mape

Mape de prezentare printate pe cartoane de diferite grosimi si texturi.

De recomandat sunt mape pe cartoane de 300g .

Oferim modele diferite de mape. Unele mape au buzunar interior lipit sau stantat din format ori clape pe lateral pentru diferite documente de prezentare, materiale oficiale, oferte de pret sau volante publicitare.

Oferta de printare a mapelor satisface toate standardele actuale legate de mapele de prezentare. Daca e necesar realizam machetarea mapei.

De retinut mapele de prezentare promoveaza eficient si neostentativ imaginea firmei.

In functie de volumul comenzii se acorda reduceri pana la 25%. Termenele de livrare sunt foarte scurte calitatea profesionala

In concluzie mapele de prezentare au ajuns obligatorii in cadrul intalnirilor de prezentare datorita popularitatii si utilitatii lor lipsa mapelor determinand descalificarea sau contribuind semnificativ la o imagine dezavantajoasa

afis A3

Afisul ca ecran

Realizez ca afisele reprezinta tentativa hartiei de a fi ecran (iar afisele A3 sunt ecrane mai mici). Colorate, emotionante, superficiale si cu densitate informationala slaba afisul e un ecran realizat cu mijloacele hartiei. Ii lipseste miscarea, capacitatea hipnotica si luminozitatea proprie. Nu poate fi o ruptura in cusatura realitatii cum este ecranul. Totusi glasul sau este puternic cu conditia ca societatea sa fie alfabetizata corespunzator si sa existe suficiente tipografii.

Publicitar A3 de print digital

Realizam o gama larga de afise A3 in printare digitala. In practica afise cu scop publicitar si de reclama. Productia publicitara cu fata umana e inteligibila cand comenzile sunt pe hartie A3. Acolo incepe reclama si daca nu bagi suficienti bani se si termina. Povesti vazute din biroul tipografiei de multe ori. 

Modele de afise ca surogat de educatie

Am vazut atatea modele de afise ca pot sa ma las de fumat oricand si sunt declarat antidrog aproape fara voie. Imi pare ca am vazut o multime de spectacole de teatru iar despre afisele electorale, ei bine legea spune ca afisului nu-i prieste dimensiuni peste A3. Stiu si detalii despre spectacole de teatru unde nici cu gandul nu am fost. Drept urmare las impresia unui om educat prin expunerea la atatea continuturi de afise.

Definitie afis A3

Prin definitie un afis A3 nu are o viata privata dar nici complet publica. El e condamnat sa traiasca si sa moara in vazul tuturor celor ce catadicsesc sa il observe. La radiatia solara afisele A3 sau nu, incep sa piarda din culoare cam in 5 zile. Experienta tipografica ne spune ca galbenul afiselor se duce primul.

Afisul A3 e aproape patrat, aproape public, complet vertical. Nestiutorii zic despre acest afis ca este o coala mare hartie format A3 "afisata" vertical. Ca afisele contin elemente grafice si text. Nimic mai fals! Afisele nu contin grafica si text. Continutul afisului trebuie sa fie urmatoarea ta decizie. Insa pentru aceasta ele trebuie sa te seduca vreme de 3 secunde.

Cele mai mici dintre afise

Afisele A3 sunt destul de modeste, deci mici si nu produc prea mult rau. Se se pot servi din mers si in ecosistemul publicitar au o pozitie aflata in umbra afiselor mari. Dimensiunea de A3 e un format intermediar pentru un afis si exprima nostalgia dupa mai multi centimetrii.  Asta pe langa faptul ca poate fi produs pe o imprimanta mai pricopsita si nu neaparat in tipografie. Data urmatoare afisul A3 se vrea unul 50 x 70.

finisari mape

Adauga valoare mapei cat si pretului

  1. Buzunar extra (in partea stanga)
  2. Buzunar printat policromie si stantat
  3. Plastifiere mata sau lucioasa
  4. Rotunjire colturi
  5. Buton CD transparent aplicat
  6. Buton CD alb aplicat

Se pot produce modele diferite ce contin un buzunar interior, lipit sau stantat din format, sau/si clape laterale pentru retinerea documentelor. Oferta de mape tiparite contine modele adaptabile cerintelor dvs. Realizam machetarea.

in word

Trebuie sa stiti ca urasc pliantele in Word.

Dar am printat destule astfel ca trecand peste neplacerea cauzatat de nepotrivirea plina de chin dintre un pliant in Word si un pliant facut ca la carte dupa regulile de D.T.P. nu pot decat sa am o doza de respect. In plus am o considerabila compasiune si admiratie pentru cei ce lucreaza pliantele in Word. Pentru ca doar eu stiu cat de greu este sa faci un pliant in acel program de office. Cata munca dupa ureche si cata inspiratie si gaselnite trebuie sa ai ca sa faci de exemplu un pliant ce se impatureste in 3 cu imagini ce trec de pe o sectiune pe alta si da tabele importate din Excell.

Din punct de vedere tipografic pliantele obtinute pe calea wordului sunt o monstruozitate.

E ceva cu adevarat bolnav si fascinant sa vezi intestinele unui astfel de pliant. Un mutant fragil ce oricand poate sa explodeze. Paragrafele sa alunece, fontul sa se schimbe, negrul de policromie sa se desfaca in cele 4 culori, textul sa se repozitioneze dupa calculatorul unde e deschis pliantul. In plus e evident ca clientul cu pliantul Word nu are legatura cu domeniul tipografic si ia lucrurile foarte personal urmarind perfectiunea printului cum e si firesc dupa ce te chinui ore si zile sa migalesti in Word un pliant.

Un mic sfat pentru temerarul fara experinta in desktop publishing. Nu te arunca plin de entuziasm prin fereastra de pe verso-ul la inaltime a pliantului ce va sa vina prin Word. Nu!!! In orice program de Word Office exista niste template-uri, niste modele predefinite ( New Office Document->Publication->Brochure sau Templates).

Va implor luati de acolo si construiti pe ceva existent deja! Sau daca e musai renunta sa dai niste ore sisifice din viata ta si in schimbul unei sume modice, repet a unui pret de machetare pentru print digital pret modic, insignifiant, epsilon, de fundal va va face Ovidiu acel pliant. Se cheama ca apelezi in mod inteligent la diviziunea muncii diviziunea aia naturala.

pliante publicitare

Pliantele sunt publicitare

Nu m-am gandit niciodatata ca pliantele ar fi altfel decat publicitare. Sa fie de exemplu pliante intime, fluturasi / flyere private. Simpla existenta a tirajului destinat printarii le face publice deci publicitare. La tiraje mari de pliante publicitare recomandarea este o tipografie offset

Ma indoiesc ca ar exista o persoana sa printeze un numar de pliante cu scopul de a le tine sub sertar iar numarul lor sa fie o asigurare in plus ca vor rezista peste timp. Cu scopul sa fie gasite de o terta persoana deci iarasi devin publicitare.

Putem sa stabilim fara sa gresim ca pliantele prin natura lor sunt destinate reclamei. In acelasi timp faptul de a purta informatie destinata unui public ce trebuie sa reactioneze le face intr-un anume sens si superficiale, exchibitioniste, spectaculare, cabotine, mincinoase, emotionale, emotive si manipulatorii adica exact caracteristicile publicitatii.

 

Preturile publicitatii prin pliante

Costurile pot fi intotdeauna mai mici daca printezi suficient. In printul digital tirajele nu pot depasii un numar de cateva sute de coli A3 decat cu acceptarea faptului ca pretul per pliantul final sa fie mult prea mare. Dar pentru tiraje mici preturilor pliantelor merita sa le fie facuta publicitate. Sunt convenbile! Popularitatea publicitatii prin pliante in tiraje mici mai are un avantaj. Termenul de realizare e de cateva ore. Evident ore de lucru.

 

 

Pliantele publicitatii

 

Pliantele in mod firesc au timp redus de existenta sunt efemere si dispar fara regret in serviciul publicitatii. Data fiind viata lor violenta pliantele publicitare trebuie sa fie cu gura mare, zgomotoase ca un grevist platit cu ora la numarul de decibeli. Ca orice material publicitar non-online, prin text sau imagine, ca la lupt elibere incearca fixarea atentiei noastre prin procedee de uimire.

Am vazut numeroase modele de pliante si incep sa cred ca sub asaltul publicitar al flacarii ecranului efectul clamat al reclamei prin pliante incepe sa sa fie detronat. Pliantele cer un efort de descifrare spre deosebire de bannerele flash ce rad, canta , danseaza.

Tipurile de pliante sunt dupa produsul pe care il vand, din exemple aleg pe cel al pliantelor de pizza, dar indiferent de variantele in care se prezinta pliantul el trebuie sa fie de un singur gen. Cel sarmant, seducator. Altfel pliantul se pliaza odata in plus, salbatic, sub forma de ghemotoc de hartie si se arunca la gunoi.

 

Caut pliante publicitare

 

De ce totusi oamenii cauta pliante publicitare? Sa fie din cauza ca in zgomotul mental de fond si in mediul dominat de imagine limbajul s-a diminuat impreuna cu capacitatea noastra de a verbaliza si de a intelege? Traim evident intr-o statie de metrou langa linia unde trece continuu un tren rapid de persoane. Sa te intelegi cu celalalt a devenit nu doar o problema ci si o pierdere de timp daca nu ai un beneficiu. Trebuie sa strigi, sa urli, sa subliniezi si sa arati imagini simpliste sa duca, fara risc de intelegere gresita, mesajul tau rudimentar bazat pe stereotipii in creierul aflat la capatul celalalt al lantului de comunicare unde nu mai e o persoana ci un receptor. De publicitate.

Evident lucrurile nu stau chiar asa dar e o tendinta ce pe termen lung o sa faca inadecvat mediul de hartie specializat in transmiterea cuvintelor si se potriveste de minune cu mediul electric al internetului, al chatului al abrevierilor de cuvinte si unde se simte tendinta de a inlocui semnele de reprezentare cu iconuri dulci si foarte vizuale.

In aceste conditii pliantul publicitar in ce se va transforma? Lumea tiparita a cartilor era o lume elitista, organizata ce obliga mintea la un efort binefacator cu emotiile subordonate gandirii. Lumea vizuala unde apartine prin intentie pliantul este o lume a emotiei de dragul emotiei ca o injectie de LSD intr-un creer din ce in ce mai stupid denaturat la a accepta pasiv imagini ce provoaca placerea si atat. Si totusi pliantul publicitar e inofensiv comparat cu maria sa ecranul

exemple

 Aici osa fie o mult asteptata sectiune in care o sa plasam modele reale editabile de pliante pentru toti cei ce strang pumnu' si vor o viata mai buna de la hartie.

Am si o veste proasta daca hartia nu e printata de Banca Nationala va trebui sa muncesti mult cu hartiile tiparite la noi

Pentru moment ai cateva modele concrete de pliante pentru pizzerii

pizza pizzerii distributie pliante

De ce ca pizzar sa mai faci si pliante?

Mai inainte o sa enunt principiul

O pizzerie ce nu investeste in publicitate e destinata disparitiei sau micsorarii

Din ce mi-au zis clientii mei cu pizzerii cand inceteaza sa injecteze in piata pliante vanzarile scad pana acolo incat oamenii sunt fortati practic de piata sa ceara o noua comanda de printuri. In mod sigur nu le pare rau de banii dati pentru ca se intorc sporiti.

Cand gasesc la usa un pliant al unei pizzerii zambesc stiutor. Pliantele ce vand pizza sunt cele ce se citesc si se pastreaza. Retine se pastreaza astfel incat cand dai de el sa poti comanda folosind datele vizibile de contact scrise pe pliant.

Cateva exemple pliante pentru pizza

Cateva modele concrete de pliante promotionale pentru pizzerii. Unii dintre voi poate au si receptionat in clanta usii un astfel de model.

model pliant pizza model pliant pizza model pliant pizza model pliant pizza model pliant pizza model pliant pizza

Pentru cei ce vor sa printeze pliante oferim servicii de creatie, design, machetare si imbunatatire grafica

Nu dati cu pliantul peste pietoni!

Daca pliantul e dat pe strada ai esuat. Romanul nu-si incarca mana cu pliantul tau. Va fi aruncat, intr-un caz fericit la cel mai apropiat cos. Sanse mici sunt ca receptorul pliantului sa il pastreze din chiar pliantul in sine ( OOo ce design frumos are pliantul acesta! Ia sa il pastrez eu sa ma bucur de el si peste cateva decenii). E necesar sa gasesti contextul ce nu permite debarasarea de pliant.

Practica distributiei de pliante zice ca aceste contexte sunt casa si masina.

Adica exact reperele de apreciere a succesului in viata non-amoroasa

Imi bag pliantu'n ele de masini!

Daca distribui pliantele in intersectii soferilor sunt sanse bune ca ele sa fie pastrate. Cu o conditie! Trebuie sa fie cat mai putin spatioase. In masina spatiul e incarcat suficient. Destul de nasol pentru lista de preturi, pentru sirurile de pizza si pentru marea reducere la pizza casei. In plus pizza inseamna obligatoriu livrare. Soferii din intersectia X se duc glonte catre o destinatie necunoscuta unde poate nu livrezi. De aceea aceste minusuri ale distribuirii de pliante pentru pizza in intersectii fac urmatorul context mult mai atragator.

Ofer pliant de relaxare la domiciliul clientului!

Pliantele pizzeriei adica oferta ei se distribuie bine la domiciliu. Atentie! Nu in cutiile de scrisori! De acolo pliantele ajung instantaneu in cos sau pe jos. Pliantul se distribuie la usa. Usa inseamna urmatorul lucru. Clientul e pe cale sa intre in casa. Orice altceva nu mai are importanta. Pliantul e luat si in loc sa fie aruncat pe jos cum ar fi prima reactie starnind furia vecinilor (obiectivul major fiind intrarea in propria casa egal cu inchiderea capitolului de probleme de servici, etc pe ziua respectiva) pliantul e luat si dus in casa. Bingo! Pliantul a fecundat casa.

Cum plasez pliantul fara sa fiu prins!

Daca m-ai urmarit ai realizat un alt aspect important in plasarea pliantului la usa. Nu trebuie pus pe pres! Mari sanse sunt sa ramana acolo si costa o aplecare pana jos. Cei mai multi dintre noi suntem scumpi la agilitate.

Pliantul trebuie sa aiba o gaura ce se prinde de clanta, sa fie luat de la nivelul mainii evitand aplecarea. Deci pliantul trebuie sa fie stantat.

Ca sa fie demn de pastrat e bine as fie in format mare. Cel putin un pliant A4 inchis. Astfel lista de preturi la pizza si toate celelalte informatii incap cu brio. Pana aici e bine pentru pliantele noastre. Acum diferenta se face la nivelul designului. Acest aspect in urma cu niste ani nici nu era tratat. Acum ca sa fii in carti e necesar ca un designer talentat sa produca o frumusete de pliant maxim inteligibila, lizibila, citibila, etc.

O alta constrangere de la sine inteleasa e ca livrarea pliantelor se va face in raza unde esti capabil sa asiguri livrarea pizza. Eficienta maxima in distributia de pliante. Desigur o pizza facuta prost la un pret neadecvat, cu o livrare de melc anuleaza orice print uluitor distribuit genial.

carti de vizita

Ce fac oamenii ce printeaza carti de vizita? Ce ofera ei?

Carti de vizita, Numeroase MODELE, Design GRATUIT! Carti de vizita - Livrare prin curier GRATUIT in toata tara! Carti de vizita - carti de vizita, carti vizita, cv! Carti de vizita - Livrare GRATUITA prin Curier Rapid! - Modele! Carti de vizita cu preturi accesibile si livrare gratuita in toata tara ! Carti de Vizita Gratis!

Asta ofera concurenta mea! Dragii mei frati de printat carti de vizita va invidiez ca puteti oferi toate acele lucruri. Nu stiu cat sunt preturile voastre sau daca aveti datorii la bugetul de stat dar oferta voastra este imbatabila. Chiar si printul digital cu chilotii in vine nu ma poate ajuta prea mult ptr ca voi v-ati dat chilotii atat de rau ca sunteti in oasele goale. Sau printati direct euro

Cartile de vizita sunt un subiect greu la fel de greu ca si imbunatatirea pixului ori perfectionarea chibritului. Dar ptr toate exista un inceput. Chiar si ptr carti de vizita in tiraj foarte mare!

Am evitat acest subiect multa vreme dar o sa plasez aici un link de la departamentul de personalizare serigrafica a cartilor de vizita. Prea au iesit frumos !

Carti de vizita preturi

Cum am mai zis-o cifra sintetizatoare a pretului e tot ce conteaza pentru oamenii grabiti ai acestui secol

tiraj fata fata-verso
100-200 0.2 0.35
200-500 0.15 0.27
500-1000 0.1 0.2

Preturile in ron fara tva sunt pentru carti de vizita standard fara colturi rotunjite, embleme serigrafice, text gonflabil, cartonul nu este de tipul special ci e cel standard de 300 de g

Livrarea cartilor de vizita

In termen de 12 ore de la ordonarea comenzii, adica de la bunul de tipar majoritatea standard a comenzilor pe carti de vizita sunt gata de livrare in toata tara prin serviciul de curierat ales / agreat de client. Observati va rog conceptul nou majoritatea standard ce se refera in principiu la tirajul cartilor de vizita ca fiind principalul factor ce determina timpul de executie si deci si cel de livrare. O comanda standard este intre 100 si 1000 - 3000 de carti de vizita fara finisari ce te baga mai in fata gen colturi rotunjite sau innobilare prin serigrafie.

modele

Carti de vizita online

Dupa multa multa munca de programare am pus cap la cap un generator online de carti de vizita bazat pe modele. Partea frumoasa e ca tine cont de marginea de taiere zisa si bleed si de marginea de siguranta a textului. In plus poti adauga poze direct de pe web furnizand url-ul campului de text corespunzator. Dar partea cea mai tare e ca genereaza direct un pdf profesional printabil instant. De preferinta tot la mine dar daca preturile sunt prea mari pentru unii dintre posibilii mei clienti nu-i nici o problema unde printati pdf-ul.

Sau as putea sa generez un pdf parolat si atunci...inca nustiu, sa vedem cat de baiat rau sunt.  Sper ca in timp scurt sa il pun online. Pana atunci doar o poza de ecran pun sa linisteasca agera curiozitate pe care sper ca aceste vorbe ale mele au trezito in tine cititorule

Inspiratie

Am intalnit o colectie interesanta ca sa nu zic inspiranta de carti de vizita, unele standard altele creative pana si la alegerea materialului.

calendare

Transfer poze calendare

  1. Aplicatia de calendare, de fapt aplicatia de trimitere a pozelor calendarelor este online. Trimite pozele de acolo pentru ca vor fi denumite automat. Daca pozele sunt prea mari puteti folosi transferul fisierelor utilizand servicii publice.
  2. Pozele pentru calendar denumiti-le cu luna corespunzatoare (daca doriti sa se printeze intr-o anume ordine) si trimiteti-le folosind servicii publice de transfer online (majoritar fara repros fiecare). Noi recomandam transfer.ro

Calendare pentru oameni

Faptul ca se vand calendare e intim legat de faptul ca se vand si ceasuri. Pentru ca noua oamenilor vrem nu vrem ne pasa de timp.

Atentie voi cumpara un calendar!

Sigur cumperi un calendar pentru ca poate fi un cadou inspirat atunci cand imaginile calendarului nu sunt imagini profesioniste ci poze din viata ta (sau a voastra). Il mai cumperi pentru ca la sfarsitul anului e de bun simt sa aduci aminte colaboratorilor ca existi si altfel decat ghem de servicii majoritar ieftine.

Putina melancolie

Calendarele facute la mine sunt din hartie si in confruntare cu versiunea lor pdf stocata pe cd (practic nemuritoare) sunt cel putin fragile. Insa niciodata n-am putut sa iau un cd in mana si sa am acel sentiment cand rasfoiesc un calendar de perete de acum doi-trei ani. Chestie de gust si nu prea. Calitatea informatiei pe hartie, calendar de perete, calendar de birou, etc sta in omenescul ei, in faptul ca inca e umana. Poate ca sunt batran dar ecranele vesnic tinere unde pozele de acum cinci ani zambesc la fel nu imi plac. Imi plac pozele supuse timpului. Cele ce arata lucrul asta. Am un rand de calendare cu fiul meu trei la numar plus un calendar curent pe perete unde baietica zambeste smecher intr-un peisaj de vara desi luna aia este ianuarie.

Eu, calendarul personal

Acum este clar ca vorbesc despre calendare personalizate. Personalizate prin efort personal minim de alegere a pozelor plus discutii de reamintire starnite de la alegerea pozelor. Toata energia asta frumoasa se gaseste in calendarul meu si poate ca suna demodat dar nu o sa o gasesti vreodata intr-un cd.

Afacerea calendarul

Oricum calendarele personalizate sunt o afacere sezoniera si intamplandu-se la sfarsit de an aduc cu un soi de bilant. Pe unde am mai fost, ce s-a mai intamplat, ce cadre extraordinare de viata nu au fost surprinse de aparatul foto si tot asa.

Pe de alta parte calendarele sunt o afacere profitabila pentru ca sunt produse procesate intr-un grad mai mare, nu e doar un print.

calendare personalizate

Aplicatia de calendare

Aplicatia nu a iesit cum mi-am inchipuit prima data. Am impartit-o intr-o aplicatie web (doar php si javascript) prin care urci pozele ptr calendare si redenumeste corespunzator pozele ianuarie, februarie, martie (si aplica anul automat lunile anului urmator) intrucat marea mea problema erau pozele denumite absolut haotic de catre clienti, si mai e oparte ce produce fisierele de calendar in format pdf, e o aplicatie desktop ce combina modele de calendar cu pozele trimise rezultand calendare personalizate. E facuta in C#.

Calendare online personalizate

Cu vreo 3 ani in urma mi-a trecut prin frunte ideea unui serviciu online de calendare personalizate. Cum sunt un priceput de fel mi-am dat repede seama ca nu e o idee profitabila si in afara de satisfactia de a mai produce cod capabil sa genereze pdf-uri dintr-o combinatie de modele si poze nu as mai avea si un oarece castig. Piata printurilor mergea bine si platile de la clienti la fel asa ca in contextul general de bunastare si lene antreprenoriala am hotarat sa stau mai bine pe net si sa citesc delectat-revoltat teorii conspirationiste.

Realitatea imi da peste gura cu calendarul

In ianuarie un prieten mi-a explicat de ce are cearcane severe si se misca in reluare eu crezand ca e bolnav de ceva grav si ascuns. Era bolnav intr-adevar de prea multa munca in atelierul sau de print digital. O boala ce din pacate nu se prea ia. Dar ce il facea sa isi piarda noptile langa masina de printuri? Nu are o secretara blonda, tanara, ambitioasa cu sanii mari dar scoala putina. Raspunsul e ca are un parteneriat cu o firmulita web ce administreaza un site de da, ati ghicit, de calendare personalizate. Mult dispretuitul candva de mine site de calendare pentru persoane incarnat intr-o alta interpretare producea rezultate senzationale.

Trebuie inteles ca nu te imbogatesti printand calendare cu poze uploadate de oameni insa castigi suficient de bine daca printezi vreo 2000 de calendare intr-o luna in portii mici mici de unu la zece calendare pe comanda.

Calendarul concret si imperfectiunile lui

Eu m-am suparat de invidie in timp ce il intrebam cu zambet cate ce si cati bani ii raman. Suficienti ca sa o duci mai putin greu in ianuarie, februarie cand printul digital e mai mult o dorinta si o anticipare. Am remarcat simplitatea remarcabila a calendarelor sale ce aratau foarte scolaresti si l-am intrebat iarasi viclean de ce. Pentru ca trebuie sa consum cat mai putin toner. Evident! Oare de ce nu m-am gandit?

Personalizare gratis pentru calendare

Asa ca m-am apucat serios de lucru in php, mysql si javascript sa comit un site dedicat de calendare ce pot fi personalizate cu poze dar si cu texte si marca datele cu evenimente personale pline de culoare cum ar fi data nasterii, ziua cand te-am vazut la bustul gol a treia oara si tot asa. Aceasta personalizare fiind facuta practic de catre client este si gratuita

Un generator online de calendare vine din viitor

Per moment generatorul de calendare facut mai demult e online dar e facut intr-un stil greoi, complicat, utilizand ajax si nu mai este intretinut. In continuarea lui lucrez cat pot de salbatic la o noua modalitate mai robusta, mai clasica si mult mai simpla ca tot omul doritor de calendare personalizate sa poata oferi un astfel de cadou. Stiu sigur ca nu voi da gres, discutii preliminare cu designeri avand deja pentru producerea modelelor de unde se vor face calendarele voastre.

Calendare de perete in primul rand

Pentru moment calendarele personalizate sunt calendare de perete dar intentionez sa extind generatorul pentru a produce si calendare de birou. Intretimp orice comenzi de calendare a-ti avea puteti  telefona si se vor face.

modele valentine day

Modele calendare de Valentine

Modelele pot fi gasite pe  modele de calendare de valentine si se pot comanda calendare dupa alegerea unui model. Cu ocazia Valentine's day am reusit sa fac 4 modele de calendare pe tema indragostirii. Sunt modele de calendar in culorile consacrate iubirii.Aceasta sectiune a sitului este un copy-paste nerusinat a unei aplicatii mai vechi facute pentru facebook http://apps.facebook.com/calendare/.

Rationamentul acestui efort a constat in incercarea de a normaliza denumirile fisierelor pentru calendare (explicatia in http://printuridigital.ro/calendare/calendare-pitici.html)

Cadou de Valentine

Aplicatie de calendare Valentine's day

In ultima vreme am lucrat la o aplicatie in C# desktop care sa ma ajute sa generez dintr-un folder de 13 poze denumite cu lunile anului un calendar folosind un model. Aplicatia este utilizabila dar nu e inca finala insa m-a ajutat extrem de mult in decembrie in perioada calendarelor cu pitici facute cadou.

Final de Valentine's

Desi nu mai sunt la varsta potrivita pentru valentine ori aline inteleg prin aducerea aminte cum era.  Sincer, daca as fi putut sa imi fac calendare sau poze la aceea stare de impreuna cu cea iubita nu as fi ezitat. Dar ca tot tanarul am crezut ca voi fi asa vesnic. E o eroare. Habar n-am cand au trecut prilejurile de iubire, de valentine's day cum s-ar zice. Important e ca s-au dus si imi e foarte greu sa imi aduc aminte chipurile celor pe mi-au fost dragi. Stiu doar ca au fost oameni importanti pentru mine atunci. Acum? Acum se pare ca incep problemele de memorie.