Cani personalizate prin sublimare

 • Căni, sticle, poliester, suprafețe tratate special
 • Personalizare color pe suprafață
 • Prețuri la cerere
 • Printare în timp relativ scurt pentru cantități cadou
 • Pentru cantitățile de producție se calculează
 • Minim 1 cana, obiect promoțional
 • Se acordă reduceri la cantitate
montaj de cani sublimate

 Oferim servicii de personalizare prin sublimare. Acest procedeu poate fi vazut ca o sudura chimica a moleculelor culorii cu materialul pe care se aplica rezistent si definitiv. Sublimarea este cea mai ofera cea mai mare rezistenta a personalizarii dintre toate metodele de personalizare atunci cand se aplica pe suprafete acrilice sau poliesterice, deci, sintetice.

Cana cu poză, cadou la ocazii

Cea mai utilizată aplicație este personalizarea cănilor și transformarea lor în cadouri prin aplicarea de imagini cu semnificație. Majoritatea cănilor sunt personalizate cu imagini de copii sau cu poze de personaje din filme sau desene animate. Rezultatul este un cadou util indicat la orice prilej dar mai ales de sărbători și ocazii onomastice. Cere detalii

cani personaje desene filme
Căni printate cu imagini de personaje din desene animate sau filme
cani desene animate
Cănă personalizată cu poză din desene animate
cana cadou personalizat
Oferă un cadou personalizat - o cană cu poză
cana cadou sărbători
Căni cadou de sărbători cu foto copil
cana cadou copil
Un cadou de sărbători, cana personalizată cu imaginea copilului

Nu orice fel de cană se poate personaliza! Suprafața cănii trebuie să fie tratată să permită procesului de sublimare să transfere optim culorile. Sunt căni special adaptate personalizării prin sublimare!

cani personalizate copii
Căni pentru copii printate cu rezolutie mare direct pe cană

Se pot transfera imagini fotografice la o rezolutie apropiata de cea fotografica, lucru mai greu accesibil sau chiar imposibil pentru celelalte metode. Impreuna cu rezistenta data de incorporarea chimica in material, posibilitatea de a transfera rezolutie mare pe materiale foarte diverse face din sublimare metoda ideala de a personaliza obiectele domestice gen cani, brelocuri, sticle, pahare, etc.

cani sublimate cadou
Căni personalizate prin sublimare, culori vii și durabile
cani personalizate cu foto
Personalizare cu imagini transferate prin sublimare pe căni cu suprafața tratată special
cana personalizata prin transfer sublimare

Cum pot pregati pentru sublimare o suprafață ?

Dacă totuși vreți să mergeți pe varianta pregătirii "în casă" a suprafeței în vederea aplicării procedeului de sublimare, iată cum se face.

 1. Se utilizează o rășină specială, transparentă, bicomponentă. Aceasta se aplică pe suprafețe albe.
 2. Practic se vopsește suprafața cu o ustensilă adecvată, cel mai bine cu un pistol de vopsit. Mediul în care se execută operațiunea trebuie să fie lipsit de praf, impurități.
 3. Abia după 24 de ore suprafața vopsită cu rășină se poate imprima prin sublimare.

Suprafețele care nu sunt albe trebuie vopsite inainte cu alb, apoi se aplică rășina

Limitari ale sublimarii

Pe bumbac, material textil natural si pe suprafete inchise sublimarea isi arata limitarea. Ca si orice alta metoda de personalizare expunerea intensa si indelunga la radiatiile solare reduce deasemenea  intensitatea culorilor.

Culorile folosite au un grad de transparenta (nu sunt opace in mod real precum culorile serigrafice) care obliga utilizarea materialelor albe astfel incat culorile sa nu fie afectate de culoarea materialului de personalizat.

Cerneala de sublimare are o caracteristica speciala - trece din stare semi solida direct in stare gazoasa fara a mai experimenta starea lichida - pe aceasta caracteristica se bazeaza intreg procesul fizico-chimic al transferului imaginii pe materialul de personalizat. 

Pe ce se poate transfera prin sublimare?

Materialele pe care se poate personaliza prin sublimare pot fi:

 1. textile sintetice
 2. lemn
 3. ceramica
 4. metal
 5. sticla

Trebuie curatata zona si pregatite/tratate pentru transferul prin sublimare. Materialele au nevoie de un strat de poliester pentru a receptiona cerneala de sublimare. 

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite