Cărți de vizită transparente

În mod obișnuit tipărirea cărților de vizită se face pe carton însă pentru efecte impresionante plasticul transparent si semitransparent poate fi folosit ca suport pentru producerea unor cărți de vizită speciale.

Cărți de vizită de plastic, transparente

Oferim servicii de printare UV flatbed direct pe material plastic. Una din aplicațiile acestui gen de tipar digital este printarea directă pe plastic transparent.

Rezolutia de print fiind fotografică tipărirea literelor foarte mici fiind posibilă la aceiași calitate vizuală oferită de printul digital clasic bazat pe toner.

Astfel, putem printa cărți de vizită pe plastic transparent de diferite grosimi, rezultatul fiind o carte de vizită ce arată foarte spectaculos și care este foarte rezistentă mecanic și indiscutabil care oferă o altă experiență tactilă.

Ofertă cărți de vizită printate pe plastic transparent

0.36 EUR + TVA
 tiraj până la 100 de bucăți
0.21 EUR + TVA
 tiraj între 500 și 1000 de bucăți
cărți de vizită plastic
Cărțile de vizită cele mai rezistente sunt printate pe plastic transparent cu cerneală specială UV

Caracteristica acestei imprimări pe plastic transparent este dată de tipărirea unui duplicat alb al designului care oferă fondul opac ce face culorile să apară corect vizual în timp ce se păstrează transparența plasticului. Practic se printează de două ori, prima dată cu alb, apoi pe această "hârtie simulată" se printează macheta propriu-zisă. Evident, aceste cărți de vizită poartă în preț operațiunile necesare.

cărți de vizită transparente
Cărțile de vizită transparente, tipărite pe material plastic oferă o experiență tactilă total diferită de cea a cartonului

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite