Cărți de vizită cu folio

Imprimarea cu folie metalică sau folio pe cartoane nobile fac cărțile de vizită de lux prin producerea lor în această manieră. Stralucire și prestanță, atmosferă hollywoodiană într-un dreptunghi de 9x5cm.

Personalizare cu folio

carduri printate cu folio
Carduri pe carton negru Plike, personalizate cu folio auriu

Pentru a ieși în evidență trebuie să strălucești. Personalizăm cărți de vizită cu folio oferind sclipiri metalice aurii, argintii, roșii, albastre pentru a te departaja de mulțime.

Comandă cărți de vizită personalizate cu folio și vei impresiona ca un star. Cere oferta cu cele mai mici prețuri din București pentru imprimare cu folio.

card folii aurii
Carduri negre, folio de aur. Combinația de lux
cărți de vizită folio
Prin aplicarea de folio pe cartonul special tipărit în prealabil cu negru se obțin cărți de vizită de mare impact vizual datorită efectului de oglindire al foliei metalice fuzionate cu tonerul.

Cărțile de vizită pot fi obiectul unor proceduri nestandard diverse, cum ar fi diferite imprimări serigrafice, aplicare de text gonflabil, modele laborioase de decupare laser sau carți de vizită cu folio ori gonflate. Aceste finisari oferă un aspect estetic impresionant și reprezintă operații de lux al caror cost variaza de la o lucrare la alta. Vă rugam sa ne contactați pentru o oferta precisă.

carti vizita text folio
Cărți de vizită hibrid. Se printează standard policromie iar textul, după printare, e prelucrat prin folio cu auriu

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite