exemple afise

Luciul estetic al afiselor

In general lucrarile de acest tip printarea de afise au o stralucire estetica ce nu o intalnesti la celelalte lucrari pentru ca afisul spre deosebire de flyer sau pliant incearca mult mai tare sa fie un ecran realizat cu mijloacele hartiei. Adica sa impresioneze si sa suspende ratiunea prin emotie artistica (in cel mai bun caz). Este o reclama tati nu e adevarat. Asa mi-ar explica baietelul meu in vorbe putine dar adanci toata chestiunea cu afisele.

Un baiat ce printeaza gratis afise

Asa ca in cazul ca nu stiti printez pe cheltuiala proprie afise pentru teatrul join ca un efort mititel din partea unui niciodata om de litere de sustinere a teatrului. Trebuie precizat ca ma duc la teatru odata la zece ani. In schimb cu baietelul meu de vis am vazut cateva spectacole de teatru de papusi intr-un interval de timp mai degraba scurt.

Exemple afise

Asa ca o sa plasez aici ceva marfa (citeste poze) printata pentru clientii mei cu "nevoi artistice" ce imi cer sa le tiparesc afise. Tineti cont ca un afis e prea putin reprezentantul lumii de hartie, el este un hibrid intre ecran si hartie. Ma rog nu e ceva rau dar trebuie tinut cont.

Unele sunt in format mai mare gen afise 70x100 ce trebuie sa intelegem ca au un impact de o alta magnitudine asupra cetateanului

un afis in care apare un copil afis spectacol afis cu o femeie prezentand o haina de blana afis cu pereche lucrand musculatura afis cu baietii zambitori din corporatii afis spectacol Joint afis join teatru afis spectacol teatru joint afise spectacol eva afis legenda pianistului afis spectacol postasul

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite