afis A3

Afisul ca ecran

Realizez ca afisele reprezinta tentativa hartiei de a fi ecran (iar afisele A3 sunt ecrane mai mici). Colorate, emotionante, superficiale si cu densitate informationala slaba afisul e un ecran realizat cu mijloacele hartiei. Ii lipseste miscarea, capacitatea hipnotica si luminozitatea proprie. Nu poate fi o ruptura in cusatura realitatii cum este ecranul. Totusi glasul sau este puternic cu conditia ca societatea sa fie alfabetizata corespunzator si sa existe suficiente tipografii.

Publicitar A3 de print digital

Realizam o gama larga de afise A3 in printare digitala. In practica afise cu scop publicitar si de reclama. Productia publicitara cu fata umana e inteligibila cand comenzile sunt pe hartie A3. Acolo incepe reclama si daca nu bagi suficienti bani se si termina. Povesti vazute din biroul tipografiei de multe ori. 

Modele de afise ca surogat de educatie

Am vazut atatea modele de afise ca pot sa ma las de fumat oricand si sunt declarat antidrog aproape fara voie. Imi pare ca am vazut o multime de spectacole de teatru iar despre afisele electorale, ei bine legea spune ca afisului nu-i prieste dimensiuni peste A3. Stiu si detalii despre spectacole de teatru unde nici cu gandul nu am fost. Drept urmare las impresia unui om educat prin expunerea la atatea continuturi de afise.

Definitie afis A3

Prin definitie un afis A3 nu are o viata privata dar nici complet publica. El e condamnat sa traiasca si sa moara in vazul tuturor celor ce catadicsesc sa il observe. La radiatia solara afisele A3 sau nu, incep sa piarda din culoare cam in 5 zile. Experienta tipografica ne spune ca galbenul afiselor se duce primul.

afise a3
Afis A3 printat digital

Afisul A3 e aproape patrat, aproape public, complet vertical. Nestiutorii zic despre acest afis ca este o coala mare hartie format A3 "afisata" vertical. Ca afisele contin elemente grafice si text. Nimic mai fals! Afisele nu contin grafica si text. Continutul afisului trebuie sa fie urmatoarea ta decizie. Insa pentru aceasta ele trebuie sa te seduca vreme de 3 secunde.

Cele mai mici dintre afise

Afisele A3 sunt destul de modeste, deci mici si nu produc prea mult rau. Se se pot servi din mers si in ecosistemul publicitar au o pozitie aflata in umbra afiselor mari. Dimensiunea de A3 e un format intermediar pentru un afis si exprima nostalgia dupa mai multi centimetrii.  Asta pe langa faptul ca poate fi produs pe o imprimanta mai pricopsita si nu neaparat in tipografie. Data urmatoare afisul A3 se vrea unul 50 x 70.

Raspundem exact si rapid. Intreaba-ne!

Trimite