, mai multă calitate și siguranța. Suntem experimentați în a produce etichete medicale ce se conformează cerințelor legislative.

producem etichete farmaceutice

Etichete medicale multistrat

Dacă e nevoie de spațiu adițional pentru a afișa mai multă informație în spațiul redus de afișare dat de suprafețele mici, etichetele multistrat oferă spațiu în plus pentru informație vitală privind dozajele sau compoziția, necesitatea informației de a fi prezentată și în alta limba, promoții, atenționări, instrucțiuni de folosire, etc care în mod normal nu ar încape pe produs.

Cerințele legale de a afișa tot mai multă informație către client au un răspuns eficient prin utilizarea etichetelor multistrat. Se printează pe fața etichetei dar și sub aceasta pe fața internă. Eticheta se aplică pe o gamă variată de containere, sticle, ambalaje farmaceutice.

Ambajale flexibile pentru pilule, pulberi și lichide

Putem produce în cantitătimari sau mici. Folosim hârtie, plastic, film sau folie, materialul din care se produc ambalajele flexibile depinde de tipul de produs conținut. Utilizarea materialului corect în raport cu produsul este crucială atât legal cât si comercial.

Design de etichete medicale, farmaceutice, suplimente

Dacă vindeți produse ce furnizează beneficii de sănatate pentru consumatori, suplimente nutriționale sau medicale, vă putem ajuta să comunicați beneficiile produselor și să câstigați clienți cu etichete ce folosesc materiale de calitate și sunt exprimate printr-un design profesional care să răspundă corect specificațiilor prin soluții de personalizare adecvate unicității proiectului dvs.

Obțineți astfel etichete ce atrag atenția, informează corect consumatorul și respectă legislația în vigoare. Cere un preț

Combinația între alegerea celui mai potrivit design, material al etichetei și tipul de adeziv vă susține în a avea o etichetă convingătoare, de impact.

Folosind gama noastră completă de printare putem face din eticheta dvs. ideală o realitate adaptată la specificații, buget, în timpul cerut.

Oferta de preț

Pentru a vă face o ofertă personalizată pentru proiectul dvs. de etichete medicale, vă rugam să ne trimiteți detaliile pe care le considerați necesare. Cere o cotație

Cum printăm

Printăm digital comenzi reduse, la cea mai mare calitate personalizate complet. Tipărim flexografic în cazul tirajelor mari. Aplicăm finisaje de embosare, serigrafie, folio pentru a obține etichetele farmaceutice cele mai complexe, așa cum au fost imaginate.

  • Apelăm la o gamă variată de procedee de imprimare și printare pentru a include informații sporite în etichetă fără a afecta designul într-un mod care să conteze. Folosim etichete multistrat dar și etichete tip broșură.
  • Suntem flexibili, putem printa în tiraje pilot, de test.
  • Producem etichete pentru aparate medicale, prescripții farmaceutice, etichete de prim ajutor, sticle / recipiente cu conținut medicamentos.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite