Decupeaza online imaginea, poza, fotografia

Dacă ai nevoie imediat să decupezi o imagine nu e nevoie să instalezi ditamai softul de Photoshop sau orice alt soft desktop, poți decupa online imaginile apelând la serviciile gratuite a nenumarate situri ce se ocupă strict cu decuparea online a pozelor, a fotografiilor.

Aplicație online de decupare poze

Urmatoarea aplicație de decupare a pozelor necesită doar un browser la standardele zilei, ce poate utiliza elementul canvas. Dacă nu reusiți să decupați fotografiile din motive ce țin de browser, ar trebui să vă upgradați browserul cu o versiune adusă la zi. Veți putea face mai multe și accesa un conținut mai variat, într-un mod mai sigur. Descarcă Firefox sau Chrome

masina de print complicata
 

Puteți fi interesat și de urmatoarele:

Puteți folosi pozele decupate într-o varietate de tipărituri, invitații personalizate, sau puteți comanda la cele mai bune prețuri un cadou inteligent (care poate fi surprinzător) semne de carte ori un cadou din gama celor clasice, numai bune de pus pe perete și care sunt la prețuri dintre cele cele mai abordabile - calendare personalizate. Cereți detalii despre serviciile de care puteți beneficia.

Cum să decupezi

Butonul de salvare descarcă direct partea decupata a pozei intr-o imagine proaspata, de tip .png în folderul de download specific calculatorului dvs. Felicitari, aveti o imagine noua, decupata. Pentru orice nelamuriri intreaba

Fotografia originală nu va fi afectată de operațiunile efectuate asupra ei.

E posibil ca la imagini foarte mari, depinzând și de browserul folosit memoria alocată sau permisă să se epuizeze și operațiunea de decupare a pozei să eșueze. Acest aspect va fi remediat la urmatoarea versiune a decupatorului.

Alege de pe calculator și uploadează poza ce urmează a fi decupată
Rotește întreaga poză în direcția indicată de icon, de la dreapta spre stânga
Rotește întreaga poză în direcția indicată de icon, de la stanga spre dreapta
Se mărește zona examinată, dar nu salvează o versiune marită a zonei, nu scalează imaginea
Micșorează zoom-ul de la care se observă poza. Nu are efect asupra decupării de imagine ce se salvează
Renunță la operatiile de zoom și rotație aplicate în pașii precedenți. Practic se reia de la capăt.
Zona decupată este salvată ca imagine nouă. Se descarcă direct porțiunea decupată pe calculatorul personal în directorul alocat descărcărilor de pe internet.

Alte servicii de decupare online de imagini

Serviciul oferit de webresizer.com a fost exact ce am avut nevoie ca sa decupez o poza la un articol despre dimensiunile cartilor de vizita in Romania. Am uploadat imaginea, am indicat dimensiunile de decupare si click am trimis informatia spre server. Rezultatul a fost imaginea mea crop-uita la dimensiunile cerute de mine. Succes total rapid.

Mai inainte am incercat un alt serviciu mai bine pozitionat in Google dar nu a mers. Nu dau nume ca poate a fost o pana temporara. (totusi, http://www.picresize.com/). Pana este definitiva.

Pentru cine vrea ceva mai complicat exista versiuni online de Photoshop ce pot oferi multe functiuni pentru cel ce are nevoie fara ca macar sa instaleze pe calculator vreun program de editare de imagini pixlr.com sau se poate folosi aplicatia de decupare imagine online de mai sus

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite